2017-03-20, 20:17
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Skaraborg2
Ja detta har jag också läst. Frågan är hur mycket av det belopp hon erhöll vid försäljningen hade hon kvar när hon kom till New Orleans? Dessutom hur länge hon exakt hade varit på resande fot? Vi vet att hon hade stannat ett tag i byn Hopkins i Belize (Brittish Honduras) innan hon steg ombord en buss till Mexico. Därifrån tog hon sig vidare till Louisiana.

Tyvärr beskrev nog pappan henne på ett riktigt sätt. Verkar som om den försvunna var naiv och ville tro alla människor om gott.

Obegripligt hur hon kunde fastna för denne 20 år äldre pundare.

Synd hon var så naiv, hon hade ju varit med i showbiz ett tag och borde inte ha varit så blåögd, i den branchen lär man sig väl om folks sämre sidor!? Den där Masakela lär i alla fall ha varit en riktig solochvårare och en sexbrottsling..och som pysslade med wodoo..isch!!

Detektiven Frank Crescentini skriver lite intressant om händelseförloppet på Facebook:

https://www.facebook.com/frank.cresc...54082962403859

Citat:
Ursprungligen postat av Skaraborg2
Ja, troligtvis kommer Ylenias försvinnande utan i stort sett ett enda spår att gå efter att förbli ouppklarat.

Säga vad man vill om övervakningskameror...men i sådana här fall är det bra om dom finns!

Citat:
Detta är mycket märkligt. Inte en enda amerikansk dokumentär vad jag känner till. Det var ju i USA försvinnandet skedde och hennes mormor och kanske framför allt morfar var båda mycket kända skådespelare som verkade i USA. I Italien är hennes mamma och pappa mycket kända.

Det verkar inte klokt! Förresten så skulle det kunna finns någon, som fortfarande lever och som inte hunnit bli dement, som kan erinra sig att Ylenia faktiskt hängde med någon dom själva kände, då vid den tiden, men som inte fått se nånting skrivet om fallet, eftersom det varit relativt sparsamt med information där i USA...men jag kanske har fel om det, det kanske var tillräckligt mycket skriverier i amerikanska tidningar så ingen kunde missa det??? Någon kan alltså fortfarande leva som vet vad som hände, men som inte avslöjat något ännu...även om chansen är mycket liten.
__________________
Senast redigerad av Trapizo 2017-03-20 kl. 20:22.
Citera