24 636 besökare online
858 533 medlemmar • 45 881 918 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Om Flashback > Flashback > Flashback i Media
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Mogna-Meloner
Medlem
Mogna-Meloners avatar
En kvinna blev attackerad av 2 knivbeväpnade tonåringar. Enligt åklagaren så har killarna läst trådar på FB och låtit sig inspireras.

Tråd om dådet: https://www.flashback.org/t1866125

Citat:
Strax innan klockan fyra den 8 maj ska de båda killarna som är i övre tonåren, enligt förundersökningen ha suttit vid en dator och läst en artikel om att en rättegång inletts i ett fall där en tioåring knivhuggits. De lämnar sedan hemmet och beger sig mot Sotargränd i Tegefjäll.

Halv åtta samma kväll finner en hundpatrull ynglingarna och de grips misstänkta för grov misshandel efter att ha attackerat en joggande kvinna med kniv vid Sotargränd.

Malin Almqvist vill inte spekulera i om Flashbacktrådarna på internet och nyhetsartiklarna som killarna läst, har inspirerat dem att utföra dådet.

– Men i stämningsansökan har jag åberopat fotografier, analyser och digitalinformation som är styrkande för att gärningen varit planerad, säger hon.

http://ltz.se/nyheter/are/1.4895984-...varit-planerad
__________________
Inför väghjälmstvång! Västhjälmar. Barnhjälmstvång. Lås in dem i madrasserade celler där vi inte kan höra dem skrika. Självflourucerande barnvästar kanske? Med hjälm inbyggd. Och larm. För att inte tala om en ny noll-komma-promille-gräns. Förr i tiden dog nämligen alla barn. [Användaren Fri talar sitt tydliga språk]


Ja, jag är escort. Men jag bor inte i Sthlm utan på de nordliga breddgraderna där nätterna är ljusa på sommaren. Du får kontakta någon annan som bor närmare.
 
Svara på ämne
Topp Dela »