2018-05-14, 21:08
 
Medlem
HierosGamoss avatar
Är det fler än jag som hatar Tapas?

Sorry men jag måste få lätta på trycket.

Som rubriken säger:
Är det fler än jag som hatar konceptet Tapas?

Tapas alltså. Så fort man ska ut och äta med folk ska nån jävel föreslå tapas. Trött som man kan vara så orkar man inte tjafsa när fler verkar tycka det är en bra idé, men inuti så är man lack så in i helvete.
Väl framme får man nån stor jävla meny med 67 olika rätter som alla ska sitta och försöka komma överens om.
Jag gillar vitlöksräkor! Jag vill ha minihamburgare! Kan vi inte köra två av den där?

Sen kommer servitrisen förbi för sjunde gången utan att gruppen hunnit fundera klart än.
När väl beställningen är gjord och börjar komma in så är det alltid fel på nått. Det saknas nått, eller man får fel rätt. Brödet är fan slut för länge sen också, och man fick en halvtorr bit var som man kunde doppa i lite olivolja.

Sen ska alla hålla på och drälla allt jävla oljedrypande skit mellan varandra, och man får nästan be om ursäkt för varje gram mat man lyckas ta för sig från de där lerkrukorna. Är det mitt russin kvar i den där?

Middagen kan sen summeras upp till att man har fått i sig 1 räka, två potatisbitar, en fjärdedels kronärtskocka, och till sist kunde man roffa åt sig nått fat som ingen annan gillade där kan fick slicka rent skålen efter nån paprikaröra som fanns kvar.
Har man haft lite tur lyckades man i alla fall sätta ett gott glas rött vin. Det får man vara nöjd med.

Sen ska notan delas upp också, och har man tur så är det åtminstone ett sällskap som accepterar splittad nota så man kan betala och dra vidare. Boom! 400kr var för den här skiten. Man är dessutom hungrigare än när man klev in. Likadant varenda jävla gång. Varför lär man sig aldrig?

Så jävla värdelöst med Tapas.

Ha en fortsatt fin kväll.
Citera