• 41 710 online
  • 1 128 904 medlemmar
  • 58 573 232 inlägg
2017-07-15, 15:23
  #325
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Samesh
Det beror på, om du vill ha det bästa slutet så måste du mer eller mindre spela MP för att få in War Assets vilket är ett jävla retarderat beslut, om man tyvärr måste ha MP i alla spel i dag så kan man åtminstone se till att hålla det separat från det egentliga spelet. Jag bojkottade ME3 på grund av detta och nu när jag har googlat och sett att åsnorna på BioWare har gjort detsamma med Andromeda så får jag tyvärr skita i det spelet också, får verkligen hoppas att detta inte är något som kommer att bli vanligt, då får man lägga av med spelandet. Tur att Nintendo finns i alla fall.

Jag fick det "bästa" slutet utan att spela MP i alla fall. Testade inte ens MP förrän jag var klar med kampanjen (MP-läget var dock rätt kul, kan tilläggas).
Citera
2017-07-21, 01:41
  #326
Medlem
Love-Diana-de-Nices avatar
Började lira om spelet men efter att jag kommit till Aya så orkade jag inte mer.

Kom ihåg allt springande fram och tillbaka i snö, öken och djungel.

Har avinstallerat spelet nu.
Citera
2017-09-08, 07:08
  #327
Medlem
Nochillss avatar
Jag har varit upptagen de senaste veckorna så spelet har tyvärr blivit liggande men ska köra om det igen, om så från början.

Svårighetsgraden är hög i spelet och jag fastnade direkt på den första bossen; "The Cardinal" i hard-mode.
Har kollat på Youtube där man kan se att man behöver vara djävligt snabb och taktiskt för att kunna klå honom.
Citera
2017-10-05, 08:18
  #328
Medlem
Spelade igenom Andromeda i våras då jag är en stort fan av ME och då framförallt av ME2 och ME3. ME2 är riktigt välgjort medan ME3 är slarvigare gjord med betydligt sämre grafik. Dock, den absolut största skillnaden för mig har varit karaktärerna och känslan i spelet, dvs storyn. ME2 och ME3 var för mig fantastiska berättelser med flera underbara karaktärer som fick mig engagerad och med flera scener som flera gånger fick mig att hålla andan eller skratta. Må vara att slutet på ME3 var en besvikelse men jag har ändå spelat igenom dem båda 5-6 ggr. Det var spel som fick mig att vilja komma tillbaka för att uppleva mer. Sedan var de inte 100% perfekta men känslan de skapade, i alla fall hos mig, var bättre än hos några andra spel jag har spelat.

Andromeda är inget dåligt spel men det gav mig inte alls samma "känsla". Det lyckades inte fånga mig på samma sätt som ME2 och ME3. Helt klart glömde man bort denna viktiga del för att skapa en riktigt bra spel. Jag kommer troligen inte spela om Andromeda. Jag tror många upplever samma sak. Därav att detta bara blev en spel som många "spelar igenom". Det är inte ett spel som skapar engagemang och då "dör" det så fort folk har spelat igenom det.

// CC
Citera