• 16 003 online
  • 1 202 487 medlemmar
  • 62 218 483 inlägg
2013-09-25, 23:39
  #1
Medlem
Det som slår mig hela tiden är att folkgruppen romer är verkligen hatade. Det är många som framför konkreta skäl till det. Det vore kanske en idé att här i denna tråd skriva exakt vad som retade upp just dig och vad som hände?

Alltså inte åsikter eller kräka ur sig vad man tycker och anser om folkgruppen romer, utan mer historier om vad som faktiskt har hänt. På det sättet kanske man kan diskutera och göra något konkret åt att folkgruppen romer retar upp så många människor?

Gör de skäl för sina rykten om att vara opålitliga, tjuvaktiga, med flit vilja leva utanför samhället, hålla på med skumraskaffärer och småkriminella grejer som inbrott, ficktjuveri och att de är väldigt störande i sitt sätt att leva (socialt)?

Ja ni kan ju räkna upp händelser som ni själva upplevt eller hört om.

Mitt eget exempel som jag delar med många är tiggeriet som exploderat i omfattning. Det är visserligen utländska romer, framförallt rumänska romer, men det är det som stört mig allra mest sista åren eftersom jag inte anser att tiggeri är ett yrke som andra utan ett störande beteende. Det känns som att de sänker vårt samhälle och återinför det fattigdomssamhälle som vi alla varit med och kämpat så hårt i över 100 år för att få bort.
2013-09-25, 23:50
  #2
Medlem
Freitag.der.13.s avatar
De är överrepresenterade när det gäller brott mot samhällets allra svagaste, våra gamla och sjuka. Brottslighet som av de flesta anses vara särskilt svinaktig.
2013-09-25, 23:53
  #3
Medlem
Cuba-Colas avatar
Alla som på ett eller annat sätt har haft att göra med zigenare vet precis hur det ligger till. De är fullständigt opålitliga, ljuger om allt, snor, luras, lever fan och härjar, vill inte arbeta och betala skatt, de är helt enkelt allmänt otrevliga.

Följande har jag sett med egna ögon: de hyr bilar som de inte lämnar tillbaka, de tankar bensin som de inte betalar för samt de snor kött m.m. som de stoppar in under sina överdimensionerade kjolar. Sedan hånskrattar de åt personalen medan de springer ut ur butiken till en väntande bil med motorn igång. Allt detta har jag personligen bevittnat i mina yrken genom åren - flera gånger.
2013-09-25, 23:58
  #4
Medlem
Just beteendet i affärerna kan jag delvis bekräfta själv. Har själv sett vid två tillfällen när romer har snattat och gått ut ur affären utan att betala för sig. Vid det ena fallet såg jag även hur den här personen blev fasttagen av affärscentrumets vakter.
2013-09-25, 23:59
  #5
Avstängd
Applejackss avatar
Vet egentligen inte varför vissa hatar romer. Bor en del finska romer här där jag bor, mycket trevliga människor och de har också väldigt rent hemma. Kliniskt rent av någon anledning. Nu tror jag dock inte vanliga svenskar hatar romer, bara internettroll!
2013-09-26, 00:07
  #6
Medlem
P4n0pl147h305s avatar
Där jag bodde förut flyttade det in zigenare, de bodde där i ett par månader utan att betala någon hyra, dessa höll specifikt på med bilskojerier, sedan blev de vräkta och flyttade någon annanstans och körde samma visa där.

För mig är det åldringsrånen som verkligen fått mig att kraftigt ogilla denna folkgrupp och att de hela tiden precis som muslimer försöker spela offer trots att de är förövarna, sånt retar mig riktigt ordentligt när förövare spelar offer.

Gruppen zigenare är ju inte hatade för att det är synd om de, de är hatade för att de är så kriminella som de är.

Sen så skiter de ner så mycket också.
Som den klassiska dokumentären:
http://www.dailymotion.com/video/xn4...iset_lifestyle

samma sak kan vi se bland de bärplockande zigenarna:
Bärplockare rör upp känslorna i Tierpstrakten
https://www.flashback.org/t1919591

ett annat fall som får folk att ogilla de:
Ett 40-tal Bärplockare i stort slagsmål med påkar och stenar, Gävle 7 Aug
https://www.flashback.org/t2194713
året innan det (2012) så var det ett likadant jätteslagsmål i just Gävle mellan Zigenare.

Ett annat fall som upprör:
Bärplockare spöar far&son
https://www.flashback.org/t2204514

Här har vi ett annat vidrigt fall som involverar zigenare:
10 Zigenare åtalade för barnvåldtäkt [Stora kopplerimålet i Malmö]
https://www.flashback.org/t1299435
2013-09-26, 00:15
  #7
Medlem
P4n0pl147h305s avatar
Här har vi ett par fräcka fall:
Zigenare stjäl skinnjacka och gömmer den under sin kultur typiska kjol.
http://www.youtube.com/watch?v=0sHg-jzXTss
Zigenare stjäl kläder i en UFF container.
http://www.youtube.com/watch?v=GJsOeZOQpew

fanns ett kul klipp med en zigenare som hängde in oljedunkar i kjolen när de stal på bensinmack men det roliga klippet verkar ha skrubbats från internet.
2013-09-26, 00:21
  #8
Medlem
P4n0pl147h305s avatar
Mer konkreta saker:
”Bärplockare borta men skiten är kvar”
http://www.exponerat.info/barplockar...kiten-ar-kvar/
Vägföreningar urless på städa efter zigenska bärplockare
http://www.exponerat.info/vagforenin...a-barplockare/
Zigenska ”sköterskor” tränger sig in hos pensionärer
http://www.exponerat.info/zigenska-s...s-pensionarer/
Två zigenare häktade för bl.a inbrottsrån mot 90-åringar
http://www.exponerat.info/tva-zigena...ot-90-aringar/
Fyra zigenare fick 27 års fängelse och utvisning för fula rån
http://www.exponerat.info/fyra-zigen...-for-fula-ran/
Två mångkriminella zigenare döms igen – ingen utvisning
http://www.exponerat.info/tva-mangkr...gen-utvisning/
16-årig zigenare dömd för sjätte gången – Sveriges framtid ser bra ut
http://www.exponerat.info/16-arig-zi...id-ser-bra-ut/

går vi utomlands så finns det hårresande historier om dessa dårar.
Det säger väldigt mycket om de politiker som ömmar för dessa kriminella klanmänniskor, troligtvis är de politikerna själva hårt insyltade i kriminalitet för vem annan än en kriminell skithög springer omkring och försvarar kriminalitet? Maria Leissner måtte djävulen ta dig!
2013-09-26, 03:20
  #9
Medlem
Rickard-SvPs avatar
Läs valfri artikel på Realisten.se https://www.realisten.se/?s=zigenare
Zigenare är starkt överrepresenterade när det gäller vissa typer av brott, exempelvis snatterier, stölder och åldringsrån.
2013-09-26, 03:26
  #10
Medlem
MoogBeats avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Bartolo
Gör de skäl för sina rykten om att vara opålitliga, tjuvaktiga, med flit vilja leva utanför samhället, hålla på med skumraskaffärer och småkriminella grejer som inbrott, ficktjuveri och att de är väldigt störande i sitt sätt att leva (socialt)?

Ja. En teori är att detta beteende (som de har uppvisat i århundraden) har gynnat deras överlevnad, satt sig i deras gener och därmed "förädlats" efter varje generation.
2013-09-26, 07:06
  #11
Medlem
ValdtaktsSemitens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Applejacks
Vet egentligen inte varför vissa hatar romer. Bor en del finska romer här där jag bor, mycket trevliga människor och de har också väldigt rent hemma. Kliniskt rent av någon anledning. Nu tror jag dock inte vanliga svenskar hatar romer, bara internettroll!

Jag har en liten känsla av att du faktiskt vet men att du låtsas att inte veta. Det kan knappast ha undgått någon hur mycket kriminalitet romer är involverade i.
2013-09-26, 07:47
  #12
Medlem
chainmails avatar
kortfattat: zigenarna har en (o)kultur som uppmuntrar till kriminalitet, bidragsberoende och hedersförtryck som helt enkelt inte passar ibland våra västerländska kulturer. De är Sveriges utan tvekan tyngst belastade etniska grupp, parasiter är ett passande begrepp.