• 11 252 online
  • 1 172 203 medlemmar
  • 60 443 126 inlägg
Svara
2012-10-26, 20:11
  #1
Medlem
jeppezons avatar
Det här blir min första rapport och jag vet att jag har läs o skrivsvårigheter och att det därför kan vara lite "luddigt."

Notera också att jag skrev "DEL 1" bara några dagar efter trippen, men kände att jag inte orkade tänka mer på det då jag mådde så dåligt under trippen. Så jag försöker nu göra ett nytt försök att skriva ner det jag kommer ihåg av resten av trippen i "DEL 2

Kön: Man
Längd/Vikt: 175 cm, 55 kg
Ålder: 20 år
Substans: LSD (1.5 lapp 300ug, 450 totalt.), cannabis och lustgas.
Tidigare erfarenheter: Cannabis och MDMA.
Tid: Intensivt i ca 14 timmar. (Efterkänningar i ca 24-36 timmar)


Här är lite info om personer som kommer nämnas i rapporten och vilka dem är för mig osv.(Självklart har jag bytt ut namnen på dem)

Lina: Lina är min bästa kompis, hon är den ända jag har och för att ni kanske ska förstå hur mycket hon betyder för mig kan jag säga er att jag värdesätter henne mer än min familj. Lina har testat LSD innan.

Kalle: Kalle är Linas bror, vi har träffats innan både med och utan Lina. Kalle Har inte testat LSD innan.

Sven: Sven är en kompis till Kalle som jag har träffat enstaka gånger innan hemma hos Kalle. Sven har testat LSD innan.

Anders: Anders är också en kompis till Kalle som jag har träffat enstaka gånger innan. Anders har inte testat LSD innan.

Joahn: Johan är en kompis till Lina och Kalle som agerar "barnvakt" åt oss. Johan har inte testat LSD innan.

Fredrik: Fredrik är systers killes kompis som jag har träffat innan på en del fester och bytt nummer med. Han är också psykolog. Fredrik har testat LSD innan.

Robin: Robin är en kompis till mig från gymnasiet som jag nästan aldrig umgicks med i gymnasiet utan har träffat nu de senaste månaderna. Robin har inte tagit LSD innan men toppisar.

DEL 1
Förberedelser innan trippen (Förstår om det kanske känns onödigt att läsa allt detta men det är saker som kommer tas upp senare annars skulle jag inte nämna det):
Torsdag: Jag åkte hem till Kalle med mina saker, dvs laptop, kamera, täcke och kuddar. Vi satt också och planerade lite saker vi skulle göra under trippen så som vart vi skulle gå, vilken musik, hur vi skulle fixa till stället vi var på, vem som skulle vara barnvakt osv. Vi planerade också in att jag skulle köpa en gräddsifon och lite patroner.
Vi sa också att jag skulle komma till Kalle så fort jag hade köpt sifonen och mina patroner så att vi kunde ta lapparna runt 17:00.

Natten Torsdag-Fredag Jag hade problem att sova natten till fredagen, jag vaknade ca 1 gång i timmen av att jag hade drömt att vi hade tagit lapparna men att det inte hände något.

Fredag: När jag väl slutade skolan åkte jag hem till Lina för att krama om henne en sista gång innan trippen och för att känna mig lite mer allmänt glad som jag alltid blir av att träffa henne. Efter det åkte jag och köpte min sifon och mina patroner, sedan skyndade jag mig hem till Kalle. När jag väl kom hem till Kalle var jag den första som kom dit.
Jag hade lovat honom att städa vilket jag försökte så gott jag kunde med. Då jag inte hade varit där så mycket tidigare var det lite svårt för jag visste inte vart allt skulle vara. Klockan sprang iväg och ca 16:45 kom Anders och Sven men Johan hade fortfarande inte kommit.
Ingen av oss hade ätit kvällsmat och vi började alla bli hungriga. Vi ville äta innan vi tog våra lappar men Kalle envisades med att han ville fixa klart sin lya. Städa var inte allt han gjorde utan han "skärmade" även av mellan soffan och sängen men hjälp av en stor flagga. Inne vid sängen hade han också sin stationära dator.
18:00 hade vi fortfarande inte blivit klara med lägenheten, vi höll fortfarande på att plocka undan bordet och städa golvet. Vi plockade också in Kalles CB-Plantor i rummet.

18:30 Vi var äntligen klar med lyan och bestämde oss för att gå ner och köpa godis och beställa pizza. När vi hade köpt vårat godis och fått våra pizzor så mötte vi äntligen Johan. Vi sa till han att vi skulle äta och sen ta lapparna. Han bestämde sig för att gå förbi en kompis på vägen till oss så vi hann äta upp våra pizzor.

19:30 Vi hade äntligen fått i oss våra pizzor och var redo att ta våra lappar man Johan hade fortfarande inte kommit tillbaka. Tiden gick och runt 19:40 var jag och Sven så ivriga att ta våra lappar så vi övertalade dem andra att ta dem fast att Johan inte hade kommit. Vi intog lapparna någon stans mellan 19:42-19:45. Precis när vi hade lagt dem under tungan kom Johan.

19:50 Totalt hade vi 5 lappar men vi var bara 4 som skulle ta. Jag tittade på Sven och frågade om vi skulle dela på den sista. Han tittade tillbaka på mig med ett leende och såg lite frågande ut. Jag svarade, "Nu är det allt eller inget som gäller". Vi tog och delade på den sista lappen som fanns kvar under tiden vi fortfarande hade den första lappen liggandes under tungan.

20:10 Jag började känna någon konstig känsla inom mig och tittade på Kalle. Kalle utbrast "Jävlar var det börjar synas på dina ögon". Jag skyndade mig in till toaletten för att kolla mig i spegeln. Jag gick in i den mörka toaletten och vända mig mot spegeln och tände lampan. Jag hann se hur stora mina ögon var i ca 0.5 sekunder sedan krympte dem igen av ljuset.

20:20 Jag satte på kameran och ställde den så den fick med hela rummet förutom sängen som gömde sig bakom flaggan. Kalle satt med sin laptop i sitt knä och spelade upp musik genom högtalarna. Jag satt bredvid honom i soffan och tittade på han datorn från sidan.

20:25 Jag började märka av OEV. Jag märkte av dess på Kalles laptop i programmet spotify längst ner till vänster på bilderna för albumet man lyssna på vid tillfället. Jag började skratta och blev ännu mer taggad inför det jag trodde jag hade framför mig.

20:27 Det känns i hela kroppen hur musiken påverkar mig och mitt humör. Desto mörkare och hårdare musiken och rösten är ju mindre känner jag mig. Med känslan av att känna sig liten kommer också rädslan och klumpen i magen. Jag säger åt Kalle att byta låt vilket han gör efter någon minut innan han byter tillbaka. Men jag kände nu att jag kunde ta den musiken lite mer då jag kunde reflektera till en annan gång då jag kom på att jag hade hört den innan.

20:30 Kalle kände av svettningar fast han inte var varm alls. Jag blev nojjig och tyckte att mitt huvud var varmt. jag kände på det med min handled och det stämde mitt huvud var varmt. Jag började då tro att min kroppstemperatur ökade precis som när jag hade tagit MDMA men jag kunde inte minnas att jag hade läst om det någon stans så jag blev bara mer och mer nojjig. Jag tar en patron lustgas och börjar fnittra lite. Men inte länge alls, inte så länge som jag gjorde tidigare. Helt plötsligt känns det som jag vaknar upp och det har gått flera minuter kanske även en timme. Jag hör hur ljudet ekar upp sig och jag ser allt som hänt under tiden jag var borta. Nästan som jag reste i tiden. Det här gjorde mig ännu mer nojjig och jag blev rädd. Riktigt rädd. Kalle erbjuder min en till patron men jag säger åt honom att vänta och så börjar jag asgarva. Jag skrattar helt hysteriskt och kan inte sitta upp. Kalle sträcker fram sin hand med en patron i, jag tar tag i hans han och han känner att jag fick samma svettningar som han fick. Kalle försöker övertala mig att jag inte ska till Lina dagen efter utan stanna hos han o köpa mer patroner och sedan röka hela dagen. Jag tackar nej och säger att jag hade lovat Lina att komma hem till henne och ha en "bakisdag" då hon skulle dricka den fredagen vi tog lappar men att Kalle kunde säkert hänga med dit om det var okej för Lina.

20:35 Kalle säger att han tycket det är synd att LSD't inte har börjat slå än. Jag säger att jag känner som fan o frågar om han verkligen inte känner det minsta. Han säger att han inte gör det och jag frågar de andra två som också har tagit dem båda skakar på huvudet.
Citera
2012-10-26, 20:12
  #2
Medlem
jeppezons avatar
DEL 2

Då det var snart två månader sen jag skrev på rapporten blir det ett litet hopp här.
Kommer inte ihåg så mycket detaljer om början längre så om ni fortsätta att läsa vill jag att ni ska veta att det jag kommer berätta nu är några timmar efter det senaste tillfälle jag skrev. Det kommer också nästan bara handla om mig o hur jag upplevde det hela.

Vi bestämde oss för att gå ut, vi visste inte riktigt vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Mina kompisar jag var med ville ut o titta på naturen. Jag ville ut för jag kände att jag började snea o tänkte att det kanske hjälper att gå ut. Vi gick ut på baksidan där det fanns en skogsdunge och en nedförsbacke. Då vi inte hade några lampor eller liknande blev det rent av ett helvete att ta oss ner. Minsta lilla sten man kände med foten kändes som ett berg som var större än något annat berg man tidigare sätt. Det var också enormt brant. Minsta lilla grop i marken kändes som ett stup ner i avgrunden.

När vi väl hade kommit ner från backen så gick vi runt i samhället. Vi bara gick utan att veta vart eller varför, men jag började må sämre. Jag började känna mig som en svamp, en giftig svamp med en stor hatt och böjd stjälk som hoppade runt. Jag började då bakom mina kompisar, jag tänkte på nojjiga saker så som att jag var på väg o dö, världen var inte riktigt osv osv. Efter vi hade gått i ca 30 min till så ser Johan att jag går bakom Kalle o följer hans fotspår in i det minsta. Johan säger till Kalle och Kalle tar och börjar springa i sidleds för att skaka av mig.
När han väl lyckas så börjar jag istället följa efter Anders istället utan att någon av dem andra märker det. Kalle puttar till Anders på höger axel, varav Anders tar ett steg bakåt med högerfoten. Jag kändes också av att Kalles hand knuffade till min högeraxel och även jag tog ett steg bakåt med höger foten.

Det var utan att Kalle ens hade nuddat mig. Det var förstå då jag insåg att min själ var inte längre i min kropp utan i Anders. Jag blev rädd men även nyfiken, nyfiken på vad jag med kunde ta för former och ta "över". Jag testade med en växt lite längre fram på vägen. Jag kollade på den och hoppade mentalt in i den. Jag såg mig själv gå förbi, jag var verkligen inte längre i min kropp. Min själ åkte runt utanför min kropp som gick på autopilot. Jag hoppade även in i olika träd för att se mig själv gå förbi.

Det här gjorde mig ännu mer rädd o jag började känna smaken av blod och metall i munnen. Jag vågade inte säga något till någon av dem jag var med av det jag upplevde. Jag trodde dem bara skulle säga emot, något jag är trött på att folk hela tiden gör emot mig. Därför bestämde jag mig för att inte säga något till dem alls.

När vi väl kom tillbaka till Kalles place så la jag mig i hans säng o dem andra satte sig i hans soffa. När jag låg i sängen började jag tänka på livet efter döden att man troligtvis kommer födas om till någon/något annat beroende på hur man lever sina tidigare liv. Jag tänkte på hur snäll jag var mot folk och hur bra jag måste få det i mitt nästa liv då jag är verkligen översnäll mot folk så jag lider av det själv. Jag fantiserade om hur bra jag faktiskt kommer ha det då.
Det tog inte länge innan den tanken spred sig ännu mer. Då jag kände att jag höll på o flyta ihop med sängen jag låg på så började jag tänka vad sängen var för något o vilken själ den hade. Hur dåligt den måste ha levt sina tidigare liv för att bli omfödd som säng.
Ju mer och mer jag sjönk ner i sängen ju räddare blev jag, eftersom sängen måste ha levt så dålig liv innan måste den vara helvetet.
Jag håller ju förfan på o sjunka ner i helvetet!

Ett bra tag senare när jag fortfarande låg kvar i sängen o fortfarande sjönk djupare och djupare in i det bottenlösa hålet så frågade Johan om någon var hungrig. Jag började tänka på mat o älskade den tanken så jag sa att jag var hungrig. Kalle och Sven var också hungriga. Vi bestämde oss för att åka till donken o att Johan skulle köra min bli då jag var den ända som hade bilen med mig.

Efter en snabb promenad till bilen så började vi åka. Det immade på bra på framrutan så jag drog ner mitt fönster. Efter ett tag när vi började komma upp i hastighet (ca 50-70km/h) så kändes det som jag började glida ut av vinden genom mitt öppna fönster. Tillslut bara forssade jag ut genom fönstret. Som tur var så släppte inte imman på fönstret så Johan tog ner sitt fönster med o det kändes det bättre. Mycket bättre, det som rann ut av mig genom mitt fönster rann tillbaka in genom Johans fönster. För första gången kände jag mig glad o lycklig under trippen.

Senare när vi hade kommit hem igen var jag tillbaka i sängen o fortsatta sjunka i det bottenlösa hålet. Jag tog fram mobilen och började smsa med Lina, även då jag inte kunde få fram något vettigt så fortsatte jag. Då svaren från Lina inte kom så snabbt som jag ville och det fick mig inte att må bättre så gjorde jag en tråd här på FB i drogakuten där jag ville prata med någon.

Trippen började kännas ännu värre och jag började känna mig som en påse med ben, organ o blod som bröts och bara åkte omkring hur som helst inom mig. Men det tog inte lång tid innan jag fick svar från er här på FB. Tillslut lyckades en person i tråden få mig att ta upp mobilen och lyssna på en låt på youtube. Jag vet inte om det är möjligt för mig att kunna beskriva den lyckan jag kände men när jag låg där och blundade och låten kickade igång ordentligt så kom det ett sånt glädjerus inom mig.
Jag så mig själv i den svarta oändligheten jag hade sjunkit in i i hålet och hur jag cyklade på gammal cykel. Ni vet en sådan med ett överdrivet stort hjul där fram och ett litet där bak.

Men det var ingen vanlig cykel. Den var genomskinlig o lyste lite smått av regnbågens färger. Jag cyklade på en rengbågsväg på väg upp från oändligheten och det sprakade små små saker från hjulen och tramporna. Ungefär som tomtebloss bara det att även de var i färgglada färger och ju fotrare jag cyklade ju mer kom det. Det här var lycka på extremt hög nivå!

Efter det här finns det tyvärr inte så mycket mer att säga då jag senare somnade i sängen. Önskar jag själv kunde komma med ett bättre avslut på trippen men här kommer lite efterreflektioner osv iaf


Återhämtning fysiskt:
Det är snart två månader sen jag hade min tripp. Det tog mig bara 1-3 dagar att återhämta mig helt fysiskt. Med det menar jag äta o bli mätt igen, inte känna mig trött och sliten osv... Däremot tog det ca 1 vecka för mig att få tillbaka mitt mörkerseende. Dagen efter trippen så hade jag nästan inget alls. Jag hade i kanten av synfältet men i mitten var det som vitt brus eller som när man kollat på solen o får en fläck. Men det är nu helt borta.

Återhämtning Psykiskt:
Det här är väldigt svårt för mig att säga då jag ca 2 veckor senare tog en ordentligt DMT tripp och vet därför inte om det är pga LSD eller DMT jag har haft de efterkänningarna jag har haft. Men dessa har jag iaf haft:

Jag har haft det väldigt svårt att få tillbaka verklighetsuppfattiningen och kan även idag få en tanke om dagen om att världen vi lever i inte är riktig. Jag kan också helst plötsligt känns som min kropp sjunker ihop på ca 0.1 sec vilket gör att jag tappar balansen.


Lifechaning:
Även detta är väldigt svårt att säga då det hänt otroligt mycket i mitt liv de senaste två månaderna. Jag har gått från att vara deprimerad (vilket jag var redan innan trippen) till att må bra. Jag har tagit avstånd från Lina vilket har gjort att jag har mått bättre på ett vis.
Men kan väll säga att trippen fick mig att inse hur dåligt och svagt mitt psyke var vilket gjorde att jag tog kontakt med en kompis som är psykolog som hjälpte mig på rätt bana för att bygg upp ett starkt psyke nu när jag har raserat det andra.

Visst jag har inte lyckats med det är men det är ju knappast något man gör på en månad eller två. Men känner att jag mår bra idag och är på rätt spår och istället för att ha en helt tom framtid vilket det kändes som när jag blickade framåt innan känns det som att jag har en ljus o bra framtid.
Citera
2012-12-18, 19:33
  #3
Medlem
svampen211s avatar
Bra rapport, tycker den va väldigt bra. Kom ihåg att inte trippa för tätt in på nu i fortsättningen. Trippa är minst lika stort som universum, så man får ta bit för bit. Tar man för mycke av kakan på en gång tappar man lite så som du skrev att du har overklighets känslor. Man börja ifrågasätta mycket och kategorier på saker försvinner allt flyter ihop och man får en känsla av overklighet vad är vad egentligen.

Men gillade rapporten faktiskt!
Citera
2013-01-04, 03:00
  #4
Medlem
Knivhuggs avatar
Var det inte läskigt det här med synen dagarna efter?
Typ som någon mild form av HPPD eller nåt? Jag hade blivit väldigt orolig eftersom jag är väldigt rädd om min syn :P (antar att alla är det dock). Tur att det gick över i alla fall
Citera
2013-01-04, 05:43
  #5
Medlem
trashitss avatar
Bra rapport men skriv av dig direkt nästa gång!
Citera
2013-01-06, 17:00
  #6
Medlem
jeppezons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av svampen211
Bra rapport, tycker den va väldigt bra. Kom ihåg att inte trippa för tätt in på nu i fortsättningen. Trippa är minst lika stort som universum, så man får ta bit för bit. Tar man för mycke av kakan på en gång tappar man lite så som du skrev att du har overklighets känslor. Man börja ifrågasätta mycket och kategorier på saker försvinner allt flyter ihop och man får en känsla av overklighet vad är vad egentligen.

Men gillade rapporten faktiskt!

Jo, hade tänkt o göra ett försök nu om en vecka typ igen. Dock med en mycket mindre dos denna gången

Citat:
Ursprungligen postat av Knivhugg
Var det inte läskigt det här med synen dagarna efter?
Typ som någon mild form av HPPD eller nåt? Jag hade blivit väldigt orolig eftersom jag är väldigt rädd om min syn :P (antar att alla är det dock). Tur att det gick över i alla fall

Jo, man vart ju lite smånojjig. Skrev till en kompis o han lyckades lugna ner mig o det har ju gott över nu iaf


Citat:
Ursprungligen postat av trashits
Bra rapport men skriv av dig direkt nästa gång!


Mm, ska försöka göra det
Citera
2013-01-16, 01:52
  #7
Medlem
GubbenSvenLarss avatar
As skön rapport, bra skriven och mycket intressant! Jag kände igen mig så sjukt mkt när jag läste hur du upplevde din LSD tripp, eller snarare hur du upplevde att du snea. Jag har själv bara testat cannabis tidigare och har sneat ett par gånger. De 6 första gångerna var det helt nice, jag nojjade aldrig eftersom att jag simpelt nog inte hade upplevt nojja förrut. Men den sjunde gången var det spice och jag snea galet eftersom att det blev 3 feta bonghits + att min polare däckade så hårt att jag trodde han var död. Efter den gången har jag upplevt nojja nästan varje gång (har bara rökt hash efter det, no more spice) men kan enkelt nog få bort det med lite musik .

Men min poäng är att musik hjälper alltid. Jag skulle nog fått en exakt likadan nojja som du ifall jag tagit LSD, men hade nog valt att ta en mindre dos än vad du gjorde det kan också vara ett problem, att det slår dig så hårt. Jag menar, du hade inte upplevt hallucinationer tidigare, eller hur? Då kan det vara skönt att få utforska dom när de är väldigt milda så att du vet vad som väntar dig nästa gång du tar en större hit, bara att det kommer vara starkare .
Citera
2013-01-31, 21:23
  #8
Medlem
jeppezons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av GubbenSvenLars
As skön rapport, bra skriven och mycket intressant! Jag kände igen mig så sjukt mkt när jag läste hur du upplevde din LSD tripp, eller snarare hur du upplevde att du snea. Jag har själv bara testat cannabis tidigare och har sneat ett par gånger. De 6 första gångerna var det helt nice, jag nojjade aldrig eftersom att jag simpelt nog inte hade upplevt nojja förrut. Men den sjunde gången var det spice och jag snea galet eftersom att det blev 3 feta bonghits + att min polare däckade så hårt att jag trodde han var död. Efter den gången har jag upplevt nojja nästan varje gång (har bara rökt hash efter det, no more spice) men kan enkelt nog få bort det med lite musik .

Men min poäng är att musik hjälper alltid. Jag skulle nog fått en exakt likadan nojja som du ifall jag tagit LSD, men hade nog valt att ta en mindre dos än vad du gjorde det kan också vara ett problem, att det slår dig så hårt. Jag menar, du hade inte upplevt hallucinationer tidigare, eller hur? Då kan det vara skönt att få utforska dom när de är väldigt milda så att du vet vad som väntar dig nästa gång du tar en större hit, bara att det kommer vara starkare .


Hehe tog en mindre hit o utforskade det. Hade en underbar stund verkligen
Citera
2013-01-31, 21:52
  #9
Medlem
b1tchazznigas avatar
friendzonad av Lina ?
Citera
2013-01-31, 21:57
  #10
Medlem
jeppezons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av b1tchazzniga
friendzonad av Lina ?


Hehe ne, såg henne mer som en syster. Men hur allt slutade med henne o hur det blev mellan oss är inget jag är villig att diskutera på FB ;P
Citera
2013-01-31, 22:01
  #11
Medlem
b1tchazznigas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av jeppezon
Hehe ne, såg henne mer som en syster. Men hur allt slutade med henne o hur det blev mellan oss är inget jag är villig att diskutera på FB ;P
hehe synd

OnT: Bra tripprapport! 5/5!
Citera
2013-02-14, 20:14
  #12
Medlem
jeppezons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av b1tchazzniga
hehe synd

OnT: Bra tripprapport! 5/5!


Tackar
Citera