36 622 besökare online
858 325 medlemmar • 45 874 269 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Droger > Tripp- och rusrapporter
Svara på ämne
Ämnesverktyg Betyg: Betyg för ämne: 4,20 i medelbetyg (5 röster).
Vrocker32
Medlem
Vrocker32s avatar
Kön: Man
Ålder: 18
Substans: MDMA
Tidigare erfarenheter: Brunt, grönt och 4-ho-met

Detta blir min första rapport så får se hur den slutar!

The tripday
Jag har under flera veckor försökt få ta på lite svamp men har inte gått plus i den fronten, har även läst väldigt mycket om mdma. Så häromdagen hade jag planerat att bara chilla med polare o supa lite, skulle precis sticka och köpa öl så ringer en annan polare och säger att han kan fixa mdma och vi kan ta det samma dag. Blev väldigt uppspelt för att det var första gången jag skulle ta det men också nervös, blir ofta nervös innan jag ska ta något.
I alla fall så slutar det med att jag möter upp honom och 3 till och ska bara vänta på att några ska sticka och köpa det och sen att inta det framåt kvällen. Vi är tre stycken som ska ta det, en skulle röka och en skulle vara sitter.
Vi väntar framåt 8 då vi fått tag på allt, fixat ställe. Sittern börjar mecka upp 3 doser på 100mg som vi ska bomba med rizzla. Vi intar det samtidigt och sköljer ned med lite vatten och inväntar effekt. Vi sitter bara o chillar, kollar när sittern spelar lol och vi bestämmer oss för att gå ut då en av våra polare ska röka. Vi går ut på en äng o chillar och väntar på effekten men inget händer på ett tag och vi går in igen.
Det tar kanske 1 och en halvtimme innan man börjar ana effekt, de andra två som tagit det börjar bli varma och rastlösa, själv känner jag inte mycket och börjar bli lite besviken, ville bara att det skulle kicka in så snabbt som möjligt.

Efter en kvart igen så bestämmer vi oss för att ta en 50mg dos till, en av oss bombar den med för att han inte gillar att snorta, den andra snortar upp det och säger att det svider som fan och jag blir lite osäker men jag snortar min dos med.
Vi går ut på balkongen då den andra som snortat börjar känna effekt. Han sänker huvudet i händerna och säger "helvete", jag frågor om det var positivt eller negativt och han svarar med ett klockrent "Underbart". Skrattar till och går in och sätter mig i soffan igen och börjar känna att det verkligen börjar hända grejer nu, tittar mig runt om i rummet och tycker att allt står sjukt bra där det står, alla saker var ett med varandra, jag flyttade på ett glas och tyckte att det stod fruktansvärt perfekt där också, allt var så underbart perfekt, hela världen var ett med sig självt. Fruktansvärt svårt att förklara hela känslan.
Jag satte på Return to innocence - Enigma, som för övrigt är den bästa tripplåt jag vet, är alltid fullkomligt säker i psyket med denna låten. Jag får sån eufori, låten bara flyger in i min själv och lyfter upp den till oanade höjder, känslan är så underbart skön, jag blir ett med låten. Nu bara flummar jag rundor och dansar lugnsamt över golvet och mina andra polare skrattar och säger att jag lär få den bästa trippen ikväll och det tror jag säkert jag fick också ^^

Har hört polare snacka om att man älskar att röra på saker, så en polare hittar en fäll och ger den till mig, det var den skönast fällen jag någonsin känt på, jag drar den över hela mig och den är så underbar.
Själva tankesättet man har var inte som förväntade mig, jag trodde att man skulle ha samma tankesätt som på 4-ho-met bara de att tankarna skulle vara annorlunda, men så var ju inte fallet. Tankesättet var på så sättet att jag tänkte exakt likadant som när jag är nykter, helt klar i huvudet, men, allt man tänkte på var exakt rätt, det fanns inget ord som hette negativt, jag tänkte på negativa saker men vände det ändå till positivt.
Vi går ut i köket för att ta saft men det slutar med att vi kommer ut med varsin piggelin och en låda med glass, piggelinen för överigt var den godaste piggelinen jag ätit i hela mitt liv, den var så len i munnen och smaken bara forsade ner i halsen, underbart. En polare tog en sked glass och sa till mig att jag skulle smaka detta, jag tar in det i munnen och glassen är krämig, sjukt krämig, den bästa krämiga glassen jag ätit, den bara kletade runt i munnen och var allmänt perfekt där den var.
När vi ätit upp våra piggelin kom vi på att vi aldrig tog någon saft, vilket var väldigt roligt för man kände sig så tankspridd, vi gick ut och gjorde saft och satt o smuttade på den, sjukt god saft!

Efter ett tags av flummande bestämmer vi oss för att gå ut och gå. Vi ska gå ner mot havet och vi går igenom skogar som var helt perfekta, på denna vandringen kom det upp sjuka samtalsämnen om meningen med livet, ödet etc. som jag inte orkar gå in på.
Vi går ut från en skogsdunge och vi ser en par mark lampor som lyser på färgade pinnar som såg sjukt vackra ut så vi går bort och kollar på dom. När man kommer närmare och närmare lamporna i marken blir ljuset starkare och starkare, jag står till slut precis ovanför en och kollar rakt in i lampan, det var det vackraste jag sett, det var ljus över allt runt om mig och allt ljus kom från denna lampan, det kändes som att det var en öppning till en helt annan värld, en värld lika underbar som denna. När vi går därifrån upptäcker jag att allting runt mig är energi, allt ljust, allt vi pratar om, gräset, exakt allt var energi som flödade rakt igenom mig och ut över allt annat runt omkring mig, allt hade en egen liten energikälla som var perfekt för just det syftet de hade.
Jag hittade en pinne som jag bar med mig, det kändes sjukt rätt att hålla just den pinnen, var riktigt skönt att bara gå runt och hålla i någonting, sysselsätta händerna.
Vi gick längsmed en väg då jag helt plötsligt ser en skylt, en vägskylt, jag har inte lagt märke till någon men denna fångade min uppmärksamhet direkt, det stod drömvägen på den, det var helt sjukt, det kändes så rätt att just den vägen hette drömvägen och att just jag såg skylten, allt stämde bara ännumer. Jag tyckte att min pinne skulle sitta jätte bra på skylt så jag satte upp den där uppe.

När vi kommer ner vid havet går vi ut längst ute på en pir och sätter oss och kollar ut mot havet, underbart var det, det var ljus överallt man tittade, som att kvällen var helt gjord för att vi skulle ta mdma, allt runt omkring hade redan förberetts för att låta oss ha en underbar tripp.
Vi går tillbaka, jag hittar en tångklump som jag tar upp, den var skön o prassla med och strök mina händer riktigt skönt.
Jag känner att på tillbaka vägen börjar trippen sakta sakta att tonas ner, men det sitter fortfarande i men inte lika starkt. Vi går tillbaka samma väg som vi kom, vi går förbi marklamporna. Jag tar lite jord och strör över lamporna och tycker det ser väldigt trevligt ut, ljuset får också en lilla färg, väldigt underhållande.

Jag och sittern pratar lite om allt möjligt och kommer fram till att ingen av oss är särskilt sugna på att resa ut i världen och upptäcka saker. Det är inte vi gjorda för, det finns folk vars öde är att resa ut i världen, vårt öde är att resa in i oss själv genom spirituella droger av olika slag och hitta oss själva. Vi kom också fram till att DU hittar inte drogen utan drogen hittar DIG, när du är redo för drogen så kommer den automatiskt komma till dig på ett eller ett annat sätt.

Vi går förbi ett par hus längs vägen och ett av husen har satt upp ett partytält och har fest, från ingenstans sätts låten Euphoria - Loreen (detta var samma dag som Eurovision song contest), så en polare säger från ingenstans, "jag har en sjuk känsla av att Sverige vann Eurovision song contest", vi bestämmer oss för att snabbt kolla upp det på mobilen och mycket riktigt så hade dom vunnit. Allting stämde verkligen denna kvällen, helt och hållet underbart.

Just nu ville man bara tillbaka och sitta och gosa med fällen, den skönast av dom alla!
Precis innan vi går in så lägger jag mig raklång ut på gräset, väldigt härligt må jag säga.

Vi kommer in och alla bara slänger sig ner i soffan och vi sätter igång "Transit" filmen. Otroligt bra början på en film men efter en halvtimme börjar alla bli sjukt trötta och säger att man kanske borde dra sig hemåt för man ville inte komma hem försent så vi gör i ordning i lägenheten och begår oss hemåt. Kommer hem och man bara faller ner i sängen och somnar direkt när man vänt sig om!

Dagen efter
Vaknar upp och tror man inte ska ha någon lycka kvar som vi läst kan vara svårt att ha eftersom att hela serotonin källan har tömts men jag känner mig bara väldigt trött och ont i höfterna hade jag för vi hade gått så fruktansvärt mycket. Tänker tillbaka på gårdagen och inser vilken fantastiskt rolig kväll det varit, vilken upplevelse. Hela kroppen var helt slak, man ville inte gå en meter för det var så jobbigt. Hela dagen bara går åt till att slöa sönder och inte få någonting gjort, värt de ? 1000x värt det!


Sammanfattning
Allt runt omkring var väldigt rätt, fanns ingenting negativt någonstans. Ödet styrde oss exakt dit det ville, allt föll på plats, som att det var helt förutbestämt(tror ej på någon gud).
En fruktansvärt fantastisk kväll, jag tycker alla bör testa detta för det är så sjukt underbart att vara med om det. Detta blir att ta någon fler gång!
 
Gabogibo
Medlem
Gabogibos avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Vrocker32
text

Jag blir så härligt nostalgisk av att läsa din text, när jag var yngre lekte jag också runt med MDMA en hel del. Jag kan relatera till många av dina tankar och hur du förklarar känslan som att allting bara känns "rätt".
Min resa i den världen är över sedan länge, men det var roligt att läsa din text och minnas, en fin trippbeskrivning.

En liten tråkig uppmaning bara, ta det inte för ofta så att det blir en vana, det är en lite lurigt beroendeframkallande substans du leker med, men jaja.. jag är inte din mamma.
__________________
"Freedom is the freedom to say that two plus two make four. If that is granted, all else follows.”
― George Orwell, 1984
"you don't need free will to determine that twice two is four. that's not what i call free will"
-Dostoyevsky, Notes from underground
 
Runkpapper
Medlem
Runkpappers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Gabogibo
Jag blir så härligt nostalgisk av att läsa din text, när jag var yngre lekte jag också runt med MDMA en hel del. Jag kan relatera till många av dina tankar och hur du förklarar känslan som att allting bara känns "rätt".
Min resa i den världen är över sedan länge, men det var roligt att läsa din text och minnas, en fin trippbeskrivning.

En liten tråkig uppmaning bara, ta det inte för ofta så att det blir en vana, det är en lite lurigt beroendeframkallande substans du leker med, men jaja.. jag är inte din mamma.

Två gånger om året max. Om man tar det oftare så försvinner effekten markant.
__________________
1. Vilka genrer lyssnar du mest på? 2. Vad är vikigt för dig ljudmässigt? 3. Hur kommer du driva dom? (vilken mobil, dator, förstärkare)4. Hur kommer du använda dom? 5. Budget? 6. In-ear, on-ear eller over-ear? 7. Har du möjlighet att provlyssna hörlurar (storstad)? 8. Annat som är viktigt?
Kom tillbaka till tråden efter 20 timmars inlyssning eller längre och ge din feedback på lurarna! http://www.qsound.com/demos/virtualbarbershop_long.htm
 
Vrocker32
Medlem
Vrocker32s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Gabogibo
Jag blir så härligt nostalgisk av att läsa din text, när jag var yngre lekte jag också runt med MDMA en hel del. Jag kan relatera till många av dina tankar och hur du förklarar känslan som att allting bara känns "rätt".
Min resa i den världen är över sedan länge, men det var roligt att läsa din text och minnas, en fin trippbeskrivning.

En liten tråkig uppmaning bara, ta det inte för ofta så att det blir en vana, det är en lite lurigt beroendeframkallande substans du leker med, men jaja.. jag är inte din mamma.
Haha härligt att kunna få dig tillbaka lite i tiden
Jo jag kan känna de också att man inte ska ta det för ofta för att man kan nog bli lite för van vid den härliga känslan och bara vilja ha den om och om igen, jag kommer ju vänta ett bra tag innan jag tar det igen.
 
maaks
Medlem
chill dag bror
 
SCR39
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Runkpapper
Två gånger om året max. Om man tar det oftare så försvinner effekten markant.

De gånger jag har ätit E har det slagit lika starkt om det gick med två veckors mellanrum. Under dessa fyra månader har det blivit säkert sex tillfällen då E har intagits, alla lika bra!

Är förmodligen VÄLDIGT individuellt
 
SCR39
Medlem
Härlig tripprapport förresten, man känner verkligen igen sig i allt du skriver.
 
Vrocker32
Medlem
Vrocker32s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SCR39
De gånger jag har ätit E har det slagit lika starkt om det gick med två veckors mellanrum. Under dessa fyra månader har det blivit säkert sex tillfällen då E har intagits, alla lika bra!

Är förmodligen VÄLDIGT individuellt
Ja jag har också läst att man ska minst vänta 2 veckor emellan, två gånger per år känns lite väl lång väntan ^^
Citat:
Ursprungligen postat av SCR39
Härlig tripprapport förresten, man känner verkligen igen sig i allt du skriver.
Gött att höra det!
 
bing0
Medlem
bing0s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SCR39
De gånger jag har ätit E har det slagit lika starkt om det gick med två veckors mellanrum. Under dessa fyra månader har det blivit säkert sex tillfällen då E har intagits, alla lika bra!

Är förmodligen VÄLDIGT individuellt

Precis som du säger är det individuellt.
För ca en månad sedan körde jag två helger på raken och hade precis lika fin effekt andra helgen
Brukar som regel aldrig köra oftare än en gång i månaden men ibland blir det som det blir :P

Ett tips är att äta 5-HTP i ca en vecka före intag av MDMA, det hjälper till att bygga upp seratoninnivåerna i förhand = större eurofori
 
Vrocker32
Medlem
Vrocker32s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av bing0
Precis som du säger är det individuellt.
För ca en månad sedan körde jag två helger på raken och hade precis lika fin effekt andra helgen
Brukar som regel aldrig köra oftare än en gång i månaden men ibland blir det som det blir :P

Ett tips är att äta 5-HTP i ca en vecka före intag av MDMA, det hjälper till att bygga upp seratoninnivåerna i förhand = större eurofori
Ska man ta dos på tre tabletter varje dag då i typ en vecka för att få upp nivåerna ?
Något mer man ska tänka på om man tar 5-htp ?
 
bing0
Medlem
bing0s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Vrocker32
Ska man ta dos på tre tabletter varje dag då i typ en vecka för att få upp nivåerna ?
Något mer man ska tänka på om man tar 5-htp ?

Jag åt dom inte speciellt regelbundet men tog dom lite nu och då. (Dålig på att komma ihåg, läs CB )
Tre om dagen är absolut inte farligt och dyra är dom ju inte så det är bara knapra på
 
CB1
Medlem
CB1s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Runkpapper
Två gånger om året max. Om man tar det oftare så försvinner effekten markant.

Tagit 7-8 gånger den här månaden, likadan effekt varje gång förutom 1. Senast tog jag två och då blev det helt flippat. Men jag tror inte det är bra att köra så ofta. Nu blir det ett uppehåll.
 
Svara på ämne
Topp Dela »
Du betygsatte det här ämnet: