• 10 141 online
  • 1 172 203 medlemmar
  • 60 443 112 inlägg
2012-04-21, 15:13
  #565
Medlem
Claysons avatar
http://www.youtube.com/watch?v=N3cxGBx3Stk

Tycker kommentaren högst upp talar ganska väl.
"-Skådespelarna i Skilda Världar framstår ju som bra efter man sett detta"
Citera
2012-04-21, 16:43
  #566
Medlem
HemligaSallskapets avatar
Citat:
Ursprungligen postat av galenhamster
Om det är Asperger så tycker jag att det märks bland annat på sättet hon twittrar på. Tweets som "Älskar livet som kändis" eller "Fan vad livet hade varit bättre om alla bara hade haft sex hela tiden" tyder på att hon spottar ur sig plattityder som hon vet är provocerande. Det finns ngn sorts utvecklingsstörd aura kring allt hon skriver på twitter, som ett barn som inte riktigt kan uttrycka sina egna tankar, men vet hur hon ska uttrycka sig för att få uppmärksamhet.

AS är inte synonymt med utvecklingsstörning. Tvärtom korrelerar det med genomsnittlig eller hög intelligens. Jag förstår inte hur provokation och plattityder härstammar eller kan förknippas med AS, utveckla gärna.

Citat:
Ursprungligen postat av galenhamster
Jämför med Paows twittrande, Kissies eller ngn annans. Kan ju vara så att hon är sjukt oengagerad på twitter, men jag tycker detta beteende är genomgående i bloggen också. Alla hennes uttalanden görs för att provocera på ngt sätt, och detta görs inte med någon "finess" över huvud taget. Nu kan man ju spekulera i vad finess är, men om man jämför med så gott som alla andra bloggerskor så har de iaf försökt försökt rädda sin image efter att de provocerat eller gjort ngt annat PR-trick.

Du menar att hon är socialt osmidig? Man har inte AS för att man är oförskämd. Man är dåligt uppfostrad. AS har överlag asociala tendenser och smala intressen i kombination med mentala styrkor respektive svagheter som inte alls verkar finnas representerad hos denna högst genomsnittliga och för den delen ouppfostrade kvinna.

Citat:
Ursprungligen postat av galenhamster
Hos Hanna W finns det ingen som helst strävan efter självupprättelse, dvs allt hon säger och gör är destruktivt och utan ngn hänsyn till framtiden eller sin egen person. DETTA är hur någon med autism tänker. Inget framtidstänk, en egocentrisk självbild utan kausalitet mellan omvärlden och en själv. Det handlar enbart för Hanna om HUR en arketypisk bloggerska beter sig och hon agerar därefter.

Det du skriver saknar fullkomligt verklighetsförankring och är inte på något sätt sammankopplat till AS. AS generella styrkor är uteslutande problemlösning, mönsteridentifikation och mycket stark logisk förankring. Att handla märkesväskor och blogga (även om det sker "målmedvetetet") är inte AS någonstans.

Citat:
Ursprungligen postat av Ratad
Du vet inte vad asperger är va? Att bryta upp från sin vardag för att sitta inlåst med en flock fulla primater är nog det sista en person med aspergers skulle göra (om den inte är intresserad av att studera beteenden).

Korrekt. Det övergår mitt förstånd varför man drar paralleller mellan AS och hysteriska och oförskämda drinkluder.

Citat:
Ursprungligen postat av Jaced
Jag själv tjej med diagnostiserad aspergers och skulle absolut kunna tänka mig att söka till Big Brother, dock inte för att skaffa vänner. Vilket inte heller Hannas syfte var... Sen vet jag inte hur länge jag skulle stå ut där inne, men det är en annan sak.

Det skulle faktiskt inte förvåna mig om hon är aspie, med tanke på hon beter sig. Jag har följt BB 24/7 ganska konstant under tiden hon var med, och det är något i hennes sätt att visa känslor som liknar mitt ganska mycket. Dessutom uttrycker hon sina åsiker utan att tänka på att folk kan ta illa upp, vilket såklart har blivit en del av hennes "roll" om vi nu kallar det så. Jag skulle kunna dra många paralleller mellan Hannas och mina beteenden, men jag är ingen läkare eller psykolog så jag kan tyvärr inte säga mer än så.

För övrigt tycker jag hon är jävligt skön!

Har du genomfört en MRT som konstaterat dina påstådda hjärnavvikelser eller är du bara en i mängden som fått en modediagnos? Aktuellt luder saknar samtliga generella styrkor förknippade AS, och verkar för den delen ligga under normalbegåvning vilket omöjliggör diagnosen.
Citera
2012-04-21, 23:02
  #567
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av HemligaSallskapet
Har du genomfört en MRT som konstaterat dina påstådda hjärnavvikelser eller är du bara en i mängden som fått en modediagnos? Aktuellt luder saknar samtliga generella styrkor förknippade AS, och verkar för den delen ligga under normalbegåvning vilket omöjliggör diagnosen.

Lite OT men svarar ändå.

Nej, jag har inte genomfört en MRT, skulle gärna vilja! Jag ifrågasatte själv min diagnos då jag visste mycket väl att läkare/psykologer lätt sätter Aspergers på många nu för att det "stämmer in lite på alla", för att inte tala om alla som självdiagnostiserar. Jag fick AS tillsammans med en OCD- och Social Fobi-diagnos, inget jag är direkt stolt över och inget jag vill ha heller för den delen. Men jag håller ändå med läkaren och alla psykologer/specialister jag träffat under min utredning som anser att jag har AS. Har alltid levt lite i en bubbla.
Citera
2012-04-22, 20:02
  #568
Medlem
Är det någon som vet på vilka nattställen man kan träffa på denna Hanna?
Citera
2012-04-22, 21:05
  #569
Medlem
Mujiwaras avatar
Det verkar ju som att hon håller om sin konst och att hon älskar det på alla slags plan. Något som hade varit skoj är om man skulle ringa upp henne och berätta att man skådat hennes konst någonstans på nätet (antingen Tradera, DeviantArt etc.) och sen tala om för henne att man redan har lagt ett bud på ett av hennes föremål.

Detta skulle vara en bra isbrytare och har man tur så kanske hon släpper sin akt (om det finns någon) och svarar med "Jaha vad roligt ihihihihih". Om denna isbrytare skulle fungera så kan man fortsätta med att man äger en hemsida/galleri eller dylikt och skulle vilja ställa ut hennes konst där. Om hon då blir ännu mer intresserad så är det bara att beställa tid för ett litet möte.

Under mötet så är det bara att snappa upp allt man kan om denne person. Om hon undrar varför du vill träffa henne är det bara att säga att det är rutin att man gör en liten intervju så folk vet vem konstnären som ställer ut är.

En sådan operation låter kanske omöjlig. Men om man skulle lägga lite tid på det så KANSKE det skulle fungera.
Citera
2012-04-24, 08:07
  #570
Medlem
Har inte så mycket skvaller att tillägga egentligen, men kan iallafall bekräfta att Lieselotte är hennes mamma, som vissa redan förstått iofs. Hon har en användare på ett Chihuahua forum, så ska försöka luska vidare och se om jag hittar något av intresse
Citera
2012-04-24, 16:30
  #571
Medlem
Mord-Siths avatar
Hon är tydligen gravid, enligt henne själv: http://www.widerstedt.com/2012/04/ri...m-en-dare.html
Jag tycker hon ser ut som en transa på den översta bilden i detta inlägg.
Citera
2012-04-25, 20:35
  #572
Medlem
ragingcows avatar
Är hon från ryssland? tyckte att hon sa det själv trots sitt svenska namn.
Citera
2012-04-25, 21:11
  #573
Medlem
Hennes lillebror sitter inne för våldtäkt. Har man någonsin hört något om honom? Har hon någonsin skrivit något om honom?
Citera
2012-04-25, 21:20
  #574
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av femma
Hittade hanna w's gamla bilddagbok, dock är det låst någon som känner sig manad att försöka låsa upp den?


http://dayviews.com/#!/LillaHannah/
Hennes gästlösen är edwin. Varsågod.
Citera
2012-04-25, 21:56
  #575
Medlem
Ronilles avatar
Den här graviditetsgrejen är väl ytterligare ett hopkok av henne och den debile Jockeboi. De tror att det drar läsare och skapar hajp kring deras bloggar.

De där två förstörda individerna är beredda att gå långt för att få synas, höras och kanske dra in lite intänkter. Men vad vet jag? Kanske är hon gravid och då hoppas jag innerligt att ett barn med de förutsättningarna och generna inte föds.
Citera
2012-04-26, 09:56
  #576
Medlem
Om ni är lite sugna på lite exklusiv information så har ni hela hennes epost att tanka ner i PST-format (Outlook) i länken nedanför.

Den är Up to Date till och med idag, från epostkontots begynnelse.

http://depositfiles.com/files/01bodmwxk

Bara att tanka ner PST-filen och importera till Outlook.
Citera