• 10 415 online
  • 1 213 414 medlemmar
  • 62 594 591 inlägg
  • 3
  • 4
2014-02-09, 16:38
  #37
Medlem
Vore ju riktigt coolt med något vikingatema och allmänt nordiskt tema med kanske något inslag av samer.

Men i verkligheten så skulle det väl garanterat istället bli någon form av pride-jippo där man gör allt för att visa upp hur icke-vitt och homosexuellt landet är.
2014-02-09, 17:41
  #38
Medlem
Earees avatar
Citat:
Ursprungligen postat av mattep74
Tror att vi skulle gulla med samerna för att få dem att knipa käft genom att visa samer och renar. De som kommer in med flaggan skulle symbolisera hela svenska samhället precis som Ryssland gjorde igår och då skulle Fugelsang vara en av flaggbärarna.

Skulle nog vara en hel del sagoinspirerat från ex Astrid Lindgren.

En framstående vinterolympier skulle tända elden och då bör Ingemar Stenmark vara självskriven. Slutet av fackelstaffetten skulle innehålla Lidas, Salming, Sudden, Gunde, Anja och Pernilla Wiberg
Plus Roger Pontare, iförd komplett indianklädnad och kappa.
2014-02-09, 19:27
  #39
Medlem
Blåbärskungens avatar
Jag tänker mig filmsekvenser som visar vägen från krig/kamp till idrott/kamp.

En viking springer mot en fiende och precis när han trycker skölden mot "fi" så har man ett klipp och dom förvandlas till hockeyspelare mitt i tacklingen.

Kavalleri galopperar fram - klipp till skidlöpare-(en svensk, finsk och en tysk åkare t ex ).

Karolin med musköt ger eld - Klipp till skidskytte -

osv..
2014-02-09, 19:51
  #40
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Sinclaire
Titta på denna dokumentär http://www.svt.se/dokument-utifran/s...ram/del-1-1632 sen kan du komma tillbaka och stödja ditt dravel om hur billigt det blev!

Pff stödjer infrastrukturen... OS i Ryssland och Sotji är enbart ett sätt för ryska miljardärer att pumpa pengar ur stadskassan och ta vanligt folks mark och förstatliga för att sedan sälja dyrt till rikt folk!

Ta "Putins väg" som byggs från Sotji, den har en sträckning på 45 kilometer där varje kilometer kostar hisnande 150 miljoner dollar!

En bygger arenor på havsbotten där geologer aldrig nått botten... Vad resulterar detta i tror du ? Arenorna kommer att sjunka i dyn! En bygger hus komplex för OS pengar som inte har ett skit med OS att göra.

En nybygd hamn med statliga OS pengar som inte används.

En lurar befolkningen att det är privata aktörer som betalar för hamnen, arenor, flyplats osv. Samtidigt som de privata aktörerna får miljardlån ifrån den statliga banken.

En bygger järnvägar/bilvägar ovanpå en flod och förstör hela vatten livet för en stad som knappast behöver en större väg än det fanns från början.

Sotji är ett "turist plats" för ryssarna där lokalbefolkningens bostäder beslagtagits av staten och nu står marken samt husen jämnade med marken, trots att inget byggs där.

Finns en siffra att totalkostnaden för OS kostnaden för Ryssland blir runt 328 miljarder. En tömmer staten på tillgångar.

Ta och se dokumentären så blir du lite mer upplyst att dina påhittade siffron inte alls stämmer!

Roligt att du nämner turism... Vilken Turism ? Det är ju fan dyrare att åka på skidresa till Sotji än att åka till alperna. Normalt folk har inte råd att åka dit och bo!

Självklart har inte väst/sydeuropeer råd att åka till Ryssland på semester..
Sotji är byggt för rika ryssar, vilka det finns väldigt gott om. Det är väl bättre att en rysk familj bränner av 150.000 i Sotji en i alperna. Det behövs fler sådan här ställen i Ryssland, så att inte pengarna slussas ut i lika stor utsträckning.

Du kan väl visa bilden på den halva toaletten också(som förövrigt är från Ukraina), så har du fått med allt

Sen siffran 328 miljarder är patetisk.. så löjligt så man storknar.
2014-02-09, 20:52
  #41
Medlem
DEt har säkert redan skrivits men en svensk invigning skulle garanterat ha bestått av homosexuella negrer som visar hur vi vill att omvärlden ska uppfatta oss. Vår egen svenska flagga skulle säkert brännas eller inte vara med öht..

HEJA SVERIGE!!
  • 3
  • 4