40 566 besökare online
857 124 medlemmar • 45 826 720 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Övrigt > Arkiverade forum > Sexnoveller
Ämnesverktyg
kasstkniw
Medlem
kasstkniws avatar
Tjena!

Eftersom jag inte kan skriva noveller själv, så undrar jag om någon skulle kunna ställa upp på att skriva en novell åt mig med lite önskningar i. Nu vet jag inte om man får önska här i forumet, men jag hittade inte något som sa emot.

Men i alla fall. Det jag vill är en historia om en mamma som måste heta Marie. Hon ska ha en son som kan heta Jonas. Jonas ska inte vara på Marie. Utan det skulle jag vilja att Jonas kompisar var. Namn på dem är inte så viktigt, men några vanliga som Erik, Andreas, Victor och sådant kan man ju använda sig av. De ska vara ett antal kompisar som ska doppa Marie. Och för att piffa upp novellen lite så kan ju Jonas komma in under själva akten med alla och bli ledsen. Han kan börja gråta lite och så. Kanske att pojkarna säger, "Vi ville bara ge dig ett syskon när du fyller år", eller något i den stilen.

Men jag är inte sugen på något extremt i denna novell. Det räcker med straight och då gangbang här. Ja, jag hoppas att någon känner sig manad att skriva.
__________________
Jag påverkar ditt liv med detta inlägg.

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” - James Dean
 
drpsyk
Banned
drpsyks avatar
"Tjena!"

Det lät jättebra fram till:
Citat:
Ursprungligen postat av kasstkniw
Men jag är inte sugen på något extremt i denna novell. Det räcker med straight och då gangbang här. Ja, jag hoppas att någon känner sig manad att skriva.Dessutom får jag känslan av att du vill sprida denna novellen till någon stackare som heter Jonas och har en mamma som heter Marie, som du inte gillar..
 
kasstkniw
Medlem
kasstkniws avatar
Citat:
Ursprungligen postat av drpsyk
"Tjena!"

Det lät jättebra fram till:
Dessutom får jag känslan av att du vill sprida denna novellen till någon stackare som heter Jonas och har en mamma som heter Marie, som du inte gillar..

Tjena!

Så är inte fallet. Jag har inte något ont mot någon som heter varken Marie eller Jonas. Det är mer en fantasi som skulle kunna få gå i uppfyllelse via en novell.
__________________
Jag påverkar ditt liv med detta inlägg.

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” - James Dean
 
wstyle
Medlem
Ett litet försök

Tog mig friheten att slänga ihop ngt på ditt tema. Så får vi se vad du tycker. Har inte korrekturläst eller så och är inte heller någon novellskrivare men, men såhär blev det


"Stiflers mom!" utbrast Anders när Jonas mamma Marie kom in i vardagsrummet för att säga godnatt. Marie förstod inte vad han menade men log glatt och gick ut ur rummet. Erik och Victor skrattade gott åt Andreas skämt medan Jonas inte alls tyckte det var särskilt lustigt. De fyra hade, som så många gånger förut, samlats för att dricka öl, lira lite X-Box och eventuellt gå ut och göra stan. I själva verket var det sällan de kom ut. De blev oftast fast vid någon film eller nått spel, men det var skönt att veta att möjlighet fanns.
- Fan, hon e skön din morsa, skrattade Erik. Jonas, som inte alls kännde sig bekväm i situationen svarade med ett kort "håll käften" och spände blicken på TVn. Han försökte verka koncentrerad fast det inte ens var han som spelade. Det gick lätt för de andra att se att han var irriterad.
- Det är i alla fall med på min lista, sa Victor.
- Vad? Undrade Anders.
- Att sätta en morsa, svarade Victor, och kan jag dessutom bocka av 50 – talist på samma gång så är inte jag den som bangar, skrattade han. Allas fokus var nu borta från TVn och Jonas som var riktigt irriterad svarade kort: ”Hon är född 61 så 50-talist kan du vänta med ditt jävla offer”.
- 60-talist har jag inte heller gjort, flinade Victor, fan, så hon var 23 när hon fick dig. Du tror inte hon blev alldeles slapp då? Han förstod samtidigt som han sagt det att han gått för långt. Jonas drog till honom med högerhanden och han gjorde inga försök att försvara sig eller slå tillbaks. Erik försökte rädda situationen genom att dra på en ny omgång på spelet. De började spela under tystnad. Som alla vet dricker man öl mycket fortare när man inte har något att prata om, eller inte vill prata, och det är just vad som hände. Den följande timmen gick 14 öl åt till de fyra. Inte ett ord hade sagts. Tillsammans med det de druckit innan hade vännerna förbrukat en platta och började känna sig lite svajiga. Jonas hade varit törstigast av dem alla och satt trött men fokuserad framför TVn. Andreas gick ut i köket för att hämta platta två som stod i skafferiet.

Till Anders stora förvåning satt Marie i köket, ensam vid köksbordet med ett glas vin i handen. En kall kår gick genom Anders när han tänkte att Marie måste ha hört allt de sagt. Men han lugnade sig snabbt, dörren hade varit stängd och TVn på ganska generös volym.
- Hej, sa han lite stelt, har inte du gått och lagt dig? I samma stund han sa det förstod han att det lät lite märkligt. Som om man frågade ett barn. Marie verkade i vilket fall som helst inte stött utan svarade.
- Jag behövde sitta ner en stund, slå dig ner. Hon petade ut stolen mitt emot sig med foten.
- Ehum, jag ska bara, sa Anders och tog ut plattan ur skafferiet. Han tog ut en öl ur den och ställde på den plats på bordet han blivit anvisad till. Marie sträckte sig mot honom och tog ytterligare en öl ur plattan och ställde bredvid den första. Hon tittade på honom, nickade och log. Anders gick in till vardagsrummet med plattan och ställde den på golvet. Erik och Victor sträckte sig snabbt efter varsin öl. Jonas var på toa.
- Hon é galen, viskade Anders.
- Vem? Frågade Victor
- Marie, viskade Anders, hon é råkåt!
- Äh, skrattade Erik, du snackar skit!
- Vi får väl se, viskade Anders, vi ses. Han gick in mot köket och kände sig mycket speciell och utvald. Han reflekterade inte över att samma sak antagligen hänt Erik eller Victor om någon av dem gått in för att hämta ölen. Han satte sig mittemot Marie, som fyllt sitt vinglas till bredden, och började sörpla på en öl. Vafan skulle han säga? Han satt helt tyst. Marie började prata om allt mellan himmel och jord och Anders satt och nickade och drack av ölen. Plötsligt började Marie dra sin fot längs Anders ben. Det var alldeles uppenbart att hon gjorde det med flit. Anders tittade upp lite förvånat. Hon log först, putade sedan med läpparna av gjorde ifrån sig ett smackljud, sedan fnissade hon lite lätt.

Nu gjorde Anders något han aldrig varit i närheten av att göra tidigare, något han tidigare aldrig skulle kunna föreställa sig att han skulle göra och något han i efterhand inte förstod att han gjorde. Promillehalten och den märkliga stunden gav honom modet att resa sig upp gå runt bordet och sätta sig på det, precis framför Marie, med ett ben på vardera sida om henne. Han knäppte upp gylfen och drog ner boxershortsen en bit. Han vek fram sin, vid det här laget, hårda lem och lät den stå, mitt framför Marie. Marie var dock inte sen att förstå och endast ett par sekunder senare hade hon böjt ner huvudet och börjat kyssa Andreas runt och på hans lem. När hon gjort det en liten stund slöt hon munnen runt den och började suga. Hon sög med en energi och ett djup som ingen av de tidigare avsugningar Andreas varit med om kunde mäta sig med. Efter ett par minuter tittade hon upp mot honom. Hon var lite andfådd, lite rödblommig om kinderna och hade en galen, nästan lite simmande blick som gjorde att det såg ut som hon var i en annan värld.
- Ska vi gå upp, flämtade hon. Och pekade upp med fingret för att på något sätt förtydliga vad hon ville.
- Vänta lite, sa Anders. Och smög mot vardagsrummet medan han knäppte gylfen så gott han kunde. I vardagsrummet stod TVn fortfarande på. Victor och Erik satt och spelade men avbröt snabbt när Anders kom in i rummet. Jonas hade somnat på soffan. Victor och Erik tittade på Anders som stod i dörröppningen och log. Marie närmade sig honom bakifrån och la armarna om honom och tryckte sig mot honom. Victor och Erik tittade häpet på.
- Dina vänner får gärna följa med upp, viskade Marie, till Anders, som nästan började själva med benen. Anders och Marie rörde sig mot trappan och när de stod på det nedersta trappsteget vände sig Anders om och sa: ”kom da, grabbar”. Erik och Victor reste sig och började gå mot trappan. De fyra gick upp tillsammans och Marie visade in dem i sitt sovrum.
 
wstyle
Medlem
forts

Väl inne i sovrummet tog Erik kommandot. Det brukade han göra när det behövdes. Han var kompisgängets naturliga ledare. Han satte sig ner på sängen tillsammans med Anders och Victor och sa åt Marie att ställa sig framför dem. Hon gjorde som han sa och de tre inspekterade henne. Den c:a 170 cm långa skapelsen var, för sin ålder ganska smärt, hade normalstora bröst och halvlångt mellanblont hår. Hon var klädd i grå dräkt och vit blus. Hon var barfota eftersom hon tagit av sig sina tofflor då de gick in i sovrummet.
- Klä av dig, sa Erik. Marie som redan kände sig uttittad blev lite generad och frågade, trots att hon hörde: ”Va?”.
- Klä av dig, upprepade Erik sakta, tydligt och lite högre. Marie log och började knäppa upp kavajknapparna. Samtidigt som hon kände sig generad blev hon kåt av att vara uttittad av tre unga män när hon klädde av sig. Hon tog av kavajen och la den på en stol. Hon fortsatte med att knäppa upp blusen och tog av även denna. Hon hade en svart BH med en liten spets som såg ut att hålla upp ett par mycket fina bröst. Hon började sedan knäppa upp gylfen på byxorna men var så upphetsad att hon fumlade med fingrarna och fick upp den först på tredje försöket. Hon lät byxorna falla till marken och klev sedan ur dem och sköt dem bakom sig med högerbenet.
- String! utbrast Victor, uppenbart förvånad. Marie blev generad över kommentaren men ställde sig fint framför killarna och visade upp sig, som om hon var klar. När inget mer hände upprepade sig Erik igen.
- Klä av dig, sa han, återigen tydligt. Marie var nu så upphetsad att hon hade svårt att stå. Hon stod halvnaken inför tre unga män som noggrant inspekterade hennes kropp och de sa åt henne att ta av sig ännu mer. Hon lyckades knäppa upp BHn och tog av den. Till grabbarnas stora glädje ledde detta inte alls till att brösten säckade ihop. Tvärtom, de stod kvar, nästan rakt ut och pekade mot dem med sina styva vårtor. Marie tittade på Erik lite menande och han nickade. Hon tog tag i trosorna och drog ner dem en bit. Sedan knixade hon till med benen så de föll till golvet. Hon klev ur dem, och där stod hon. En 43-årig mor med slät hy, fasta bröst, platt mage och rakad slida. Erik signalerade att hon skulle snurra genom att peka uppåt med långfingret och göra små rotationsrörelser. Hon började snurra sakta. När hon snurrat två och ett halvt varv och stod med ryggen mot grabbarna sa Erik åt henne att stanna. De tre tog av sig som på en given signal och satte sig åter på sängen.
- Kom hit, sa Erik, med låg och vänlig stämma. Marie vände sig och gick de två stegen till dem. Victor som satt längst till höger sträckte upp armen och la handen bakom hennes nacke han drog den försiktigt mot sig och förde hennes ansikte mot sin styva penis. Hon öppnade munnen och började suga på den. Erik som satt i mitten tog tag i hennes högra handled och förde på så vis hennes hand till sin lem hon greppade den och började jobba med handen samtidigt som hon sög av Victor. Erik sträckte åter fram sina händer och började klämma om hennes bröst, hårt. Anders reste sig upp och ställde sig bakom henne. Hon hade raka ben och stod framåtlutad över Victors knä. Han kilade in handen mellan hennes lår och tryckte den lite fram och tillbaka för att hon skulle sära på sina ben. Hon hasade ut med fötterna så att benen särades. Benen var fortfarande raka och spända. Anders lät högerhanden glida längs med låret upp mot hennes vagina. Han kände på den med handen och log. Viktor och Erik tittade på honom.
- Som en sjö, log han, vid Amazonregn. Han skrattade lite och tog bort handen från musen. Han la den på hennes högra skinka och la sedan sin vänstra hand på den andra skinkan. Han drog isär händerna för att få bättre blick över hennes vagina och anus. Han gillade vad han såg. Han höll kvar händerna och närmade sig henne med sin penis. Han placerade den mot hennes slidöppning och lät det sedan glida in med en liten höftrörelse. Hon skälvde till och både Erik och Viktor kunde känna hur hennes mun respektive hand fick ett fastare grepp. Anders släppte händerna och lät hennes underliv sluta sig runt hans penis. Han tog henne om höfterna och började stöta fram och till baks. Efter en stund klättrade Erik upp längre på sängen och sa åt Marie att komma hon lyfte sin mun från Victors lem, Anders drog ut sin ur henne och hon kröp upp på sängen efter Erik. Erik satte sig med ryggen mot väggen och sa åt Marie att ställa sig på alla fyra. Hon gjorde som han sa och ställde sig med munnen över hans kön med rumpan riktat rakt upp i vädret. Hon började suga av Erik. Victor reste sig och ställde sig på knä bakom henne. Han tryckte sin penis mot hennes slida. Den gled lätt in. Anders ställde sig vid sidan av henne och drog tag i hennes högra arm. Hon fick stödja sig på den vänstra. Han förde hennes hand till sin lem och hon började jobba med den. Anders sträckte in handen under hennes överkropp. Han tog lite på brösten och letade sig sedan ner med handen mot hennes vagina som Victor pumpade för fullt med sin lem. Anders kände en stund på hennes våta underliv innan han tog bort handen och närmade sig hennes anus med den. Victor hjälpte till genom att lägga en hand på vardera skinka och hålla isär dem. Anders började pilla kring hennes anal med sitt våta långfinger. Han förde det försiktigt inåt och kunde genom den tunna väggen känna hur Victor pulserade in och ut i vaginan. När långfingret nått in c:a 4 cm öppnades dörren. I dörröppningen står Jonas. Alla fryser till. Marie står allt jämnt kvar på knä lutad på vänsterarmen. Hon har Eriks penis i munnen, Anders i högerhanden och Victors i slidan. Dessutom har hon Anders långfinger en god bit upp i sin anal. Efter ett par sekunder, vilket känns som en evighet, börjar hon suga igen. Hon fortsätter också att runka av Anders. Hon vill inte, orkar inte och kan inte hantera situationen. Hon låtsas om inget hänt. Victor börjar återigen jucka med höfterna och Anders fortsätter lirka in sitt finger. Jonas stänger dörren och går. När Anders börjar bli nöjd med att fingra Marie i anus ber han Victor om att få byta plats. Victor drar ut sin lem, samtidigt som Anders drar ut sitt finger och börjar maka på sig. I stället för att inta Anders plats ber han Erik om dennes. Erik lyfter upp Maries huvud och krånglar sig låss. Victor sätter sig framför Marie med sin drypande penis. Han för ner Maries huvud över den och hon börjar suga. Erik intar Anders gamla plats och Marie lägger handen om hans lem och börjar runka av honom. Anders ställer sig bakom henne och lägger sin penis mot hennes analöppning och börjar trycka lite försiktigt. Hans penis kommer in någon cm innan det tar stopp. Han ger inte upp utan trycker och lirkar om vart annat för att få in den. Efter en stund lyfter Marie huvudet från Victors penis och säger: ”Gör det bara”. När hon sänker ner huvudet över Victors penis igen trycker Anders sin penis mot hennes anal med all kraft han har tillgänglig och lyckas få den att sakta pressa sig in. Nästan in till roten. Marie försöker avge något ljud men det blir meningslöst då hon har Victors penis långt in i munnen. Anders börjar trycka sin penis in och ut i hennes tvåa. Efter en stund tar Erik tag i Maries huvud och lyfter det från Victors lem. Han för det mot sin och håller det sedan 10 – 15 cm framför den. Marie som nu har möjlighet att avge ljud stönar häftigt av att Anders trycker sin lem ut och in i hennes anal. Hon fortsätter dock med stadig hand att runka av Erik. Efter någon minut kommer Erik och hans sats sprutas över hennes ansikte. Han för hennes huvud ännu närmare sin penis och låter henne slicka av det sista. När hon är i färd med att få i sig det sista drar Anders ut sin lem ur hennes anal och lägger den i handen. Han drar några sista drag i den innan han sprutar över hennes rygg. Marie släpper Eriks lem och står nu på alla fyra med Anders sperma på ryggen och Eriks i ansiktet.
- Hur vill du avsluta det här nu da? frågar Erik.
- Lägg henne på rygg, säger Victor till Erik. Victor sitter fortfarande lutad mot väggen.
- På rygg, säger Erik till Marie. Hon lägger sig på rygg bredvid dem. Ryggen kladdar fast i lakanen och hon ligger stilla med sperma i som börjar torka i ansiktet. Victor sätter sig på knä, gränsle över henne med penisen mellan brösten. Hon trycker ihop brösten runt den och han börjar jucka hårt. Erik och Anders sätter sig vid Maries sida och börjar smeka hennes våta vagina. Samtidigt som Victor kommer, kommer även Marie. Detta leder till att hon spänner kroppen och drar bak huvudet. Victors sats landar därför till största delen på undersidan av hennes haka och rinner ner längs halsen och mot brösten. Victor tar tag i sin lem och kramar ur den sista sperman över hennes bröst. Victor reser sig upp och klär på sig tillsammans med sina kamrater. De lämnar rummet tillsammans.

Kvar lämnar de en fortfarande andfådd 43-årig mor med slät hy, fasta bröst, platt mage och rakad slida, liggandes på rygg med särade ben, fastkletad i lakanen och med ansiktet fullt av sperma. Hon känner fortfarande av lite smärta i sin anal och en förvirring över den märkliga situationen, men framför allt känner hon sig riktigt påsatt.
 
kasstkniw
Medlem
kasstkniws avatar
Tjena!

Fan så bra alltså. Tackar för den. Du är min hjälte. Gör gärna en uppföljare.
__________________
Jag påverkar ditt liv med detta inlägg.

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” - James Dean
 
Ärlig
Medlem
Jag vill också ha en specialbeställd novell. Den ska handla om mig, analtöjning, kvinnoförnedelse, våldtäkt och om du vill får du gärna slänga in lite dinosaurier också.
 
jonkis
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Ärlig
Jag vill också ha en specialbeställd novell. Den ska handla om mig, analtöjning, kvinnoförnedelse, våldtäkt och om du vill får du gärna slänga in lite dinosaurier också.
HAHAHAHA
__________________
"Min klocka går rätt för jag har ställt den efter tidningen!" - kompis som försökte övertyga mig om att hans klocka inte gick fel :D
"Om de nu inte är meningen att vi ska äta djuren, varför är de då gjorda av kött?"
 
svump
Medlem
Endast för Ärlig....

En dag när Ärlig var ute och knallade runt på naturhistoriska muséet kom det en killa och ville lämna en informationsbrochyr om analtöjning varpå "Ärlig" (som igentligen heter Sixten så f.o.m nu kallar jag honom för just ... Sixten.)

Sixtens stora intresse var som ni säkert förstår dinosaurier och denna fachination har han haft sedan han var en liten kristen Scout i Svensk Missions Ungdom.
Sixten fick i alla fall brochyren och insåg att han aldrig någonsin provat på analtöjning men fann det mycket tilltalande, Han fiskade upp sin mobiltelefon och mms:ade öven en bild på brochyren till vivvliga vera som extraknäckte som escort åt den mycket psykopatiske Knut.
Vera frågade Knut vad Sixten skulle få betala för en analtöjning på henne varpå Knut svarade, han skall få göra det gratis på dig.

Vera svarade en mycket förväntansfull Sixten att det skulle vara en "fri-omgång" och dom bestämmdes för att träffas hemma hos Sixten lite senare samma dag.

Sixten skyndade sig hem och satte först på sig sin polis pyjamas och ovan på denna en specialbeställd batmandräkt med tillhörande capé och mask.
Sixten som hade svängt förbi biltema och inhandlat sig en ny garagedomkraft han tänkt att använda för att töjja Veras anal insåg att detta skulle bli krångligt men med guds hjälp, vilja och en 10 liters hink med vaselin skulle det funka.

Det ringer på dörren och Sixten var snabb fram för att öppna, han sliter upp dörren och ger Vera en dyngsmäll rätt i ansiktet och kastar ner henne på golvet efter han smällt igen dörren, Gamla gumman Alfhild, Sixtens granne 92 år tittade igenom sitt dörrhål och funderade på vad som var på gång men kom på att det var nog bättre att knalla in i lägenheten igen för att smörja sina enorma hemorojder med salva igen.

Sixten rev och slet av Vera hennes kläder och drog ner sina batmankalsonger och sina pyjamas byxor och viftade med draggen framför Veras nu blodiga ansikte och utstötte ett primatvrål " NUUU SKALL DU FÅ SMAKA PÅ MIN FRUUUSTANDE ALBATROSS SLYYYYNA" Vera kved för det gjorde ju ont, den där tokfan hade ju slagit ut 2 tänder för henne. Men Sixten fortsatte och vrålade om en det ena och en det andra, Vad Sixten inte riktigt tänkt på var att han led av inkontines och således ej kunde hålla sin blåsa i kontroll och släppte hela sin blåsa över Veras blodiga ansikte.
Sixten kom på att det var bra för han ville ju inte hångla upp den gamla slynan när hon var full med blod så Sixten började mässa om den renande effekten av hans dyrbara gyllengula urin.
Vera fortfarande omtöcknad funderade på om hon var tillbaka i Knytby församling som senast hade hyrt in henne som strippa tills pastorn skulle gifta sig, men kom snart på att det var Sixten hon skulle träffa. Sixten vrålandes som en brunstig Velociraptor särade på Veras ben och våldtog henne lite lagom innan hon hunnit fatta vad som pågick alls.

Vera låg där och kved i smärtor, med ansiktet avsköljt med Sixtens piss och funderade på om hon verkligen skulle klara av att laga lasange tills i kväll.

När Sixten släppt sin säd i Vera var det dags för det tunga artilleriet.
Han drog fram sin nyinköpta garagedomkraft och tvingade in den ena ändan mot Veras ena skinka .. och således den andra sidan mot hennes andra skinka och började sedan att pumpa isär domkraften, Sixten NEEEEEEEEJ DET GÖÖR OOOOONT vrålade Vera, mitt skithål spricker snart.
och det gjorde det nästan .. men Sixten vart nöjd för han hade beslutat sig för att skriva en egen manual i analtöjningens konster. Grannfrun (som faktiskt såg ut som en förtorkad skosula ) ringde på Sixtens dörr då hon hörde Veras gap och skrik.


Fan jag kommer inte ens på något mer . Vill någon fortsätta denna smått bizarra novell så välkommen

 
Ärlig
Medlem
Jag är rörd. Tack.

 
Firefly
Avstängd
Fireflys avatar
Det här måste vara den bästa tråden i hela novellforat (som jag läst max 10% av iofs....)

Request-tråden!
 
Topp Dela »