• 62 263 online
  • 1 188 820 medlemmar
  • 61 518 328 inlägg
  • 3
  • 4
2015-06-05, 17:21
  #37
Medlem
Kulturmarxists avatar
Postkodlotteriet drivs av ett holländskt företag. Folk tror att det är nån slags välgörenhet. Inget kan vara mer fel. Det är hyperkommersiellt- - Jag är tom förvånad att det är lagligt. - Och Bla så pumpar postkodlotteriet in en massa pengar i det neo-marxistiska Expo-nätverket.
Citera
2015-06-10, 00:12
  #38
Medlem
Ja, Postkodlotteriet är en bluff. Om någon tror att det är ett lotteri är det en bluff. Om någon tror att det handlar om välgörenhet är det en bluff. Postkodlotteriet är ett företag som vill dra in så mycket pengar som möjligt till sina ägare. För att göra det leker man lotteri och låtsas att man ägnar sig åt välgörenhet. Det som är märkligt är att de har fått hålla på så länge som de gjort.

Det här företaget bryr sig inte om lagar och regler så länge ingen säger något. Ett tag blev de uppmärksammade för att de ringde till folk som hade registrerat sina telefonnummer i Nix-registret. Att bara skita i Nix är mer än arrogant, det är omoraliskt och djupt oseriöst.

Nu senast har man försökt dölja bonusar till VD:n i redovisningen. Årsredovisningslagen kan man skita i om man skiter i allt annat också. När tidningen ringer och frågar om detta spelar man dum och visar hur mycket man skiter i att framstå som ett seriöst företag:

Citat:
Det är bara att konstatera att vi har gjort fel och det är tråkigt, men tack vare att SvD uppmärksammade det här kommer vi ändra på det och alla siffror kommer finnas med i nästa årsredovisning

Här blir man fem år igen och svarar ungefär "ja, vi ljuger och luras, det var ju tråkigt att ni kom på oss. Men nu ska vi sluta att ljuga och luras". Låter det inte som en femåring? Helt ofattbart att de kommer undan med det. Sverige är fantastiskt.

Det är ingen slump att det är SvD som skrivit om det här först. Det är i stort sett enbart Carolina Neurath som granskar Postkodlotteriet.
Citera
2017-05-26, 20:39
  #39
Medlem
rex144s avatar
Hur kommer det sig att Sydsvenskan hade en artikel för tre dagar sedan om att lotteriets representant besökte vinnarna i Vellinge men lotten drogs idag?

De säger att varje morgon kl. 08.00 dras nya nummer, men hur är det då möjligt att man gör sk överraskningsbesök hos vinnarna?

Dessutom bor 90% miljonvinstvinnarna i villa, oftast mindre orter (upp till 100.000 invånare) och är 60+ , slår man ihop tre av dessa variabler då täcker det 99% av vinnarna av högsta vinster (över en miljon)

PS

måste man vara med i deras TV? är det ett krav? jag vill inte synas, varken med den här alkoholisten med långt hår som delar ut 15.000kr och 30.000kr presentkort hos Ving resor, eller negern som delar ut 100.000kr cash, ibland en miljon,

vinnarna blir så tacksamma och gråtfärdiga, som om de vore båtflyktingar som blivit upphämtade av den italienska kustbevakningen från sin sjunkande flotte, oftast hör man : "jag vet inte vad jag ska säga" gråten fastnar i halsen,
varför spelar de? om de inte förväntar sig att vinna? och då kommer negern fram och tröstar de,
jag tänker för mig själv: om det är sån jävla börda så lämna tillbaka vinstpengarna

och vad fan är blommorna för? de har jo vunnit miljoner, istället borde de ge negern en tusenlapp eller 10 om de vill visa tacksamhet
Citera
2018-02-16, 13:25
  #40
Medlem
Har ni tänkt på att postkodlotteriet har börjat ge ut massor med extralotter? "Du har vunnit en extralott". Hur fult är inte detta...!?
Så extralotten är en unik vinst? Varför inte ge ut riktiga pengar istället för att ge ut extralotter!
Citera
2018-08-10, 10:57
  #41
Medlem
huricane4s avatar
Äkligt jävla skit företag, man måste nog helt sakna empati för att få anställning där!

Dåliga svenska kunskaper och en IQ under 70 verkar också meriterande.

Ringer och vill prata med min nyligen döda far ändå jag har förklarat situationen och bett dom radera mitt nummer.

Nyss ringde en hemsk knappt svensktalande person och efter att jag förklarat att han pratar med fel person och att dom ska ha spärrat mitt nummer säger han
Jag förstår att du är upprörd (min fars nam) men jag vill bara prata om din postkod som har bla bla bla bla då bröt jag ihop å la på luren...
Citera
  • 3
  • 4