Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2011-01-24, 16:29
  #1
Medlem
Hej!
Planerar att sticka ner till Agadir en vecka i början/mitten av mars med Ving. Har lite funderingar kring saker och ting då jag aldrig har varit i Marocko tidigare.
Hur är vädret där omkring i mars? Man vill ju att det ska vara ganska behagligt varmt både i luften och i vattnet. Vad bör man se och vad kan man skita i att se? Och framförallt, hur är folket? Är dom jobbiga och riktigt påflugna eller orkar man med dom i en vecka?
Hur ser dom på turister som dricker alkohol? Kan man tex klämma en bira på stranden utan att man får en riktig utskällning..

Tacksam för svar.
Citera
2011-02-06, 20:41
  #2
Medlem
Liktornets avatar
Bumpar tråden.

Sitter själv med de samma funderingarna.
Ska dra iväg första veckan i Mars för lite sol och värme med flickan
Men nu är ju Egypten stängt och alla resor har gått upp som satans.. Såg lite på Marocko och där var priserna helt ok, men frågan är ju kan man sola och bada eller är det för tidigt?
Citera
2011-03-07, 20:56
  #3
Medlem
Jag ar i Agadir just nu och vadret ar riktigt behagligt ma jag saga. Det ar ett tag kvar tills det blir riktigt varmt men idag t.ex var det omkring 23 grader. Sola gar absolut att gora; dock har jag inte testat att bada an men det ar ratt sa mycket turister nere vid stranden sa jag antar att det gar bra.

Vilket flygbolag hade ni tankt resa med°
Citera
2020-08-18, 20:19
  #4
Medlem
MikeStrutters avatar
En update tack! Hur är läget i Agadir nu för tiden? Priset för en bärs i de flesta barer? Säljs bärs i vissa butiker? Hur är det att ta sig till Marrakesh?
Citera
2020-08-23, 19:43
  #5
Medlem
Maackans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av MikeStrutter
En update tack! Hur är läget i Agadir nu för tiden? Priset för en bärs i de flesta barer? Säljs bärs i vissa butiker? Hur är det att ta sig till Marrakesh?

Jag var där 2017,fick köpa öl i vissa speciella butiker.Kommer ej ihåg vad det kostade ute på barer/restauranger men det var rätt överkomligt.
Det går bussar till Marrakech vad det kostar vet jag ej men det skulle ta nästan 4 timmar.
Citera
Denna tråd visas även på Travel Forum:
http://www.travelforum.se/f1434415

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback