2017-10-07, 16:12
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Pallekuling
Har varit med om liknande, fastighetsskötaren sade att det säkert skett under en fyllefest. Min sambo var gravid och jag har inte rört alkohol på 10år. Men han sade det var vi som skapat felet och kommer bli få betala. Vi sparade mailkonversationen och skickade vidare allt högre upp i organisationen, han hade inte rätt att behandla hyresgäster så utan blev senare av med jobbet. Vi anmälde till den nya fastighetsskötaren som direkt bytte ut toaletten (hv står för drift och underhåll av fasta inventarier i i gränsdragningslistan) så det var inget problem. Fd fastighetsskötaren var däremot trött på sitt arbete (tro mig det blir man efter några år som fastighetsskötare), iallfall om man har ett stort antal fastigheter.

Du ska dokumentera och spara all konversation och skicka till både hyresvärd och kopia till hyresgästföreningen för du kommer vinna detta fall, däremot kommer din fastighetsskötare inte vara hjälpsam mer men det får du ta högre upp i organisationen.

Japp, det ska jag göra. allt finns dokumenterat på sms. Konstigt beteende.

Citat:
Ursprungligen postat av Furorem
Bestrid, den nya stolen kan vara monterad på ett inte helt jämt underlag utan att ha ställts på silikon. Drar du då skruvarna för hårt blir det en sättning och spänning som transporteras vidare. Kan göra att cisternen spricker.

Det var min tanke också, det var silikon och underlaget är ett väldigt gammalt kakel-golv. Funderar också på om det var så att underlaget var ojämt. Känns så.
Citera