2017-09-16, 21:25
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av julepumlan
Jag tror inte på studier/forskningsresultat utan tror att dom flesta studier är iscensatta för att gagna ett större syfte.
Tänk typ alla studier som gjordes på femtiotalet som menade att bly i bensinen inte är farligt samtidigt som vi hade han som uppfann sättet att mäta bly hävdade att det visst var dåligt men fick typ noll gehör och dumförklarad av många forskare men som i slutändan visade sig ha rätt.

Situationen i NK är enligt mig bara ett sätt att styra bort fokuset från något viktigare.

Är det fler som känner såhär? Sen 20års åldern har detta varit ett faktum för min världssyn.
Är det jag som är vrickad?

Jag tycker att om man har den självdistans som krävs för att ställa sig frågan "är jag vrickad" är en indikation på att man inte är det.
Tänk dig att en annan person ställer samma fråga för att den upptäckt att den alltid trott blint på det som myndigheter, stora organisationer osv säger. Det är exakt samma sak.
Du har hittat en ovärderlig öppning till en mycket mer angenäm tillvaro för dig själv.

Om du vill mjuka upp hjärnan och göra ditt tänkande mer dynamiskt så kan du alltid leka tvärtom-leken med dig själv. Hitta argumenten för varför det du tror på inte är sant och det du inte tror på är sant. Jag rekommenderar att du gör det i skriven form. Träna på att inte dra slutsatser om det ena eller andra bara för att det råkar vara en del av ditt tidigare tankemönster. Se hjärnan som en skiva som har väldigt lätt för att haka upp sig. Det är mycket trevligare att lyssna på olika sånger än samma om och om igen.
Citera