2012-12-09, 01:14
  #1
Medlem
Hejsan!

Jag har sökt utan att få något resultat och då det är såhär sent på natten måste jag ge upp mitt sökande dessvärre. Jag letar efter någon slags lista där man kan se vilka spelare som spelat i landslaget på senare tiden. Jag sitter och spelar mycket spel omkring fotboll och är allmänt intresserad och vill helt enkelt veta. Jag har sökt men varje "komplett lista" verkar vara utan en hel del spelare. Jag orkar inte sitta och mecka ihop någonting eget då det är relativt sent och jag har varit väldigt upptagen idag och även kommer att vara det imorgon.

För att förtydliga det då. Jag är intresserad av alla landslagsspelare. Alltifrån Ibrahimovic till spelare som är unga och kanske fått prova på en match som t.ex. Sana eller kanske Ranegie.

Kan ni flashbackare snälla hjälpa mig?

Mod får gärna ta bort tråden om det finns någonting liknande som ger mig svar eller hjälp. Jag är ingen höjdare av sökfunktionen så jag känner att det är bättre att sätta modsen i arbete än att ge upp helt enkelt.

Mvh Wwebbee
Citera
2012-12-09, 01:42
  #2
Medlem
HerrVs avatar
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sverige...slag_i_fotboll

Längst ner står det vilka som har blivit uttagna senaste 12 månaderna.
Citera
2012-12-09, 10:15
  #3
Moderator
Gromguttens avatar
Vi kan ju starta med att lägga det i rätt delforum.

Ishockey -> Fotboll

/Mod
Citera
2012-12-09, 11:28
  #4
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av HerrV
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sverige...slag_i_fotboll

Längst ner står det vilka som har blivit uttagna senaste 12 månaderna.

Jag visste att det var någonting så uppenbart. Tack så mycket.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback