• 46 216 online
  • 1 202 191 medlemmar
  • 62 207 885 inlägg
2013-08-16, 08:50
  #97
Medlem
DeToXs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av born-to-lose
Haha kissar på mig

HAHAH "fiss ej på en resturang gör ej det , men testa om du vågar, hoppas det ej hör dig"

Så jävla roligt
2013-08-16, 09:03
  #98
Medlem
Några riktigt roliga inlägg jag hittade på den andra samlingstråden för bästa trådar på Flashback.

https://www.flashback.org/showpost.p...09&postcount=6
https://www.flashback.org/showpost.p...9&postcount=79
https://www.flashback.org/showpost.p...04&postcount=4
2013-08-16, 09:28
  #99
Medlem
Bob.Loblaws avatar
Bästa inlägget måste vara från Samael i tråden "Inte en död sekund"

https://www.flashback.org/t354921

Samael totalsågar hans video som TS hade lagt upp.

Citat:
Ursprungligen postat av Samael
När börjar humorn? Efter 12 minuter har jag bara sett en massa namn plus lite dagcenterbarn som spelar Nintendo, FÖRSÖKER BLI FULLA, och jagar måsungar (INTE småungar, FUCKING JÄVLA MÅSUNGAR!). Sen var det någon underlig form av inbrott hos någon vän helt utan klimax. Kameran skakar precis hela tiden då kameramannen tydligen drabbats av Parkinsons, alternativt att det är ett progeria-barn vars penn-armar inte klarar av vikten av den gamla pissiga 80-talskameran vars likar dagligen ger oss en dos drulliga amerikaner i ett trist jävla Americas Funnies Homevideos-avsnitt. Nu står det nån jävla degskalle och pratar med sig själv om hur tråkigt han har det. Han filmar sig själv i en ruta till en portdörr. Han filmar sig själv i en PORTDÖRR och berättar att HAN har tråkigt! Vilka jävla känslor tror ni de som ser på filmen yrar upp sig till? Orgasm?

Sen filmas det på en goddamn jävla värdelös igelkott i en halvminut. Den är rädd och gömmer sitt ansikte mot en sten. Man får alltså stirra lite på ett igelkottsarsle en stund. Sen ska vi spela lite kass disco-musik från -97 när nån idiot cyklar brevid en bil. WTF! Hade han blivit överkörd hade jag skrattat, men han åker ju fan bara där. FAN!

Efter det kommer 3 minuter brokeback mountain-bögeri, inte helt oväntat. Många bortträngda sexualintressen hos dessa gossar.

Jahapp, nu pratar någon med magen och läser barnrim. VAFAN!??!?!

Ja, lite mer Mitt I naturen-idioti. Har ni sett dessa jävla filmer som folk skickar in till detta program? Typ "Ernst Holgersson från Forsmora hade en tapir som kom och sket på hans altan. Det kan också ha varit en jävla igelkott, vi kan inte riktigt se eftersom Ernst Holgersson är blind, senildement och har en kromoson för mycket." Samma känsla man får när man ser den skiten får man nu när man ser en liten skabbig jävla räv "raska över isen" mitt i den jävla gräsiga sommaren. PÅ EN STIG, ingen jävla is.

Mer mitt i naturen piss när tankespecialisten lyckats hitta en jävla schäfer i en bil. "Wooowie, impressive footage right there, she's a BJEUUUUTYYY"

Jahapp, där tog det slut. 25 minuter av mitt liv är för evigt borta. Nu får jag se namnen på alla tossiga tokskallar som har gjort det här jävla tragiska misstaget IGEN. Fan så intressant, jag har skrivit upp varenda en av er i min "Folk jag ska döda innan jag fyller 75"-lista.

Tycker ni ärligt talat att det är roligt själva? Eran jävla humor måste ligga på "TITTA DET ÄR JU KANSKE JAG DÄR I SPEGELN!"-nivå. Visa upp den på nästa släktträff eller nåt. Ett gäng jävla dampungar som visar upp sitt sanslöst tråkiga liv i en svensk småstad är inget för omvärlden att se.

Två nedåttummar, en överkorsad geting, 10 av 10 Christer Pettersson, 7 laxar i en laxask och FÖR FAN TA OCH SKÄRP ER!


Edit: Nä fan, jag måste avreagera mig lite mer nu när jag gått igenom filmen i mitt huvud för att se om det kanske fanns någon som helst humor i den på en undermedveten nivå, men ICKE. Fortfarande samma gamla jävla värdelösa pissdjur, samma jävla fjantiga humorlösa lallande framför den SKAKIGA JÄVLA KAMERAN!

Top ten things I would rather do than watch this monstrosity again:

1. Bita av mig kuken på ett jävligt hängivet vis och på så sätt bryta av några revben som trasar sönder mina inälvor och jag förblöder till döds.

2. Äta en stor jävla myrstack.

3. Runka av en häst, sätta sperman i halsen och rosslande skrika ut "JAG ÄLSKAR BARBARA STREISAND sekunderna innan jag avlider av syrebrist.

4. Titta på Titanic 3 gånger i rad.

5. Bli tvingad att analt våldta min egen mor samtidigt som jag tvingas i sardeller som jag sedan måste spy upp över mina blåslagna mors rygg.

6. Få ett gig som värdelös ungdom i på tok för lång www.knarkärbajs.nu-reklam.

7. Se om jag kan äta upp mig själv genom att pulverisera benen i mitt vänsterben och sedan köra ner det i halsen, och på så sätt se om "allting bara blir till bajsknark".

8. Ha en 2 timmar lång MP3a med "Fran Drescher drar Knack-knack-skämt" i en mp3-spelare, vars stoppknapp är kopplad till en bomb man har i kalsongerna, och lurarna är minerade med Leif "Loket" Olssons sperma som sprutas in i munnen om man försöker ta av dom. Och den är på repeat, tills batterierna dör varpå hela arrangemanget stängs ner.

9. Stå naken, fastbunden mot ett träd och ha en död känguru-unge fastSYDD på magen så att den dinglar framför snasen i en rabiessmittade pungdjävlar-rik, mörk del i den tasmanska skogen.

10. Sälja min förstfödda dotter på tradera med utgångspris 1 KRONA! Med beskrivningen "Gör vafanken ni vill med henne, hon skriker så jävla mycket ändå."
2013-08-16, 09:39
  #100
Medlem
Pundartråden är en guldgruva. Här ett svar till EchoGreen ang. vad som faktiskt kan räknas som pundigt och inte.

Citat:
Ursprungligen postat av EchoGreen
Sov på bänkar. Alla bänkar, bussplatser, ica, skolan, whatever.

Tappade en macka i en lerpöl och körde 10 sekunders regeln, trots att det var vitt bröd som absorberade som en svamp.

På orienteringen i skolan, så tog jag tre timmar på mig på en ca 30-50 minuters runda, kollade på naturen, rökte. Bara chillade med hörlurarna och mötte sen en arg lärare som väntade på att jag skulle komma tillbaka.

Plockade fimpar vart som helst då jag var röksugen, drog fram rizzla och skapade finfina cig.

Bara för att nämna några få, folk såg rätt snett på en. Iaf för mackan och fimparna.


Citat:
Ursprungligen postat av Qidush
Du är alltså en slö och ohyfsad unge med cannabisproblem som råkat göra äckliga och tarvliga saker ibland.

Det är ungefär så långt ifrån att vara en pundare eller ha tjackat sig till pundiga beteenden man kan komma.

Jag körde ett tiogramsrace på tjack en gång och spenderade stora delar av rustiden med Flashbacks knarkarchat för ögonen. Mot slutet ville jag givetvis mildra avtändningsdesperationen och började samla min amfetaminhaltiga och mineralrika urin i runda gamla plastkakburkar. Som jag sedan drack av.

Det är ett exempel på vad du tror är pundigt. Det stämmer inte. Här följer ett klargörande exempel från samma skeende.

Vad som verkligen var pundigt med det var att jag valde de hjärtformade isbitarna istället för de vanliga ur frysen och lade ned mer än en timme på att konstruera ett drinkparaply av ett bläckstift ur en kulspetspenna, en hårt begagnad (därav också charmigt snorbesudlad) snortsedel och ett gummiband, för att festa till det hela lite. Jag ritade påtänt handdarrig egna 'bryggerilogotyper' på burkarna med tuschpenna och sörplade i mig detta Long Island Speedtea genom sugrör. Detta skedde under ständigt rapporterande till flashbackchattens åhörare. Utom när jag insnöat glömde bort det för en stund, såklart.

Bruschan, fattaru skillnaden, jao?
2013-08-16, 09:45
  #101
Medlem
Fettokisses avatar
Citat:
Ursprungligen postat av T-L-K
Någon som känner igen detta?

"Hej gör du idag har du runkat din KUK nåt idag"
"Hej får jag SUGA av dig haha gjort IDAG"
"Vi är väl kompisar känt varann sen vi var små. Hatar du mig"
"Du är väl inte SUR på mig, va. Vill att du svarar på mina sms"

Kan egentligen inte välja det roligaste inlägget men trådstarten är en utav dom bättre.

Pratar självklart om Gusten och hans SMS-kukfrenzy: https://www.flashback.org/t524559
Åh jag hade helt glömt bort denna, nu vet jag hur jag ska roa mig i väntan på flyget!

För övrigt episk tråd, jag har missat så många kommentarer och trådar!
2013-08-16, 10:17
  #102
Medlem
alittleawesomes avatar
Bidrar med ett inlägg från den klassiska "jag har snott två renar"-tråden.

Någon i tråden undrar vad TS ska med två renar till och uppmanar honom att släppa lös dem. Svaret blir då:
Citat:
"Ja imorse hade jag inga renar, nu har jag två. Jag kan bli same eller något. har bild på den vita också, men den vart dålig, får ta en ny när jag går ut och ger de vatten. Mycket trafik här så det är nog bäst jag tar hand om de så länge."

https://www.flashback.org/sp28610951


Meningen "Ja imorse hade jag inga renar, nu har jag två" kan vara något av det roligaste jag läst.
__________________
Senast redigerad av alittleawesome 2013-08-16 kl. 10:19.
2013-08-16, 10:21
  #103
Medlem
Hej jag läste för länge sen en tråd som jag tror handlade om galna grannar där fanns ett och annat guldkorn, men min favorit var en historia om nån hjälte i göteborg som hade byggt en vackert väder maskin i köket, har letat som en tokig efter det men inte funnit något, är det någon annan som minns den?

lallisen
2013-08-16, 10:27
  #104
Medlem
stolpsk0tts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Bob.Loblaw
Bästa inlägget måste vara från Samael i tråden "Inte en död sekund"

https://www.flashback.org/t354921

Samael totalsågar hans video som TS hade lagt upp.

hahaha, även om denna tråd är full med roliga guldkorn så står jag fast vid denna också, den har varit i min signatur ett bra tag

Tack för morgonskrattet mina damer och herrar!
2013-08-16, 10:32
  #105
Medlem
Okaajs avatar
Ett av de roligaste inläggen måste vara i tråden "Finns det män som passar i blåa kläder?" av TS, Mandelmusen, där hen skriver:
Citat:
Jaha. Jag säger bara att det är ovanligt och jag hittar inga fina blåa kläder. Jag tänkte mer på modesites och sånt, där man spanar in outfits, där ser jag nästan aldrig blåa kläder. Men visst, kallar du en blå t-shirt eller blå munktröja för "kläder" så tjena på dig...

Annars finns ju Samaels LEGENDARISKA sågning i tråden "Inte en död sekund" (https://www.flashback.org/t354921), eller i den klassiska tråden "Köpa en panda?" där Davy.Jones skriver detta:
Citat:
Nån gång i början på 90talet köpte farsan en brunbjörn till ett jakthundträningshägn vi hade i närheten. Det funkade jättebra ett tag. Sen en vecka (minns att det regnade väldigt intensivt) så var det någon tok som stal vår fina brunbjörn och bytte ut den mot en panda!

Eftersom vi inte tyckte det var någon idé att träna hundarna att jaga pandor så sålde vi den vidare till en barnfamilj som ville ha något pålitligt djur som barnen kunde leka med.
2013-08-16, 10:35
  #106
Medlem
Maledictuss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Sliska
Underbar tråd!

En klassiker är ju annars denna, oslagbar sågning!
https://www.flashback.org/sp4686016

Det där är helt klart det bästa inlägget på hela forumet!
2013-08-16, 10:36
  #107
Medlem
Plaguetongues avatar
Den här "tripprapporten" av Gerra är nog det underbaraste jag läst någonsin på Flashback

https://www.flashback.org/t21300
2013-08-16, 11:08
  #108
Medlem
videosvars avatar
En av dom bättre inläggen;


Citat:
Ursprungligen postat av levodopa
Minnesproblem, sluddrande tal och aggressivitet är klassiska tecken på både socialistiska värderingar och blyförgiftning. Detta samband skulle kunna förklara vänsterns stora framgångar i Norrland, där gruvdriften säkert förser norrlänningarna med lite mer tungmetaller än kostcirkeln ordinerar.

Även min signatur talar för sig själv.