• 21 116 online
  • 1 164 392 medlemmar
  • 60 128 390 inlägg
Svara
2013-01-31, 20:14
  #1
Medlem
jeppezons avatar
Hej o hå nu kör vi på, här kommer ännu en LSD rapport.

Tyvärr har jag inte allt för många minnen kvar från trippen vilket betyder att ena händelsen jag beskriver kanske hände klockan 15:00 och nästa händelse klockan 21:00. Visst inte riktigt så stora hopp men ni förstår nog hur jag menar

Kön: Man
Längd/Vikt: 175 cm, 55 kg
Ålder: 20 år
Substans: LSD 150 ug. Lite cocaine på afterglown med.
Tidigare erfarenheter: Cannabis, MDMA, Lustgas, Ketamine.
Tid: Från ca 13:45 till 03:00.


Här är lite info om personer som kommer nämnas i rapporten och vilka dem är för mig osv.(Självklart har jag bytt ut namnen på dem)


Robin: Robin är en kompis till mig från gymnasiet som jag nästan aldrig umgicks med i gymnasiet utan har träffat nu de senaste månaderna. Robin har inte tagit LSD innan men toppisar.

Ivar: Ivar är en kompis till Robin som jag har träffat ett par enstaka gånger tidigare men verkligen lärde känna under nyår när vi båda tog mdma.

Gunnar: Gunnar är en person som både Ivar och Robin känner bra sen tidigare men som jag har kanske träffat 2 gånger tidigare o vid det här tillfället inte känner alls.

Lina: Lina var min bästa kompis, en kompis jag satte framför min familj och framför mina syskon men som jag nu inte längre har någon kontakt med.

Oscar: Oscar är en kompis som Robin, Ivar och Gunnar känner men som jag inte har känt allt för länge. Dock var han med på mdma-kvällen på nyår vilket gör att jag fortfarande litar på han.


Jag vaknade tidigt på lördagmorgonen, någon stans runt nio. Jag hade lagt mig tidigt kvällen innan så jag skulle var utvilad och vi skulle kunna börja våran tripp tidigare under tiden det fortfarande var ljust ute.
När jag kommer ut i köket möts jag av en underbar syn, det är rimfrost på allt utanför! Allt lyser och blänker av frusna små kristaller så långt ögat kan nå. Det är en helt underbar syn, jag som inte brukar gilla vintern. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre dag att ta LSD på.

Jag gjorde en ordentlig frukost och slängde i mig en hel hög med vitaminer då jag troligtvis inte skulle äta så mycket under trippen och ville inte känna mig lite neråt vilket jag lätt gör vid vitaminbrist.
Jag tog också med mig en väska med alla möjliga vitaminer, Vitamin B, C och E även multivitamin magnesium och en burk 5-HTP. Tog också med tandborste och tandkräm då jag skulle kunna fräasch upp mig lite med det senare ifall jag skulle känna mig ofräsch. Jag la även ner min mobil med kontaktkort ifall jag skulle börja snea så jag skulle kunna lägga ut mitt nummer på Flashback och låta någon av er ringa och rädda mig.
Jag slängde också ner mjukiskläder, finkläder, foppatofflor, kängor och tygskor. Vem visste vad vi skulle på för äventyr idag?!

Efter jag hade packat väskan, ätit min frukost och mina vitaminer blev den en ordentlig dusch och sedan sätta på sig vardagskläder men ändå lite finare. Ta lite av den dyraste parfymen, raka mig och verkligen bygga upp min känsla när jag står där inne framför badrumsspegeln.
Sen var det full fart till Ivar där vi skulle trippa.

Flera gånger på vägen till Ivar slogs jag av tanken att jag borde vända o ta med min GoPro som jag brukar ha med ibland när jag tar droger. Men eftersom inte Ivar eller Robin brukar vara speciellt förtjusta i att jag filmer så kanske det inte är så bra idé ändå? Dem kanske kommer bli rädda för dem när dem är på syra. En gång stannade jag till vid vägkanten och tänkte att jag vänder ändå och tar med mig den, jag tar med mig den så kan jag iallafall filma på vägen till Ivar och sen ladda upp så ni här på Flashback kan se vilken underbar dag det är! Så jag vände, körde ca 200m sen vände jag igen. Jag var för ivrig att få i mig LSD och jag får lyckas försöka förklara för er ändå.

Väl framme hos Ivar så möts jag av samma miljö som hemma hos mig och samma känsla. Tills Ivar öppnar dörren, man ser hur mörkt det är där inne, gardinerna fördragna, inga lampor tända, Robin ligger och halvsover i soffan tillsammans med Gunnar. Jag blev först lite sänkt av deras stämning men gav mig fan på att det här skulle bli en bra dag så jag tog ett sista andetag av den underbara luften utomhus innan jag steg på.
När jag väl kom in så fokuserade jag mina tankar på en ända sak, hålla kvar min känsla o mina vibbar på topp och smitta av mig på mina kompisar. Det första jag gjorde när jag väl kom in i huset var dra upp gardinerna, tända smålampor i hallen så det skulle se lite ljusare ut där. Jag sa även åt Robin och Gunnar att nu får dem sluta slö och gå upp.

Tillslut fick jag upp dem ur soffan men då skulle Ivar iväg och handla först, Gunnar följde med han. Under tiden som dem var borta så lyckades jag få upp Robins stämning till min nivå tillslut var vi som barn på julafton, vi klättrade på väggarna och ringde Ivar en gång i minuten för att höra när han kom hem så vi kunde ta våra lappar.


Äntligen!
Äntligen kom Ivar och Gunnar hem igen! Det kändes som dem hade varit bort i en evighet! Vi gick in i köket, jag tog upp min datorväska och zippåsen jag hade i ytterfacket. Där i låg dem, tre små lappar med en jordgubbe på. Jag tog tag i första lappen och bröst loss den sedan gav den till Robin, jag bröt sedan bort andra lappen och gav den till Ivar. Kvar låg min lapp, redo att bli stoppad under tungan och upplöst.
Vi kollar på varandra och säger nu kör vi, efter det kastar vi i oss våra lappar under tiden som Gunnar förbereder sitt snacks till sitt datorspelande.

Vi la oss i soffan och väntade på att det skulle kicka in. Smygande kom det en känsla i kroppen, mina två försvann, precis som förra gången jag tog LSD och det började kicka in. Jag svalde min lapp som det knappt var någon kvar av efter den hade legat under tungan.

Känslan i kroppen var helt underbar, jag kände inte längre hur mitt hjärta bankade, jag kände inte längre någon oro, jag var bara mjuk i hela kroppen o jag hade sådant flow till musiken.
Jag hängde en filt över huvet, höll tag i kanterna och dansade till musiken och styrde filten så den blev ett med mig och musiken, jag har aldrig känt mig ett med musiken på det sättet innan. Inte nog med att jag var ett med musiken, jag var ett med rummet, hela rummet började ju sakta men säkert röra sig till musiken. Vi var ett alltihop och det bästa av allt, det fann inga problem!

Nu började Robin verkligen känna av det, han hade inge visuella effekter men han kunde inte sluta skratta. Hans skratt fick tillslut mig att skratta med, jag kunde inte längre dansa jag var tvungen att lägga mig ner av skratt. Herregud vad vi skrattade, jag kände till och med att det gjorde ont i magen fast jag inte hade någon känsel där heller. Men vi fortsatte att skratta till slut började tårarna rinna men vi slutade inte skratta för det. Det var först när en annan låt kom på som vi började lugna ner oss.

Efter ytterligare några timmar så hade jag börjat fått tankeloopar om allt möjligt, men inga dåliga tankeloopar visst dem var inte speciellt positiva heller utan bara helt neutrala. Vi satte på filmen "Yellow Submarine" då jag hade sett den under min förra tirpp och tyckte att den var hur trippig som helst. Efter någon halvtimmes tittande orkade vi inte mer, vi lät filmer vara på men vi satte på bakgrundsmusik samtidigt. Helt plötsligt var jag helt inne i mina egna tankar, det var så djupa tankar att jag tappade helt tidsuppfattningen. Helt plötsligt dog alla tankarna och jag kände obehag.
Jag: - Vad var det som hände?
Ivar: - Jag tror musiken tog slut.
Jag: - Vah?! Nej det var det inte, det var något mycket större än det.
Ivar: - Nej kolla. (Så satte han på musiken igen.
Jag: - Shit! Du har rätt! Vad i helvete?! Var allt det där som hände i mitt huvud nyss bara musiken?! Asså du måste skoj, så jävla djup låt det var!

Jag har aldrig känt musiken på det sättet innan, det var helt underbart. Jag älskade att jag hade tagit en sådan liten dos LSD om man jämför med min första tirpp. Nu kan jag ju lära mig att kontrollera det. Jag lyssnade på musiken, kände hur den gick in genom örat, rann ner i halsen och landade i magen. Allt jag såg och allt jag kände var relaterat till musiken. Sen tänkte jag för mig själv att det är nu jag har chansen att lära mig lsd och hur det funkar, nu när jag tog en precis lagom dos.

Jag testade att hålla för ena örat sen släppa, det hände inget. Men några minuter senare kändes det som musiken tystnade lite men kom snart tillbaka igen. Jag funderade på om det kunde vara för jag höll för örat en kortis innan, jag bestämde mig för att testa det igen. Först hände det inget men några minuter senare tystnade musiken igen o allt blev lite mindre intensivt men kom snabbt tillbaka igen.
Okej nu jävlar ska jag hålla för örat tills det börjar bli mindre intensivt tänkte jag. När det väl började bli mindre intensivt släppte jag för örat o hörde hur musiken forsade in, det verkligen rann som ett vattenfall in i mitt öra o ner i halsen för att senare landa i magen! Det var helt underbart, jag hade lärt mig kontrollera den drogen som jag innan hade sneat så grovt på.
__________________
Senast redigerad av jeppezon 2013-01-31 kl. 20:43.
Citera
2013-01-31, 20:14
  #2
Medlem
jeppezons avatar
Senare stängde Ivar av musiken igen, jag låg i soffan med en saccosäck över mig. När alla tankar hade dött o jag helt plötsligt fick ett "WTF-moment" igen och undrade vad som hade hänt fattade jag att det var musiken denna gången utan att fråga.
Jag vända mig i soffan o skulle precis säga till dem att sätta på musiken igen, men då hörde jag det. Ljudet från saccosäcken! Det tillförde liv till huset precis som musiken hade gjort ända skillnaden var, jag kunde kontrollera det precis som jag ville genom att gräva i den underbara säcken med mina händer. Jag låg där och klämde och kände, då kom ljudet igen, den intensiva känslan av att något hände kom tillbaka. Jag klämde mer o mer o fortare o fortare tills mitt huvud svämmade över med tankar och det blev för mycket. Men då behövde jag bara slut klämma tills det blev helt tomt i huvet igen.
Jag gjorde om det här i minst en timme, bara låg där och lärde mig kontrollera det hela.

Efter det gick jag och Ivar ut, jag ville ju ut nu när det var så fint ute. Vi gick upp på en kulle bakom huset precis. Jag hade också mobilen med mig och ett headset, jag lyssnade på photosynthesis med carbon based lifeforms. När vi var mitt uppe på kullen så stannade jag till, det var en gren från en gran som stack ner o var bara några decimeter från mitt huvud. Den var alldeles full att taggiga barr som i sin tur var alldeles full av iskristaller. Det är så vackert, jag måste bara ta på den. Jag såg min hand räcka fram i slowmotion, jag såg hur den kramade om grenen, jag såg kristallerna falla till marken precis i takt med musiken och allt var fortfarande i slowmotion. Efter den vackra händelsen fick jag tårar och utbrast till Ivar att världen är verkligen helt underbart vacker.
Vi fortsatte att gå bortåt och pratade om LSD och Svamp, jag har aldrig tagit svamp men Ivar har tagit toppisar så han förklarade hur det kändes för mig.

Helt plötsligt fryser det till i nacken o jag känner hur en rysning kommer från den. Jag stannar upp kollar mig sakta åt vänster och där, där var lekplatsen som jag och Lina hade varit och rökt på så många gånger. Jag kände hur de dåliga vibbarna smög sig på så jag sa till Ivar att vi måste vända, han frågade varför. Först ville jag inte förklara men så tänkte jag efter. Komigen nu vad fan, vad finns det att vara rädd för? Bara lite dåliga minnen, dem måste jag ju komma över förr eller senare i vilket fall. Jag förklarade för Ivar och vi gick där ifrån. Vibbarna blev bra igen och jag var på topp åter igen.

Senare på kvällen kom Oscar förbi. Ivar och Robin kände knappt av lapparna vi hade tagit länge, mina visuella hade försvunnit men nu hade jag samma underbara känsla i kroppen som vi uppgången. Jag hade inte heller loopat på ca 1 timma.
Vi satt alla i vardagsrummet och diskuterade kvällen och kom fram till att jag hade ju faktiskt med mig kokain. Det skulle räcka till varsin lina ungefär. Sagt är gjort och eftersom jag inte hade några visullea hallisar kvar o kände mig på toppen i kroppen och psyket så drog även jag en lina.

Den underbara känslan i kroppen och känslan från cocainet var något jag aldrig kommer kunna beskriva med ord, jag var verkligen på topp. jag var bäst i världen och mina vänner var med mig. Ingen var bättre än oss och jag älskade dem!
Men så fort cocainet började dala som kom en lätt ångest, ångest för min tråd på Flashback jag startade i drogakuten där jag la ut mitt nummer bara för jag ville ha någon o tagga till med. Precis som helt vanlig bakisångest fast den kändes i hela kroppen. Men tryggheten jag fick av kompisarna som var där och att jag kunde vara mig själv med dem gjorde att jag lyckades hålla ångesten borta.

Jag kunde inte längre kontrollera tankarna jag var tvungen att prata med någon om något annars skulle jag släppa in för ångesten o låta den tränga sig på. Så fort det blev tyst mellan mig o den jag pratade med lyssnade jag på vad dem andra pratade om o nappade på första ordet. Sa dem tex lampa kunde jag avbryta deras diskussion och börja prata om hur underbara lamporna var på Qlimax när jag var på MDMA. Det var inte förens jag hade landat jag insåg att jag ens hade avbrutit mina kompisars konversationer hela kvällen.

Till slut sa dem att dem skulle gå o lägga sig. När dem väl hade lagt sig allihopa så la jag mig i soffan för att somna. Jag lyssnade på klockan från köket, sekunderna var inte jämna, min tidsuppfattning hade börjat bli skev igen. Efter den tanken så somnade jag, det gick ganska fort att somna tillslut.


Reflektioner:

Världen blir faktiskt det man gör den till, visst man kan var nere och deppig och därför hatar man världen. Men lyckas man bara ändra sin syn på den så är den helt underbar.

Ljud och musik under ett lsd rus är något alldeles extra, det gör hela trippen.

Man ska alltid trippa med folk man kan öppna sig för.

Återhämtning:

Den här gången hade jag inte alls något att återhämta mig från, allt var på topp både psykiskt och fysiskt efter trippen.
__________________
Senast redigerad av jeppezon 2013-01-31 kl. 20:38.
Citera
2013-01-31, 20:35
  #3
Medlem
E.W.s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av jeppezon
Världen blir faktiskt det man gör den till, visst man kan var nere och deppig och därför hata världen. Men lyckas man bara ändra sin syn på den så är den helt underbar.

Vettig reflektion. Så borde fler tänka, då hade de mått bättre.

För övrigt; vintern kan vara jättevacker. Speciellt när solen lyser genom snökristallerna på lövträd. En förutsättning är dock att det är nysnö. Även på natten blir det en speciell effekt när ljus bryts genom snökristaller. Kan räcka med ljuset från en gatlykta. Det måste dock vara orörd nysnö. Har någon trampat i det, eller om snön är gammal, blir det ingen effekt.
__________________
Senast redigerad av E.W. 2013-01-31 kl. 20:40.
Citera
2013-02-14, 20:13
  #4
Medlem
jeppezons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av E.W.
Vettig reflektion. Så borde fler tänka, då hade de mått bättre.

För övrigt; vintern kan vara jättevacker. Speciellt när solen lyser genom snökristallerna på lövträd. En förutsättning är dock att det är nysnö. Även på natten blir det en speciell effekt när ljus bryts genom snökristaller. Kan räcka med ljuset från en gatlykta. Det måste dock vara orörd nysnö. Har någon trampat i det, eller om snön är gammal, blir det ingen effekt.


Jo, den reflektionen har faktiskt hjälpt mig till o från i efterhand
Citera