12 667 besökare online
858 482 medlemmar • 45 880 487 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Resor > Europa > Europa - allmänt
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Zanizaila
Medlem
Zanizailas avatar
Jag skrev tidigare den här tråden: http://www.travelforum.se/f1892129/belize
Men då tomtarna i Belize är så otroligt sega (tar drygt två månader mellan varje mailsvar) så tror jag att det inte kommer bli genomförbart, utan siktar istället på en park i Eindhoven.

Jag antar att det lättaste sättet att ta sig dit är flyg (annars vore det väl båt från Göteborg till någon kuststad, och så buss/tåg till Eindhoven, och jag har absolut ingen lust att tåga genom södra Sverige-Danmark-Tyskland), men det verkar vara SVINDYRT.

Och trots svaret jag fick i Belize-tråden, så fortsätter jag märka samma sak - resor med drygt 2 byten kostar gärna 25.000 och uppåt (BARA flyg ena vägen), medan resor utan byten verkar vara mycket billigare.
Men jag hittar inga utan byten. De enda jag hittat som flyger till Eindhoven hittills, är Ryan Air (som ju är snorbilliga - får man trampa igång planet själv?), men de verkar inte ta med fåglar på flygen.

Så vad gör jag?
Flyg utan byten till Eindhoven (jag bor i Karlstad, så från Stockholm eller Göteborg spelar ingen roll), och inte något som kostar femsiffrigt enkelväg... eller som sagt, båt, men det blir ju mycket krångligare.
 
BlackKey
Medlem
Med tanke på hur bra järnvägsnätet är i Nederländerna är det knappt lönt att flyga inom landet. Ett tips är att kolla exempelvis SAS eller KLM som flyger till Schiphol (Amsterdam) till rimliga priser, och som jag förutsätter att du har möjlighet att ta med dig djur hos.

Från Schiphol kan du sedan åka tåg direkt från flygplatsen till Eindhoven för €18. Info om avgångar och liknande hittar du på ns.nl.

Förvisso inte lika enkelt som att hitta något direktflyg, men det lär vara ditt bästa alternativ eftersom du reser med djur.
 
Svara på ämne

Denna tråd visas även på Travel Forum:
http://www.travelforum.se/f1916082

Topp Dela »