Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2010-06-20, 14:16
  #1
Medlem
dannywtfs avatar
I Danmark fick nyligen en vietnamesisk kvinna praktikplats på en bordell. Hon hade hittat en annons där de ville anställa någon som kunde massera så hon nappade direkt. Är det bara jag som ser stor humor i det här, eller är jag fruktansvärt lättroad

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7338019.ab
2010-06-20, 14:36
  #2
Medlem
woords avatar
Copypastea artikeln och lägg upp den här så vi slipper stödja aftonhoran.
Men det låter rätt roligt faktiskt.
2010-06-20, 14:48
  #3
Medlem
Kvinna fick praktik på bordell

En vietnamesisk kvinna i Danmark skickades på fyra veckors arbetsträning på en bordell i Köpenhamn.

Kvinnan hade själv hittat jobbet i en massageannons som bland annat erbjöd "Kropp mot kropp – 300 kronor för en halvtimme", skriver tidningen Politiken.

Praktiken på bordellen hade godkänts av den lokala arbetsförmedlingen som uppger att man kontrollerat att företaget bakom annonsen var lagligt och seriöst.

Det håller inte, tycker kvinnans fackförening, livsmedelsarbetareförbundet NNF. Och politiker kräver nu besked av arbetsmarknadsministern och socialministern om det är rimligt att kvinnor skickas till bordeller för arbetsträning.

Enligt vänsterpartiet Enhedslistens talesperson i arbetsmarknadsfrågor, Lise Barfod, handlar det om att staten ger kommunerna ekonomiskt stöd endast för projekt som "aktiverar" arbetslösa kommuninnevånare, till exempel genom arbetsträning eller praktik – men utan kvalitetssäkring. De reglerna bör nu stramas åt anser Barfod.

– Man tror ju nästan att detta är påhitt. Men det är dessvärre bara det senaste exemplet på hur arbetslösa skickas in i vanvettiga eller meningslösa aktiveringsprojekt i kommunerna, säger Barfod.
2010-06-20, 15:33
  #4
Medlem
woords avatar
Haha, fy fan vad klockrent.

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback