2017-10-26, 11:04
 
Medlem
Tajger66s avatar
Det måste vara svårt att leva på vår sfäriska planet och samtidigt tro att den är platt, men det funkar tydligen för dom då deras värld verkar bestå av Youtube och några andra skumma nätsidor där de "troende" samlas. Dessa troende måste ju även förneka rymdresor och lite annat som inte funkar i deras modell.

I flera trådar här länkas det friskt till just Youtube av flat earthers och andra förnekare. I vissa fall har det visat sig att de även är med i religiösa sekter/samfund. Ja där kan vi ha svaret på varför de tror på flat earth tramset samt att eliten vill förgifta oss med chemtrails. Vi vet ju ja de flesta av oss hur de religiösa samfunden kan hjärntvätta folk fullständigt, vi har ju flera rapporter om de som lyckats ta sig ur. Att nu dessa håller på med konsprationsteorier är väl kanske inte förvånande.

Youtube är tydligen deras främsta verktyg idag samt allt detta tjat om NASA, de skyller allt som de inte kan förlika sig med på NASA precis som de tror NASA styr världen, de är verkligen paranoida.

Ja detta är mina teorier om hur flat earthers och andra jag nämner här funkar.
Citera