2017-03-20, 13:54
 
Medlem
Skaraborg2s avatar
Från Hopkins i Belize till New Orleans.

Citat:
Ursprungligen postat av Trapizo
Vad jag såg i en artikel så hade hon sålt alla sina tillgångar i Italien för att åka iväg och förverkliga sin stora dröm...att få skriva en bok om hur det är att leva som gatumusikant...och så träffade hon den där skumma typen Masakela och tog in med honom på ett sämre hotell där i New Orleans..delade rum också minsann..så t.o.m den personalen där tyckte dom utmärkte sig.."Skönheten och odjuret" i verkligheten typ. Han var en 20 år äldre pundare och tydligen hade han levt på hennes tillgångar, även efter hon hade försvunnit. Pappan hade visst beskrivit henne som naiv och alltför snäll av sig, så..ja...

...men polisen kunde inte binda Masakela till Ylenias försvinnande, och dom kunde inte få någon klarhet i om det verkligen var Ylenia som hade hoppat i Missisippi-floden....dom hittade aldrig några spår i floden...hm..undrar vad ett förhör med lokala alligatorer hade gett!!

Ylenia hade visst varit på resande fot ett bra tag, några månader i alla fall, New Orleans var inte första stället hon vistades på under sin "kulturella" resa.

Ja detta har jag också läst. Frågan är hur mycket av det belopp hon erhöll vid försäljningen hade hon kvar när hon kom till New Orleans? Dessutom hur länge hon exakt hade varit på resande fot? Vi vet att hon hade stannat ett tag i byn Hopkins i Belize (Brittish Honduras) innan hon steg ombord en buss till Mexico. Därifrån tog hon sig vidare till Louisiana.

Tyvärr beskrev nog pappan henne på ett riktigt sätt. Verkar som om den försvunna var naiv och ville tro alla människor om gott.

Obegripligt hur hon kunde fastna för denne 20 år äldre pundare.
Citera