• 23 662 online
  • 1 172 043 medlemmar
  • 60 435 414 inlägg
  • 1
  • 2
2011-03-10, 15:46
  #1
Medlem
I skolan fick man alltid lära sig att Sverige var ett fantastiskt land med en politik som gjorde att ingen gick hungrig och att alla hade rätt att säga vad de vill. Så är inte fallet; Sverige är en diktatur. Vårt land har en kulturell, ekonomisk och politisk socialism. Vi har en så extrem form av socialism att många inte ens vet att vi lever i ett socialistiskt land. För många barn är det självklart att man ska ''dela med sig'' eftersom att de har lärt sig detta i skolan. Jag kan ta ett exempel:

Barnsången ''Äppelmelodin'' som sjungs och sjungs fortfarande i svenska förskolor. Den kanske kan verka harmlös med några glada barn som sjunger om att de har ett äpple och att man inte ska snåla. Jag ska nu göra en kort analys av texten:

Om du har ett äpple vill du dela det med mig,
i en äppelmelodi,
eller vill du ha det goda äpplet för dig själv,
och inte få nån melodi?
Dela med sig,
eller snåla,
en vanlig fråga får man tåla.
Om du har ett äpple vill du dela det med mig, eller tar du hela själv, va?

De som har hört visan och kommer ihåg vilka ackord som spelas, är det väldigt uppenbart vad man vill framföra med den. I följande urdrag från texten: ''äpplet för dig själv'' och ''eller snåla'' spelas moll-ackord, vilket uppfattas som sorgliga ackord. Melodin är helt klart vänstervriden, där man vill få fram det ''goda'' med att dela med sig och det ''dåliga'' att vara ''egoistisk''. Denna melodi och många andra vänstervridna melodier spelas i de svenska skolorna, ett socialistiskt hjärntvätteri utövat på barnen. Som jag sa tidigare, vi är i grunden så hjärntvättade att vi inte reagerar på detta hjärntvätteri. Jag anser att man ska spela opartiska låtar.

I skolor lär man sig också om nazistiska brott mot mänskligheten, men inte kommunistiska brott mot mänskligheten. Detta är skandal! Sverige vill försköna den egna ideologin och därför inte uppmärksamma kommunismens brott, som görs i många andra länder. Många påstår att ''Kommunismen är fin i grundtanken'' och detta ger ju en varning att vi bör agera mot att elever som blivit vuxna inte vet vilka fasansfulla, flera gånger värre, brott kommunismen har utsatt mänskligheten för i jämförelse med nazismen.

Även Sverigedemokraterna smutskastas i svenska skolor, något som alla här är medvetna om.

Nazistiska symboler såsom hakkorset anses inte vara accepterat i samhället eller i skolan, medan man kan gå runt med en tröja med Che Guevara, hammaren och skäran eller en röd stjärna på utan att någon säger något, vilket jag tycker är ett hån mot de personer som har lidit av kommunismen. Jag anser att man ska förbjuda antingen både nazistiska och kommunistiska symboler, eller tillåta båda, vilket är det bästa alternativet. Eftersom att det är en lagstadgad diskriminering mot sk. odemokratiska partier i Sverige såsom Svenskarnas parti så anser jag även att Vänsterpartiet bör förbjudas. De betecknar sig som socialister och de är mycket odemokratiska.

Vad tycker ni själva om denna hjärntvättning?
Citera
2011-03-10, 16:46
  #2
Medlem
sluggerbanans avatar
Jag kan sakna den för tiden ofta ansatta Bo Lundgren. Han hade ett ideal där faktiskt var och en skulle kunna få tillbaka på det de gör på riktigt.
Citera
2011-03-10, 17:04
  #3
Medlem
Moroten89s avatar
Jodå den sången har jag alltid hatat. Minns allt hur vi hade förintelsevecka på mellanstadiet då vi fick gå in i skyddsrummet på skolan och låtsas att vi var judar i en gaskammare. Eller hur på högstadiet vår SO-lärare talade om för oss att om vi inte skulle rösta så skulle alla Sverigedemokrater gadda ihop sig och vinna valet. Kan inte beskriva i ord hur mycket jag hatar det socialdemokraterna gjort med oss.
Citera
2011-03-10, 17:50
  #4
Medlem
ozzyruless avatar
Att vi inte lär oss något om kommunismen är inte helt sant, men däremot delvis sant. Det läggs så mycket mer tid på "högerextremism" än på kommunism. När man läser om ryska revolutionen får man bara veta att den kommuniska grundtanken är god, men att den gick fel i ryska revolutionen. Däremot pratas det inget om hur judarna tog makten i ryssland genom revolution, inget om hur många som dog. Det skrämmer mig att det är ett jävla judevurmande hela tiden om precis allting.

Håller med dig, vi lever i en diktatur. Däremot finns internet som man kan läsa om dessa fenomen, vilket är tur. Annars så skulle man väl levt i tron, som många tonåringar faktist gör idag att SD är rasister som vill slänga ut alla invandrare och göra sverige till nya nazi-tyskland...
Citera
2011-03-10, 22:09
  #5
Medlem
Roebarrts avatar
Man bör helt klart öka kunskapen och förståelsen kring vad kommunismen orsakat och orsakar än idag, denna kunskap är alldeles för outbredd bland folk. Det vore inte mer fel än all tid som läggs på att skuldbelägga nationalsocialismen i den omfattning det görs. Gulaglägrerna skördade även de massor av liv.

För övrigt stödjer jag NS lika lite som KN.
Citera
2011-03-10, 23:47
  #6
Medlem
Klart att det blir sådär när staten bestämmer vilka värderingar som ska läras ut i skolan. Att de ens tillåts lära ut värderingar är egentligen illa nog.

Men angående Äppelmelodin så tycker jag att du tar i lite väl mycket. Är väl bara en helt vanlig C-Am-F-G, alltså går den i dur.
Citera
2011-03-11, 01:01
  #7
Medlem
at3ists avatar
Jag tror någon borde ta av sig foliehatten och kliva upp ur källaren.
Citera
2011-03-11, 03:43
  #8
Medlem
Tjaengs avatar
Det heter varken "hjärntvätteri" eller "hjänrtvättning", utan rätt och slätt - hjärntvätt.
Citera
2011-03-11, 15:28
  #9
Medlem
otukts avatar
Man blir ju mörkrädd. Att TS ens tror på det han skriver. Äppelmelodin
Citera
2011-03-18, 12:00
  #10
Medlem
Jag håller med om att det är gott om propaganda intill gränsen för hjärntvätt i många skolor, men förstår inte varför du hänger upp dig på Äpplesången? Uppfattar du det som socialistisk indoktrinering?

Personligen hade jag velat se ett slut för smygsocialisering, hbtq-pitchar, liberal indoktrinering, multikulti-vurmande och allt slikt. Ge barnen ett bas av fakta så klarar de själva att dra slutsatser om det andra. Om allt flummande vore så förbannat bra borde väl rationella barn välja att stödja dessa "ideér"?
Citera
2011-03-18, 17:37
  #11
Avstängd
Yingtenaxiongnaiers avatar
Alltid kul att läsa om folk som anser att Sverige är en diktatur

Säg mig, är Sverige en diktatur för att man sjunger en sång som handlar om äpplen ?
Citera
2011-03-19, 20:17
  #12
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Artavazd
Jag håller med om att det är gott om propaganda intill gränsen för hjärntvätt i många skolor, men förstår inte varför du hänger upp dig på Äpplesången? Uppfattar du det som socialistisk indoktrinering?

Personligen hade jag velat se ett slut för smygsocialisering, hbtq-pitchar, liberal indoktrinering, multikulti-vurmande och allt slikt. Ge barnen ett bas av fakta så klarar de själva att dra slutsatser om det andra. Om allt flummande vore så förbannat bra borde väl rationella barn välja att stödja dessa "ideér"?

Lägg märke till att det var ett exempel jag tog och jag valde att analysera skiten relativt utförligt Det finns många andra exempel på kommunistslynorna som hjärntvättar i skolorna.
Citera
  • 1
  • 2