• 36 110 online
  • 1 213 414 medlemmar
  • 62 597 852 inlägg
  • 1
  • 2
2013-02-13, 19:19
  #1
Avstängd
Inkryssad i Botkyrka kommun, i presidiet där som beslutat om moske och böneutrop, ersättare i riksdagen för ett statsråd, i polisutredning nu om skjutning. Långtids-sjukskrivna hustrun driver krog med skumma anställda och maken hjälper till. Någon som vet mer än det jag redan skrivit?
__________________
Senast redigerad av Smooth-operator 2013-02-13 kl. 20:06.
Citera
2013-02-13, 22:33
  #2
Medlem
KarlDenSistaGustafs avatar
En typisk Moderat med andra ord. Du glömde skriva (M)

Bygg en moské baby, bygg gärna tre baby. Låt ingen annan jävel krossa din idé baby
Känns sången igen? Vissa snackar - Moderaterna handlar.

Dags att påminna om att Moderaterna har hållit sitt vallöfte:
http://www.nationell.nu/2010/06/10/m...baby%E2%80%9D/

En ny kompis till Abdi Waberi (M) som kommer att dra hem massor av röstboskap som Moderaterna just nu samtidigt importerar.
__________________
Senast redigerad av KarlDenSistaGustaf 2013-02-13 kl. 22:44.
Citera
2013-03-31, 14:51
  #3
Medlem
PaterNoster777s avatar
Edip Noyan (m) är inte muslim, han är sekreterare St. Georgis Syrisk Ortodoxa Kyrkan i Botkyrka.
http://vakanser.se/jobb/vaktmastare+445/

Familjen kryssade in Edip
Citat:
Personvalet för fyra år sedan blev en stor framgång för moderaten Edip Noyan. Med 244 personkryss i Botkyrkas norra valkrets åkte han hiss från 24:e plats på partilistan och tog ett av partiets nio mandat i kommunfullmäktige.

I södra valkretsen fick han ytterligare ett femtiotal kryss.

- Alla gillade inte att jag kom in på personkryss. Det blev en del rabalder i partiet, särkilt bland de kandidater jag passerade på listan.
Edip Noyan är syrian och kommer ursprungligen från Turkiet. Han flyttade till Sverige 1975 och har bott i Alby i norra Botkyrka nästan hela tiden. När han bestämde sig för att satsa på personvalet 2002 hade han god hjälp av sina många bröder och sammanlagt ett femtiotal vuxna familjemedlemmar som bor i kommunen. Alla satte ett kryss framför Edips namn. Edip Noyan har även sörjt för en fortsatt god tillströmning av personkryss - han har fyra barn och tre barnbarn som samtliga bor i valkretsen.

Andra trogna supportrar finns i den syrisk ortodoxa kyrkan Sankt Georgis på Borgvägen i Hallunda - ett tegeltempel med plats för gudstjänst och en festlokal stor som en flyghangar. Utanför entrén slår Edip Noyan sig ner bland männen på den ena av två långa träbänkar. Kvinnorna sitter på den andra.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/fam...yssade-in-edip


Han har en riktigt fin familj...
Citat:
Ursprungligen postat av farbror.melker
noyans systers son som döda
maimon i alby

dom hadde lilla maria krogen på
mariatorjet för lenge sen
https://www.flashback.org/sp42243713

Citat:
Ursprungligen postat av GhostBror
1) EN:s reg-plåtar fanns på den bil där en man mördades i Rinkeby 2005.

2) Hans grannar har polisanmält Noyans fler ggr. Finns sånt som sönderskurna bildäck, yxa genom fönster m.m. där.

3) Hans äldsta son har suttit inne länge för dråp.

4) Medlemmar i N-släkten var inblandade i Seedy-mordet i Alby (kolla domen).

5) Han har drivit flera krogar inne i stan. När han kom in i riksdan så skrevs dessa över på familjen/släkten. Bla Kleins där kopplingen till skjutningen finns (liksom bulvanmisstankarna i Sthlm Stad).

6) Det ryktas vidare på byn att väldigt många medlemmar i släkten N brukar dyka upp på diverse årsmöten i partiet.
https://www.flashback.org/sp42187627


Kleins krog är som den är.
Prostituerade på Kleins i GS/sthlm
Citat:
Ursprungligen postat av tuss-i-lago
Ryktet går att det huserar prostituerade på Kleins i gamla stan, någon som har hört / vet något om detta?

Har vidare hört att tjejerna får söka kunder där och gratis dricka i utbyte mot att dem drar dit folk och dansar sexigt på baren.

Var där med en vän som pekade ut en tjej som det, hon drog sen därifrån med en kille som hon vare sig verkade känna eller som hennes typ. En random äcklig gubbe följde efter henne lite på gatan och tog henne på rumpan - hon sa inte ifrån.

Bonusskvaller: De tas en hel del kokain där
https://www.flashback.org/t1327816


Bostadsrättsföreningen som hyrde ut lokalen till Edip Noyan fick till slut nog och ville säga upp kontraktet.
Det skulle dom inte ha gjort. Bostadsrättsföreningens ordförande Ulf Forsbergsköts med två skott, ett i vardera ben, och skadades allvarligt.

Denne blev 2012 utnämnd till fänrik, och han fick då mota en sabel, eftersom hans kurskamrater ansåg att han var kursens bäste kamrat.
Han kanske skulle få "För tapperhet i fält", eftersom han uppenbarligen hade mod att ta strid mot klanmaffian.
http://www.forsvarsmakten.se/sv/Aktu...rerar-fanrikar


Citat:
Toppmoderat figurerade i utredning om mordförsök

Den moderata riksdagsmannen Edip Noyan tog time-out efter att ha figurerat i en utredning om mordförsök.
Han är inte misstänkt för brott men polisen beslagtog flera datorer från hans bostad - bland annat tjänstedatorn.
– Det är inte vanligt och vi ser allvarligt på det här, säger Anna Kinberg Batra, gruppledare för Moderaterna, till TV 4.


Den 30 augusti förra året sköts en 27-årig man vid restaurangen Kleins i Gamla stan i Stockholm.
Mannen sköts med två skott, ett i vardera ben, av en okänd man och skadades allvarligt.
I jakten på skytten och bevismaterial genomförde polisen husrannsakan på restaurangen - som drivs av den moderata riksdagsledamoten Edip Noyans familj.
Kort därpå gick polisen även in i Noyans bostad i Stockholm. Vid tillslaget beslagtogs flera datorer, bland dem hans tjänstedator, rapporterar TV 4 Nyheterna.

Partiet uppmanade till time-out
Anledningen var att den skjutna mannen var ordförande i bostadsrättsföreningen som hyr ut restauranglokalen. Den skjutna mannen hade haft synpunkter på restaurangverksamheten som bedrivs av Noyas familj, vilket kan ha varit ett möjligt motiv till dådet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16229100.ab

Citat:
Misstänkt bulvanverksamhet på krog knuten till Noyan Att riksdagsmannen Edip Noyan (M) förekommer i en polisutredning om mordförsök kunde TV4Nyheterna avslöja på tisdagen. Nu har krogen som drivs av hans familj hamnat i en myndighetskontroll som visar att hans fru fått full sjukpeng - samtidigt som hon sagt sig driva krogen på egen hand.
http://www.tv4play.se/program/nyhete...deo_id=2275857

Riksdagsman i utredning om mordförsök - tar timeout
http://www.tv4play.se/program/utvald...deo_id=2274606


Inom politiken har han verkat för att göra livet lättare för krogägare.

Indragna tillstånd ger inga nya krogjobb
http://arkiv.mitti.se:4711/2012/14/b...03-A-002-A.pdf

Motion 2012/13:Ju284, Danstillstånd
http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-...284/?text=true
__________________
Senast redigerad av PaterNoster777 2013-03-31 kl. 15:09.
Citera
2013-05-09, 04:09
  #4
Medlem
PaterNoster777s avatar
OK, vi vet redan att den moderate riksdagsmannen Edip Noyan tycker att det är skitkul att se till att se till att kitsliga hyresvärdar, som den svenske officeren som var ordförande för den bosstadsrättsföreningeng, som, tyvärr, hyrde ut en lokal till honom, blir skjuten i båda knäskålarna, bara för att bostadsrättsföreningen inte gillade prostitution och kokainförsäljning.

De "nya" moderatera slår armana om halsen på honom och jublar, emellertid utersluter jag inte att vissa, låt vara "gamla" moderater, som Gösta Bohman, skulle ha tagit sig friheten att anföra vissa kritiska synpunkter härvidlag.

Vad Högers tidigare ledare hade tänkt, må vi oss ej utsäga offentligt, ett vet jag dock, att om nu Arvid Lidman hade haft befälet hade hans ord blivit kort: Klart Skepp!
Citera
2013-07-26, 20:00
  #5
Medlem
PaterNoster777s avatar
Det är inte första gången Edip Noyan (m) har skickat topeder till dom som har stått i vägen för honom.
När han var syrianska kyrkans företrädare i byggärenden visste han hur man på enklast sätt skulle få stopp på misshagliga överklaganden.
Citat:
Turbulensen kring syrianska kyrkans planerade festlokal fortsätter.
Nyligen fick bostadsrättsföreningen Trädets ordförande besök av tre män som uppmanade honom att sluta bråka. Hotet fick honom att avgå.
Citat:
Namnlistor och överklaganden har avlöst varandra. Invånare i området har vittnat om hur de redan i dag störs av biltrafik och oväsen från privata fester som arrangeras i kyrkans lokaler.
Citat:
Edip Noyan (m), kyrkans representant i byggfrågan, ställer sig frågande till hoten. Själv har han inte hört talas om dem och misstänker att berättelsen är tagen ur luften.
Citat:
– Det är mycket möjligt att detta bara är illvilliga rykten, annars borde det ha kommit fram. De som klagar på bygget vill bara jävlas med oss och fördröja bygget.
Citat:
Lokaltidningen Mitt i och en av dem har skrivit brev till kommunstyrelsens ordförande med en uppmaning till komunen att inte ”låta gangsters styra samhället”.

Än så länge har polisen inte påbörjat någon utredning om hoten, anmälan ligger fortfarande kvar i högen av anmälda brott som inte har högsta prioritet.
http://arkiv.mitti.se:4711/2008/12/b...080318SOV1.pdf


Edip Noyan (m) är onekligen en värdig representant för de Nya Moderaterna.
Citera
2013-07-29, 00:05
  #6
Medlem
PaterNoster777s avatar
Genom att sätta frun som bullvan räddades utskänkningstillståndet. Süreyy* N*yan är aktiv moderat, men har fixat intyg på att hon har "ont i ryggen", så jobbar de nya moderaterna.


Citat:
Socialnämndens tillståndsutskott i Stockholms Stad (nedan nämnden) beslutade den 24 januari 2013 att med stöd av 9 kap. 18§ AL återkalla serveringstillståndet för den enskild firma Sur*yya No*an avseende serveringsstället Klein's Bar & Restaurang. Som skäl för beslutet angavs bl.a. följande. Det kan konstateras att Surey*a N*yan sedan november 2010 uppbär hel sjukpenning.
Förvaltningen har gjort tillsynsbesök vid cirk tio tillfällen på Klein's Bar & Restaurang sedan slutet av 2010 och har inte vid ett enda tillfälle träffat Su*eyya Noya* där.
Förvaltningen har även fått in ett sammandrag från ett polisförhör med Surey*a Noya*, varav framgår att Sure*ya Noy*n inte vet vilket organisationsnummer hennes enskilda firma har, Su*eyya Noy*n uppger också att hon har lämnat över ansvaret till personalen.
Hon kan dock inte närmare redogöra för vad personalen heter. Eftersom serveringsstället drivs som enskild firma, och då någon prokura inte föreligger, kan det inte finnas någon annan än Sure*ya No*an, som får driva Klein's Bar & Restaurang.
Bedömningen görs att Sur*yya Noy*an har lämnat över drift och ansvar till andra personer utan att ha anmält det enligt de krav som finns i AL.
Förvaltningsrätten motiverade sin dom på följande sätt:

Citat:
Förvaltningsrätten anser mot bakgrund av den omfattande anmälningsplikten, och med särskilt beaktande av omständighetema i förevarande fall - vilka innefattar att S*reyya Noya* är den enda personen som har lämplighetsprövats att verksamheten jämfört med tiden för när tillståndet beviljades har förändras i hänseende som är av betydelse för tillsynen.
Förvaltningsrätten finner därför att kommunen har haft fog för sin inställning att det föreligger grund för ingripande enligt AL.
Citat:
Även med en ordning där påföljderna kan trappas upp successivt är det uppenbart att det fmns tillfallen då återkallelse måste ske utan föregående varning.
Exempel på sådana fall är allvarlig ekonomisk misskötsarnhet, att tillståndshavaren gjort sig skyldig till brott som gör honom olämplig, att det förekommit brottslig verksamhet i eller i anknytning till serveringsstället med hans vetskap och utan att han ingripit eller det visar sig att mer än tillfällig servering av underårig eller upprepade fall av ordningsstörningar har förekommit utan att tillståndsmyndigheten har fått kännedom om det, Förvaltningsrätten har ovan funnit att det förelegat en anmälningsplikt i förevarande fall.
Nämnden har i övrigt inte lagt S*reyya N*yan eller den enskilda firman någon olämplighet eller misskötsarnhet till last.
Så vitt framgår av handlingarna i målet har den enskilda firman Sur*yya N*yan inte tidigare tilldelats någon erinran eller varning.
Förvaltningsrätten anser därför att erinran framstår som den lämpligaste formen för ingripande i förevarande fall[.
Med ändring av nämndens beslut ska således den enskilda firman Sureyy* Noya*n tilldelas en erinran.
http://www.jpinfonet.se/files/160/16...ST_2379-13.PDF
Citera
2013-08-03, 07:49
  #7
Moderator
Siegfrids avatar
Rubrik ändrad.
Utgången rubrik:
Edip Noyan riksdagsledamot, skum turk-syrian och islamist?
/Mod.
Citera
2013-09-24, 19:23
  #8
Medlem
Jaha, då var det dags igen för syrianska maffiametoder. Enligt TV4-nyheterna har Edips politiska konkurrent fått polisskydd efter en intern maktkamp...
Citera
2013-09-24, 22:38
  #9
Avstängd
Uppesittares avatar
http://www.tv4play.se/program/utvald...deo_id=2449557
Citera
2013-09-25, 06:36
  #10
Medlem
H.E.L.s avatar
Något för uppdrag granskning.
Var ju nån lokalpolitiker som blev kidnappad och skjuten. Är han inblandad?
Citera
2013-09-25, 09:00
  #11
Medlem
Skors avatar
När man läser tråden känns det verkligen som en amerikansk tv-serie där nån kriminell mexare blir invald som borgmästare och sen gör tvivelaktiga affärer med karteller vid sidan om. Festligt att det finns på nära håll nu! Ser fram emot tv-serien på SVT där man bytt ut syrianer mot samer.
Citera
2013-09-25, 09:48
  #12
Medlem
Finns en annan tråd om konfliktsituationen:

Botkyrkapolitikern Jimmy Baker (M) hotas pga konflikter inom partiet.
Citera
  • 1
  • 2