2017-09-16, 21:11
 
Medlem
Jadulillalurings avatar
Citat:
Ursprungligen postat av julepumlan
Jag tror inte på studier/forskningsresultat utan tror att dom flesta studier är iscensatta för att gagna ett större syfte.
Tänk typ alla studier som gjordes på femtiotalet som menade att bly i bensinen inte är farligt samtidigt som vi hade han som uppfann sättet att mäta bly hävdade att det visst var dåligt men fick typ noll gehör och dumförklarad av många forskare men som i slutändan visade sig ha rätt.

Situationen i NK är enligt mig bara ett sätt att styra bort fokuset från något viktigare.

Är det fler som känner såhär? Sen 20års åldern har detta varit ett faktum för min världssyn.
Är det jag som är vrickad?


Allt är inte konspirationer, däremot förekommer det konspirationer men som tystas ner, vinklas om för att bättre passa den officiella linjen där gärningsmännen vill lägga så stort avstånd mellan sig själva och brotten de utför. Ta t.ex. mordet på Olof Palme och mordet på JFK. Den så kallade "ensamme galningen" utförde båda morden helt utan kopplingar till andra personer eller grupper. Med en sån gärningsman kan alla spår sluta precis där, till de riktiga gärningsmännen belåtenhet.

Att ha en kontrollerad media är helt nödvändigt för att kunna genomföra sin agenda som inte är till människors och länders bästa, utan som gynnar den egna gruppens (ringens) intressen.
__________________
Senast redigerad av Jadulillaluring 2017-09-16 kl. 21:16.
Citera