• 30 417 online
  • 1 179 558 medlemmar
  • 60 908 100 inlägg
  • 7
  • 8
2017-09-13, 17:06
  #85
Medlem
Dra åt helvete vilket svin.

Var fan i mig inte långt från tårar då man fick höra fastern i rätten.
Citera
2017-09-20, 13:26
  #86
Medlem
pelviss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av OhBurial
Dra åt helvete vilket svin.

Var fan i mig inte långt från tårar då man fick höra fastern i rätten.

Helt rätt, fick en klump i halsen när jag hörde henne berätta hur de betett sig. Bestämt över hennes pengar och avverkat skog på en gammal fin generationsgård där hon och brodern slitit ett helt liv.
Nu återstår bara skulder och ingen skog.
Det är i ett sånt läge man vill vara miljardär som Bill Gates och hjälpa en sån människa.
Citera
2017-10-07, 00:54
  #87
Medlem
Jag förstår fan knappt hur allt detta är möjligt. Hur är det möjligt att fortsätta lura folk på pengar EFTER ett straff för samma brott? Hur kan det inte spridas med vinden att snubben är störd? Hur kan inte målsäganden i första målet hålla koll på honom i efterhand, främst vilja se att han gör något för att betala tillbaka? Och då upptäcka att han gör samma sak? Hur fan kunde han och mamman ens hitta så pass många lojala människor att låna sådana summor av? Utöver fastern. Och varför i helvete tog inte dom själva massa sms-lån om dom nu var så "desperata"? Var det ingen som uppmanade dom att göra det själva? Redan där syns ett direkt egocentriskt beteende, alla andra kan få gräva sina egna gravar med höga sms-lån, men dom vill själva inte få sådana skulder..?

Undra hur det går med hans resning. Han har nog fått massa pengar för det vid det här laget! Alla timmar han lagt ner på att skapa lögnerna liksom. Toabesök däremellan, och sånt är dyrt i drift, men det är en mänsklig rättighet så det måste man få ersättning för. Använda toapapper är fan inte billigt heller, det blir några tusen till. En dusch är jävligt dyr för en sådan som denna idiot, 20000 i timmen säkert. Att spola i toaletten ingår dock i priset, eftersom han är en återkommande kund där!
Citera
2017-10-07, 15:47
  #88
Medlem
henki420s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av imcereal
Jag har nu sammanställt ljudupptagningarna från tingsrätten till en podradiodokumentär om detta fall, kallad "Fan och hans morsa - Miljonbedragarna"

Finns på Rättegångspodden

Rss-feed för Android:

http://feeds.podtrac.com/3RfQ4b93gYzd

Det har varit en ganska omfattande och omtumlande process att få ihop det här och jag hoppas att den uppskattas av andra som är intresserade av fallet.

Och som svar till mitt egna citat:..så, yes. Jag fick ut telefonavlyssningarna mellan A*na-K*rin och Pär-U*rik.

Trevlig lyssning!

Tack för en av de bästa podarna jag hört. Hade helt missat det här fallet. Man blir bara förundrad över hur någon kan göra så mot hjälpsamma medmänniskor.
Citera
2017-10-08, 21:23
  #89
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av ResKille91
Rekommenderar rättegångspodden med
Sjukt intressant


Den var riktigt bra! Ett jävla under att ingen slog honom på käften.. jag blev galen av att höra hans dumma bortförklaringar
Citera
  • 7
  • 8