30 854 besökare online
857 301 medlemmar • 45 832 849 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Övrigt > Arkiverade forum > Flashback Debatt
Ämnesverktyg
Arcane
Medlem
Arcanes avatar
Har med stort intresse följt den lärorika duellen mellan SkepticEnquirer och fnu angående Legalisering av cannabis. Tyvärr verkar det som om duellen av någon anledning var tvungen att avbrytas i förtid.

Skulle kanske vara bättre om duellen mer hade formen av en staffet? När någon av debattörerna inte kan, eller vill, forsätta så tar någon annan över. Denna person kan föreslås av den debattör som inte forsätter eller väljas bland de som anmäler intresse. Detta skulle förhindra att intressanta dueller och ämnen låses som skedde i fallet ovan. Även om det finns intresserade som senare vill ta upp ett ämne igen så är det kanske inte så lockande att börja från noll när det redan finns en bra påbörjad duell.
 
Arcane
Medlem
Arcanes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Ruskigbuss
Det lutar väl åt det som du föreslår.

Men - om någon har något argument för något annat alternativ - så skriv gärna det.

Finns väl inget som hindrar att de som vill "hjälpa" någon debattör gör det via epost eller PM? Tycker att en öppen slask-tråd under pågående duell är att föredra. Tror att det kan höja nivån på duellen genom att åskådarna kan göra duellanterna uppmärksamma på förbisedda fakta och argument.
 
SkepticEnquirer
Banned
SkepticEnquirers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SkepticEnquirer
Ja, hur blev det med kommentarstrådarna? Varför inte göra så att kommentarstråden startas så snart en duell är avslutad, för att förhindra att de som kommenterar debatten förstör den genom sina kommentarer och synpunkter?
^
 
Arcane
Medlem
Arcanes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SkepticEnquirer
^

Hmm, det här var kanske inte så klargörande. Du får gärna utveckla varför du anser att kommentarer och synpunkter från andra i en separat slasktråd skulle förstöra debatten.
 
coral
Medlem
corals avatar
Fast nu efter allt har det blivit lite så att man knappt vågar skriva i rädsla att få ruskiga bussen efter sig... Men dom som skriver sköter det ganska bra tycker jag, intressant forumdel.
 
Putte57
Medlem
Putte57s avatar
Debattregler

Om ni skall få någon ordning på debatterna så måste ni begränsa antalet ämen, men utifrån dem kan debattörerna spinna egna trådar. Kolla på Internetstart.se dom har nog funnit det ultimata hittills vad gäller diskutera på nätet. Ett besök där vore nog värt besväret. Ni får mycket gratis!
 
coral
Medlem
corals avatar
Putte57 har faktiskt en ganska bra ide där, ta vara på den bussen
 
Firefly
Avstängd
Fireflys avatar
Jag har bara en fråga egentligen:
Vad är skillnaden mellan en sån här tråd och en vanlig tråd i Evighetsdiskussioner?
 
SinX
Medlem
SinXs avatar
verkar som forumet dog lika snabbt som det föddes.
 
Un Perro
Medlem
Un Perros avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SinX
verkar som forumet dog lika snabbt som det föddes.

Vilkas fel är det då?

Just det, dom som inte skriver i det

Fyller fortfarande en funktion, men inläggen här är inte några som man slänger ihop på fem minuter, och för det mesta har man inte tiden att skriva ett ordentligt inlägg. Det är därför det är tyst här i långa perioder, men som jag tidigare sagt: när man väl kommer på något som man vill diskutera på ett seriöst sätt så är jag glad att forumet finns.
__________________
Väl stavas med ett l.
 
Topp Dela »