• 7
  • 8
2015-01-07, 16:42
  #85
Medlem
Vindhlers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Segermarschen
Man undrar även hur de går tillväga. Hur jagar de folk på Flashback t ex?

Enkelt, flashbacks servrar är lokaliserade i USA. NSA har säkerligen all info, SÄPO behöver bara ringa ett samtal och lova att svenska politiker skall slicka USA:s röv i nästa utrikespolitiska händelse.
Citera
2020-06-25, 10:08
  #86
Medlem
AnnikaLundmarks avatar
En 15-årig pojke fick rättsväsendet att lägga ner avsevärda resurser på att hitta honom. Säpo har nämligen engagerats i att spåra 15-åringen och har till och med blandat in Interpol i jakten. Denna stora apparat sattes igång – för att han skrivit kommentarer på nätet som klassas som ”hets mot folkgrupp”.
Citat:
Enligt åtalet har pojken skrivit en mängd inlägg som ska ha uttryckt hat och hets mot bland annat judar och vitryssar. Det ska ha skett på forum på nätet samt på Youtube. Åtalet innefattar en period från 27 november 2019 till 14 mars 2020.

Men hjälp av Interpol i USA säkrade Säkerhetspolisen bevisningen. Pojken erkänner att han skrivit inläggen men att han inte menade allvar. Men Säpo tycker annorlunda. Deras avdelning ”Våldsbejakande högerextremism” anser att brotten begåtts uppsåtligen och nu ska fallet avgöras i Linköpings tingsrätt.
https://samnytt.se/sapo-och-interpol...ke-for-nathat/
Citera
2020-06-25, 11:19
  #87
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Segermarschen
Man undrar även hur de går tillväga. Hur jagar de folk på Flashback t ex?

De går via operativsystemen. Allt du ser på skärmen kan loggas av Microsoft och Google.
Citera
  • 7
  • 8

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback