Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 1
  • 2
2014-03-31, 14:51
  #1
Medlem
I denna tråd kan man diskutera möjlig ockult symbolik i samband med palmemordet. Det är inte meningen att man ska diskutera "vanlig bevisföring" som exempelvis hur deformerad en upphittad kula är. Det är lite svårt att exakt precisera vad som menas med "ockult symbolik" men det ger sig kanske efterhand.

Det verkar inte finnas speciellt mycket av detta ämne i de trådar som finns här. Det finns lite i huvudtråden men det är enligt mig ganska begränsat.

Innan jag fortsätter vill jag definiera vad ordet Illuminati betyder i mina inlägg. Med detta menas de
nätverk av hemliga sällskap som är aktiva bakom kulisserna och till stor del styr våra politiker.

När Illuminati ligger bakom "en stor händelse" (som t ex 9-11) lämnar de ofta en slags signatur att det var de som låg bakom. Denna signatur är ofta exempel på ockult symbolik.

Här kommer ett exempel på sådant som jag tror är ockult symbolik vid palmemordet.

Det verkar inte som att många har reflekterat över varför mordet skedde på just Sveavägen. Vad är symboliken med just Sveavägen? Jo - Svea är ju en patriotisk symbol för Sverige. Alla har vi ju sett bilder på blodpölen på Sveavägen. De flesta ser det endast som en blodpöl, men den symboliserar något mycket större. Symboliken är att Svea och Sverige har angripits och är skadat. Jag tolkar det som att det gamla Sverige som monokulturell- och monoetnisk nation nu har blivit symboliskt attackerat genom blodpölen. Vad har hänt sedan dess? Jo - vi har haft massinvandring och Sverige transformeras till ett mångkulturellt- och mångetniskt land. Svea är döende efter blodet på Sveavägen. Den gamla ordningen med etniskt homogena nationer dör och den nya världsordningen tar vid med mångkulturella samhällen.

Illuminati verkar ha en regel att de måste varna folket innan de utför en handling. Mordet på just Sveavägen är en symbolisk varning att något kommer att hända Sverige i framtiden. Med facit i hand så vet vi att det hänt saker.

Nästan inget som Illuminati gör är slump.
Citera
2014-03-31, 15:10
  #2
Medlem
Ett annat exempel på ockult symbolik i samband med palmemordet:

Det verkar finnas en symbolisk länk mellan Olof Palme och påve Benedict XVI. Länken är via siffersymbolik och vi fokuserar på talet 27. Olof Palme föddes 1927. Benedict XVI föddes 1927. De är alltså födda samma år och båda årtalen "innehåller" talet 27. Benedict XVI avgår exakt på dagen 27 år efter Palme blev mördad. Här börjar man undra om dessa tre "27" är en slump... Vi har här en slags symbolisk länk mellan de två männen.

Vad var nu speciellt med Benedict XVI? Jo - han avgick utan att dö. Att en påve avgår utan att dö är en mycket speciell händelse och är ingen slump. Eftersom Palme och Benedict är symboliskt länkade med varandra indikerar detta att Palme också avgick utan att dö - d.v.s. att han fejkade sin död.

Märkligt nog verkar det finnas ytterligare en ”27:a” som binder de två männen till varandra. Om man i Google Earth ställer sig på mordplatsen och drar en linje till obelisken på Petersplatsen i Rom så är riktningen 193,77 grader. Nu råkar det vara så att 1+9+3+7+7=27. Vi antar att obelisken geografiskt definierar Vatikanen då den är mitt i ”nyckelhålet” som Petersplatsen är sedd uppifrån.

Det kanske känns långsökt att titta på en vinkel i detta sammanhang, men ta en titt på frimurarnas logo så ser man en passare som mäter vinklar. Vi tänker på bokstaven G i frimurarnas logo och antar att den kan betyda Geometri. Detta ord betyder jordmätning och i detta sammanhang verkar det passa in bra.

Sammantaget har vi fyra "27" som länkar de båda männen till varandra:
1) Palme född 1927
2) Benedict född 1927
3) Avgår 27 år senare
4) Vinkeln 193,77 grader med 1+9+3+7+7=27

Sannolikheten att dessa omständigheter skulle vara slumpmässiga är mycket små. Det betyder att sannolikheten för att omständigheterna är planerade är stor. Därför finns den symboliska länken mellan männen och båda männen avgick utan att dö.

Det finns en tråd om huruvida Palme hade HIV/AIDS. Vi observerar att Benedict XVI annonserade sin avgång den 11 feb 2013. Detta var den symboliska dagen "Day of the sick” vilket styrker antagandet att Palme var sjuk.

Det verkar finnas ytterligare en femte "27:a" i sammanhanget men som dock inte direkt verkar referera till påven. Det är att Palme skulle åka iväg till kommunisternas partikongress i Moskva. Vilken partikongess var det i ordningen? Jo - det var den 27:e partikongressen... Förekomsten av ytterligare en "27:a" indikerar att talet av någon anledning är viktigt i samband med palmemordet. Varför Illuminati ser just detta tal som viktigt kan man ju fråga sig.

Summa summarum berättar Illuminati för oss att Palme fejkade sin död. De berättar det symboliskt med påve Benedict XVI:s avgång.
Citera
2014-03-31, 16:47
  #3
Medlem
Mycket möjligt att illuminati ligger bakom mordet men blev han inte skjuten i huvet på öppen gata? Förstår inte riktigt hur man skulle fejka något sådant, Palme va ju heller inte en stor pjäs i det internationella maskineriet så att dom orkar med att fejka hans död tror jag inte.
Citera
2014-03-31, 18:01
  #4
Medlem
MahatmaHitlers avatar
Christer Pettersson dömdes för mordet den 27 juli -89 i Stockholms tingsrätt. Kan datumet vara Illuminatis sätt att visa vem det var som fick honom dömd?
Citera
2014-04-01, 20:54
  #5
Medlem
morfars avatar
Spännande sida om mordet på Victor Gunnarsson. Gunnarsson figurerade i palmeutredningen som 33åringen

http://abe.freeshell.org/palme/node1.html
Citera
2014-04-02, 17:10
  #6
Medlem
MahatmaHitlers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av morfar
Spännande sida om mordet på Victor Gunnarsson. Gunnarsson figurerade i palmeutredningen som 33åringen

http://abe.freeshell.org/palme/node1.html

Citat:
Ringen och klockan kan ha lämnats kvar som symboliska varningar till andra i organisationen. Med ringen ville mördarna visa att cirkeln var sluten, med klockan att tiden var ute. Att 33-åringen var naken kan också ha varit en symbolisk handling, det finns ingen situation där du är så utsatt som när du är naken och underförstått innebär det i det här fallet, att Victor Gunnarsson var ensam och utlämnad för att han svek..

SATURNUS är den gemensamma nämnaren här.

Romerska guden Saturnus motsvarar den grekiska guden Kronos som också står för tid. Ringen symboliserar Saturnus ring och klockan Kronos.

Det tar minst 27 år innan Saturnus återvänder, vilket brukar innebära viss turbulens i en persons liv när den står på samma plats som vid födelsen igen. Palme blev mördad inom tidsspannet för hans andra fulla Saturnusår. Vet inte om det stämmer exakt, det får någon astrologiexpert uttala sig om.


http://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_return

Illuminatis öga i Saturnus:

http://a57.foxnews.com/www.foxnews.c...turn_storm.jpg
__________________
Senast redigerad av MahatmaHitler 2014-04-02 kl. 17:13.
Citera
2014-04-02, 19:21
  #7
Medlem
MahatmaHitlers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 36663
Det finns en tråd om huruvida Palme hade HIV/AIDS. Vi observerar att Benedict XVI annonserade sin avgång den 11 feb 2013. Detta var den symboliska dagen "Day of the sick” vilket styrker antagandet att Palme var sjuk.
Benedictus XVI med sin fjolliga Saturnushatt:

http://www.yahuahreigns.com/images/saturnhat.jpg

Färgen på hatten skulle kunna indikera att det var just bögpesten som Palme hade insjuknat i. Benedictus XVI:s avgång passar tidsmässigt in på Saturnus tredje återkomst till samma position den hade vid påvens födelse.
__________________
Senast redigerad av MahatmaHitler 2014-04-02 kl. 19:23.
Citera
2014-04-03, 09:30
  #8
Medlem
Här följer ett antal omständigheter som kan vara ockult symbolik för Victor Gunnarsson.

Det lär inte vara en slump att han kallades för "33-åringen". Talet 33 är som bekant viktigt för frimurare.

Vid hans döda kropp hittades ju en klocka och en ring. Vad kan detta betyda? Låt oss gissa att klockan har med tid att göra. Antalet dagar mellan 28 feb 1986 och 3 dec 1993 (dagen då han spårlöst försvann) är 2835 dagar. Nu råkar det vara så att 2+8+3+5=18=6+6+6. Det verkar som det finns en dold "666" inbakad här.

Han bodde ju i staden Salisbury i North Carolina. Riktningen från Palmes mordplats till Salisbury är cirka 296,53 grader. Nu är det svårt att exakt definiera en stad geografiskt då den är utbredd. Men om vi betraktar hela grader är det 296 med 2+9+6=17. Detta verkar inte betyda något speciellt.

Hans döda kropp hittades nära Deep Gap vid Blue Ridge Parkway. Exakt var han hittades vet jag inte, men detta område har riktningen 297,xy grader sett från Palmes mordplats. xy är ett tal mellan 01 och 99. Då xy är okänt får vi titta på hela grader som är 297. Nu råkar det vara så att 2+9+7=18=6+6+6. Är detta ännu ett exempel på en dold "666"?

Kan det vara så att de som "tog hand om honom" körde flera timmar i bil endast för att komma till det symboliskt "perfekta" stället?
Citera
2015-11-28, 14:33
  #9
Medlem
Denna tråd är den som kommit närmast "sanningen", fyi. Talet 27 kan avslöja både skytten och konspirationen bakom och dessutom leda till förståelsen att Sverige är en vassal-stat till USA och dess skuggregering beståendes av Rothschilds o co. Människor som det är dags att släpa ut på ett fält..
__________________
Senast redigerad av SvenskUtvandrare 2015-11-28 kl. 15:32.
Citera
2015-11-28, 14:36
  #10
Medlem
Skull and Bones - 322

Känner väl de flesta till idag. 3/22 var dagen då G Person blev statsminister. Också dagen då Löfven ville utlysa nyval.

Vad kan vi dra för slutsatser av det? Att Skull and Bones har total kontroll över både republikaner och demokrater i USA råder det inga tvivel om, men vad betyder det för oss här i Sverige? Kanske har något hänt i tiden mellan GP och Löfven? Är Löfvens nyval den 3/22 ett sätt att markera mot de utländska krafterna att man är beredd att dra fram dem i ljuset? Lite samma spår Ryssland kör med just nu. Pumpar ut "konspirationsteorier" och hintar om både det ena och det andra i sin mediakanal Russia Today.
Citera
2015-11-28, 15:01
  #11
Medlem
http://www.ridingthebeast.com/numbers/nu27.php


Citat:
J. Boehme calls this number "the death".

Citat:
The 27 Masters who pursued the murderers of Hiram.

Hiram AbiffÄven intressant är att Saturnus ringar har en vinkel på 27 grader. Saturnus, som i övrigt har en nordpol med ett rött Hexagram:

http://www.nasa.gov/images/content/1...a09188-200.jpg

Inom frimureriet anser man att lucifer/satan = Mind, dvs egot, eller människans Tankeförmåga. Dem dyrkar därför "Satan". Kollar man på Vatikanens tusenåriga förtryck av människan och dess utveckling kan man enkelt förstå att det är en "ok" symbolik och metafor att använda sig av då kyrkan i sig varit definitionen av ondska.

Det riktigt konstiga är varför Rothschilds(Röd sköld) började använda hexagrammet så tidigt. Kanske hade man med dåtidens stjärnkikare redan sett saturnus nordpol? Eller var det en maximalt konstig tillfällighet? Den röda skölden är ju dessutom i mitten av Rothchilds vapensköld. Den röda skölden härstammar, tror jag, inte ifrån myten om att han skulle haft ett rött emblem ovanför sin dörr och därifrån blivit kallad Rothschild/Rödsköld utan däremot helt enkelt ifrån Vatikanens sköld.

Även i toppen på deras sköld ser man den Svarta örnen, som troligtvis symboliserar den familj som är huvudet av 'Illuminati'. Även den familj som stöttade Nazi-tyskland... Jaja, finns tiotal saker att hitta på deras familjesköld. Bara det faktum att den till största delen består av Windsors(Engelska kungahuset) sköld betyder att Windsors inte har Rothschilds blod i sig men däremot tvärtom. Alltså, även Windsors = Puppets. Men nu blir det "lite" offtopic och jag har varken ork eller lust att förklara mig vidare..
Citera
2015-11-28, 15:05
  #12
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av MahatmaHitler
Christer Pettersson dömdes för mordet den 27 juli -89 i Stockholms tingsrätt. Kan datumet vara Illuminatis sätt att visa vem det var som fick honom dömd?

Ja.

27, 7, 1989

1+9+8+9 = 27

27, 7, 27
Citera
  • 1
  • 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback