• 17 179 online
  • 1 172 362 medlemmar
  • 60 450 600 inlägg
2012-05-07, 15:14
  #1
Medlem
Intro
Vi ska använda den anonyma marknadsplatsen Silk Road och den anonyma valutan Bitcoin för att få prima LSD hemskickat. Silk Road fungerar som ett anonymt Ebay där många olika försäljare bjuder ut sina varor. Det som gör det så bra och revolutionerande är att alla köpare lämnar omdömen om produkten och servicen från försäljaren så risken att bli lurad minimeras.

Det finns många olika sorters produkter att beställa men vi använder LSD som exempel då det är utomordentligt praktiskt att beställa via internet. Det är nämligen luktfritt (inte ens tullens duktiga vovvar kan sniffa upp det) och det går att gömma väldigt enkelt i ett brev som ser ut som vilket affärsbrev som helst (några små papperlappar syns inte i någon röntgenmaskin). Risken att bli av med varorna är tämligen liten, och även om det skulle hända erbjuder många säljare 50% av pengarna tillbaka om man kan uppvisa ett brev från tullen.


#1. Torbrowser
Torbrowser är en webbläsare som gör det otroligt enkelt att surfa anonymt och är även ett krav för att kunna ansluta sig till Silk Road. Ladda ner här och installera.


#2. Registrera konto hos Silk Road
Starta Torbrowser och surfa till http://silkroadvb5piz3r.onion/. Klicka på "click here to join" och fyll i uppgifterna. (Pin-koden används som ett extra lösenord du enbart anger när du genomför köpet.) Logga in och titta runt för bli bekväm med hur siten fungerar och vad som erbjuds.

Ta nu reda på din "adress" hos Silk Road som du senare ska skicka pengarna till. Denna hittar du under "account" och ser ut typ så här: 352F7ZasdfiBS7PAw77M9dW5zASeV4Ffa2. Skriv ned denna för den ska vi använda strax.


#3. Växla Kronor till Bitcoins
Använd en växlings-sajt som till exempel Bitcoinnordic (dansk), intersango.net (brittisk) eller Kapiton.se (svensk). Jag har enbart använt Intersango men även dom andra ska fungera bra enligt användare här på Flashback.

Registrera dig på någon av siterna. Om du behöver en anonym email-adress finns det här. Gå sedan in på närmsta bank med kontanter i handen och gör en anonym överföring till ditt konto genom att ange det referensnummer som är kopplat till ditt konto. Närmare beskrivning för hur det går till finns på respektive sajt. Det kan låta förvirrande med IBAN/SWIFT/BIC men det är bara att skriva ned alla uppgifterna och ta dom till banken så kan dom hjälpa dig där så att pengarna kommer rätt. Om någon på banken undrar vad du håller på med säger du att du ska testa på valutahandel.

Om snabbhet är viktigare än ultimat anonymitet ska det gå snabbast att köpa Bitcoins med kreditkort hos Bitcoinnordic.


#4. För över Bitcoins till Silk Road
Nu vill du föra över Bitcoins från växlingssajten till Silk Road. Detta görs enkelt genom att ange den "adress" vi skrev ned i punkt #2. Överföringen kan ta några timmar men du ser på Silk Road när pengarna har anlänt.


#5. Shoppa loss
Välj ut en säljare och produkt med goda omdömmen. Du kommer sannolikt se att många säljare kräver att användare med mindre än X (ofta 5) antal genomförda köp måste "Finalize Early". Detta betyder att man för över sina Bitcoins innan försäljaren har skickat produkten. Detta är ett säkerhetsnät för försäljaren och ska inte vara något problem om du väljer en försäljare med goda omdömmen. Efter att du har genomfört X antal köp fungerar det så att man klickar "Finalize" först när man har fått hem produkten i brevlådan. Kan även vara intressant att se om det finns recensioner av försäljaren och produkten på Silk Roads forum. Forumet hittar du på adressen http://dkn255hz262ypmii.onion/ och recensioner finns i underforumet "The Rumour Mill".


#6. Tålamod
Nu är det bara att vänta på att brevet ska dimpa ned i brevlådan. Om du skulla ha sådan extrem otur att tullen plockar ditt brev och skickar hem en lapp är det inte hela världen. Bara att blåneka så ska det inte vara något problem. Lite info om hur det kan gå till hittar du här:

https://www.flashback.org/t678329
https://www.flashback.org/t1774108
https://www.flashback.org/t1134227p2

Lycka till!
PS. Mer info om Silk Road hittar du här: https://www.flashback.org/t1697563. En alternativ guide på engelska hittar du här: dkn255hz262ypmii.onion/index.php?topic=15383.0 (kräver Torbrowser.

Silk Roads egna forum är en guldgruva för att hitta guider och info om hur siten fungerar. dkn255hz262ypmii.onion (kräver Torbrowser)

Artikel från gawker.com om Silk Road: http://gawker.com/5805928/the-underg...rug-imaginableDisclaimer:
Denna text är skriven enbart i informationssyfte. Att handla och befatta sig med droger är olagligt och något som jag absolut inte uppmanar till!
__________________
Senast redigerad av non-toxic 2012-05-07 kl. 15:40.