• 12 372 online
  • 1 175 443 medlemmar
  • 60 634 442 inlägg
  • 1
  • 2
2011-08-16, 23:10
  #13
Medlem
hweyls avatar
Martinger får otrevliga mejl

--- Original Message ---
From: Jonas Hedman (jonas_hedman@live.se)
To: Jerry Martinger
Sent: Sunday, July 27, 2008 12:11 PM
Subject: Goda råd

Om det är nån som borde veta bättre så är det du! Att man kan åka på en ordentlig käftsmäll om man gräver för mycket i skiten. Ditt förbannade forskande i mordet på Mäster Olof och dina kontakter med Jarlen, Farbror Gösta B, Ståhlmannen och The Motorcar Driver ledde till att vi var tvungna att sätta dit dej. Du åkte ju på en massa telefonsamtal som du aldrig ringde (ha ha ha). Det kan du väl inte ha glömt eller hur! Samtal som tom ringts från platser som du inte ens varit på (ha ha ha). Men vi kan ordna allt lilla gubben. Det ska du veta!!! I det här landet är det dessutom extra enkelt eftersom vi har så korkade domare i våra domstolar som vi kan styra hur jävla lätt som helst. Inte heller är det nåra problem att ordna så att du åker på andra grejer som du inte gjort om du är stygg. Vi kan tom ordna så att du åker på grejer som du inte ens får reda på att du åkt på om man säger så. Allt för att vi ska ordna en fläckig bakgrund och på sikt lite fler problem för dej. Vi kan tex ordna så att betalningar görs i ditt namn för att det ska se ut som du erkänt skiten. No problemas! Fläcken är huvudsaken för en person som inte sköter sej. Och att ordna så att egendom som är din går sönder är inte heller svårt. Trädgården (ha ha ha). Och ........(gissa vad! ha ha ha). Inte heller problem att sno din post (ha ha ha). Se därför till att du äntligen tar lärdom!!! Nu vet vi att du blivit kontaktad av den sinnessjuka idioten Janne Gillberg från Gränna. Vi har också haft koll på dej under årets Almedalsvecka. Vi vet vilka alla var som du hade kontakt med och träffade. Gudrun Schyman tex eller hur? Catharina Elmsäter-Svärd tex eller hur? Lars Ohly tex eller hur? Per Schlingman tex eller hur? Moderata kommunalrådet från Järfälla som vi inte minns namnet på men väl observerade tex eller hur? Plus en person som vi inte ska skriva namnet på här för då blir säpogubbarna jävligt ledsna. Dom hade ju sån koll på höjdarens möte där du var med. Trodde dom!!! Men dom visste inte att vi visste om att det fanns ett sånt specialarrangemang.

Avslutning: Fatta nu för fan att det finns värre saker än att torska på telefonsamtal som du inte ringt och lite annat som du inte ens behöver betala själv (bara med ditt rykte),. Fatta fatta fatta nu en gång för alla!!! För helvete!

Rådgivarna


Martinger svarar på mejlet och ber om "ytterligare information" varpå han får följande svar:

Nix du får inget mer nu!!! Men om inte det vi redan skrivit fått dej till eftertanke kan vi väl bara nämna en sak och det är att du redan visat dåligt omdöme även om du skulle avstå från kontakt med redaktör Gillberg i Gränna. Vi vet nämligen att du haft kontakt med både journalisterna Sven Anér och Olle Alsén och även med kommisarien Gösta Söderström och det var jävligt dåligt av dej som ju egentligen från början var en klok person inna n du började gräva i all skit. En av Anérs avkomlingar brukar förresten handla i samma affär som vi och Anér ser vi ibland också. Så vi har lite koll om man säger så. Men Söderström har du väl inte längre någon kontakt med längre eller hur? Om du inte kan prata med andar förstås...

Rådgivarna
Citera
2011-09-25, 22:08
  #14
Medlem
hweyls avatar
Tre mejl till Jan Gillberg

Sluta nu Gillberg!!!


Från: jonas.hedman@live.se
Ämne: Sluta nu!
Datum: 2009-07-18
Till: Jan Gillberg

Sluta nu Gillberg!!! Vad är det du tror du ska lyckas med? Att få fram sanningen? Nej du!!! Ha ha ha!!! Det är inte alltid bästa att sanningen kommer fram nämligen. Det kan faktiskt vara viktigare att en riksdagsman försvinner om han vet för mycket. Hur fan tror du det skulle bli i Sverige om de uppgifter han lämnat skulle få fäste? Hur tror du då det skulle se ut? Vem skulle då betrakta Sverige som en rättsstat?

Nästa steg om du inte slutar är att vi ska se till att du blir betraktad som en idiot – överallt. Även av dina nuvarande vänner och bekanta. Sen kan du ju försöka sälja din tidning! Dessutom ska man inte kasta sten när man sitter i glashus. Då kan det bli en ström av reaktioner…

JH
Citera
2011-09-25, 22:11
  #15
Medlem
hweyls avatar
Dölj Sanningen om Mordet!

Från: jonas.hedman@live.se
Ämne: Tillägg
Datum: 2009-07-20
Till: Jan Gillberg

Om du inte sköter dej iscensätter vi en plan som kommer att leda till att du blir misstänkt för en massa saker och därmed omskriven som en skurk. Vi har haft koll på dej en lång tid och vi vet dina vanor och kontakter, vi kan se till att det händer saker på platser där du befinner dej (via bank, bankomat el dyl) till ex stölder, skadegörelser, fula mejl och anonyma otrevliga telefonsamtal som rings från telefonautomater som ligger nära den plats där du är. I vissa fall kan vi även gå in på en och annan fast telefon. Det gick inte att göra när vi satte dit riksdagsmannen så hans egen telefon kunde vi inte använda, då fick vi bara köra telefonautomater men i större omfång för att ge tilltro åt saken.

Det skulle kunna se ut så här. Du åker från Gränna men innan du åker in till Bråborg i Östergötland stannar du för att handla. Då rings samtidigt 6-7 trakasseri från därintill till vissa personer som självklart ser sig nödda att anmäla saken och tfnsamtalen kan ej tolkas på annat sätt än att du har ringt eftersom det är fiender till dej som fått samtalen bla en konstnär.

Du far vidare till Stockholm där du parkerar utanför [gatunamn]. Du går in i porten och ganska snart därefter placeras mycket skumt material utanför den lägenhet där du bor. Material av detta slag sätts dit gång på gång – men bara när du är där. Bilen bakom eller framför din har fått en påkörning och det syns att det är din bil som rullat på. Något som du ej anmält – alltså smitning. Om du går in på hotellet bredvid råkar det ringas anonyma trakasserisamtal därifrån just då. Och beger du dig till Hotel Anglais vid Humlegården händer samma sak där – från fasta tfnapparater eller från automaten. Tfnsmtl som ej går att tolka på samma sätt än att det är du som ringt.

Om det är 27:e maj besöker du kanske […] och då händer underliga saker där och intill förutom även tfn-samtal. Vi har en samarbetspartner som liknar dej och det passar ju dessutom helt perfekt, särskilt som många poliser är dåliga på att begära leg.

På vägen hem till Gränna tar du vägen förbi Trollhättan. När du stannar för att handla inte långt från Överby berättar du för expediten att du innerst inne saknar det lilla huset i Niedersachsen. Därför minns hon dej och att det som hände i affären måste ha hänt när du var där. Saker som stals hittas ju i din bil dessutom. Och skumma tfnsamtal ringdes ju från platsen alldeles intill. Du funderar över om Sellgren och Bratt skulle kunna sitta inne med ngn lösning men kommer inte längre. Eller kanske Gunnel Ström skulle kunna hjälpa dig? Men det är nog svårt. Det framkommer ju dessutom att du stulit tavlor från en konstnär.

Flera av din vänner kommer att dra sej ur om du fortsätter som förut. ”Norrmannen” tex. […] till exempel. Det kommer att visa sig att du gjort saker mot bla […]. Han kommer att få höra ett och annat när han lyfter […]. Och dom som lånar ut bostad till dej när du åker omkring – för att du är en snål jävel. Det kommer nog att bli slut med det. Och tror du att […] kommer att våga ha kontakt med dej när allt kommer fram?

Nej, snacka dej ur hela den här skiten om du kan! Det bästa du kan göra nu är att lägga ner hela din verksamhet. För din egen skull och för Sveriges skull. Vill du att Sverige fortfarande ska vara ett bra land att leva i, en rättsstat och ett land där vi inte har några fattiga? Då måste du hjälpa till så att den verkliga sanningen inte kommer fram. Det som hände var en engångsföreteelse och därför måste det döljas. Jobba i den riktningen så ska vi se till att du får stöd. Fler prenumeranter tex. Arbeta i tysthet för en ny betydelse av DSM – Dölj Sanningen om Mordet!

JH
Citera
2011-09-25, 22:13
  #16
Medlem
hweyls avatar
Var vän av ditt eget land!

Från: jonas.hedman@live.se
Ämne: Sanningshysteri
Datum: 2009-07-25
Till: Jan Gillberg

Hör nu Jan Gillberg! Jerry Martinger har en rent tvångsmässig ambition att alltid försöka plocka fram sanningen i alla lägen. Han fattar inte att sanningen ibland kan ställa till stor skada. Och det som var nära att bli en katastrof för vårt land var att Jerry Martinger, Jarl Hjalmarsson och Gösta Bohman samarbetade i Palmeärendet. Det hade kunnat sluta rakt åt helvete om inte Hjalmarsson och Bohman avlidit och Martinger försvunnit från sin befattning inom politiken. Hjalmarsson och Bohman hade nämligen samma nästan sjukliga läggning som Martinger om krav på sanning i alla lägen. Ibland är det absolut nödvändigt att INTE sanningen kommer fram, i det här fallet hade sanningen skadat Sverige och Sveriges anseende i hela världen och inte minst tilltron till svenska myndigheter. Skador som vårt land skulle fått leva med i århundraden. Sluta nu för fan att skriva mer om detta ärende. Ta inte Hjalmarssons och Bohmans plats och fortsätt, även om du enligt vad vi hört en gång var tilltänkt en mycket hög politisk befattning. Var vän av Ditt eget land Jan Gillberg!

JH
Citera
2011-09-25, 22:16
  #17
Medlem
hweyls avatar
Det kommer bli mer om du inte lägger av

Från: jonas.hedman@live.se
Ämne: Underrättelse
Datum: 2009-07-31
Till: Jerry Martinger

Vill bara meddela dej att vi med några mejl förmått Jan Gillberg att inte DSM-publicera mer om den sk sanningen betr Palmemordet. Han kommer därmed även avstå publicering av uppgifter som visar att du är oskyldig till sånt som du åkt på och avstå ord som visar att du lämnat riktiga uppgifter i ärendet om Palme. Sanningen stjälper ibland mer än den hjälper, nåt som du aldrig lärt dej. Jarl Hjalmarsson och Gösta Bohman som du samarbetade med i den här frågan var likadana, dom hade en nästan sjuklig läggning att sanningen alltid måste fram. Din rent tvångsmässiga ambition att alltid försöka plocka fram sanningen i alla lägen kan ofta ställa till stora skador. Gillberg kommer nog att ligga lågt nu eftersom vi fått honom att förstå att vi annars kommer ge honom ett helvete. Bara så du vet!

Den här sommaren är det exakt 10 år sen vi jobbade med att sätta dit dej, i ett mejl från oss 27/7 08 fick du uppgifter om det. Just idag för 10 år sen (31.7) tex planerade vi smtl som skulle ringas från Gotland 1 augusti, och du åkte dit som planerat, ha ha ha!!! Men det var straffet du skulle ha för ditt jävla forskande, och det kommer bli mer om du inte lägger av, din bil kan få sej ytterligare en omgång. Och Gillberg har en del att vänta också om han inte lyssnar på oss, han har ju också bilar som tex kan få dåliga bromsar.

JH

Anmärkning: Polisanmälan med anledning av detta mejl avskrevs med motiveringen ”Vidare utredning torde ej leda till åtal mot någon enskild person”.
__________________
Senast redigerad av hweyl 2011-09-25 kl. 22:20.
Citera
2011-09-25, 23:50
  #18
Medlem
TTKs avatar
Ingen juridisk diskussion

eller diskussion alls vad det verkar som.

Diskussionsunderlag saknas således.

jur -> pk

/Mod
Citera
2017-01-24, 22:03
  #19
Moderator
Schlesiens avatar
Papperskorgen --> Mordet på Olof Palme


/Moderator
Citera
2017-07-05, 23:04
  #20
Medlem
AdamBombs avatar
Så här skrev media när det begav sig:
https://minfil.org/7cc9T8b5b8/Foto_2...5_15_27_58.jpg
https://minfil.org/61c9T7b9ba/Foto_2...5_15_28_13.jpg
Citera
  • 1
  • 2