• 54 175 online
  • 1 188 389 medlemmar
  • 61 491 808 inlägg
Resultat: Kan e-sportprofiler vara med i Mästarnas Mästare?
Ja
60,87%
28 röster
Nej
39,13%
18 röster
  • 1
  • 2
2014-04-14, 00:32
  #13
Medlem
QMs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av OleYeller
En bättre idé är väl att starta ett nytt program med samma koncept fast med gamla kända gamers som gör upp i alla möjliga olika spel? Varför klämma sig in där man inte hör hemma, liksom.

Jo det låter som en bra idé. Mycket större underhållsvärde att se olika gamers göra upp i olika titlar och genrer, än att se någon putta upp en boll för en kulle eller springa fram och tillbaka i en sandlåda. Men visst, man får väl pusha SVT att skapa ett eget program för det så skattepengarna de stjäl kommer tillbaka i form av underhållning.
Citera
2014-04-14, 09:16
  #14
Medlem
Mattelols avatar
Det funkar tyvärr inte att ha med lyckade gamers i programmet. Man måste egentligen särskilja på omröstningen "Kan E-sportare vara med i MM?" och "Kan Heaton vara med i MM?". Heaton är ett unikum då det är så otroligt få hardcore gamers som är så pass vältränade som han och besitter samma sociala kompetens. Det är ett fantastiskt faktum att han faktiskt har en god chans mot elitidrottare i programmet men det är lika givet att majoriteten av gamers skulle vara fullständigt chanslösa.

Skulle det vara en bläckfet och flotthårig WoW-veteran som tagit ett antal realm firsts som skulle vilja vara med i programmet så skulle det aldrig någonsin övervägas, trots hans meriter. Det är dock sådana här man skulle behöva plocka ifrån om man skulle erkänna E-sporten som en godkänd anledning att vara med i MM. Då skulle det behöva förklaras vad realm first betyder osv osv.

Initiativet är uppmuntrande men utförande praktiskt omöjligt. Programmet är inte rätt forum och Sverige är inte redo.
Citera
  • 1
  • 2