2017-03-19, 21:33
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Skaraborg2
Vi kan förstås inte veta med säkerhet hur det förhåller sig men det är inte troligt att Ylenia Carrisi skulle vara i livet efter att ha varit försvunnen i över 23 år. Detta är inte troligt.

Jag tror att hon kom att avlida i samband med att hon försvann den 6 februari 1994. Vare sig det var mord eller ev. självmord.

En annan sak jag funderar över och som jag inte har sett någon uppgift om. Hur var hennes finansiella tillgångar? Antar att hon både hade bankomatkort och kontanter med sig.

Vad jag såg i en artikel så hade hon sålt alla sina tillgångar i Italien för att åka iväg och förverkliga sin stora dröm...att få skriva en bok om hur det är att leva som gatumusikant...och så träffade hon den där skumma typen Masakela och tog in med honom på ett sämre hotell där i New Orleans..delade rum också minsann..så t.o.m den personalen där tyckte dom utmärkte sig.."Skönheten och odjuret" i verkligheten typ. Han var en 20 år äldre pundare och tydligen hade han levt på hennes tillgångar, även efter hon hade försvunnit. Pappan hade visst beskrivit henne som naiv och alltför snäll av sig, så..ja...

...men polisen kunde inte binda Masakela till Ylenias försvinnande, och dom kunde inte få någon klarhet i om det verkligen var Ylenia som hade hoppat i Missisippi-floden....dom hittade aldrig några spår i floden...hm..undrar vad ett förhör med lokala alligatorer hade gett!!

Ylenia hade visst varit på resande fot ett bra tag, några månader i alla fall, New Orleans var inte första stället hon vistades på under sin "kulturella" resa.
__________________
Senast redigerad av Trapizo 2017-03-19 kl. 21:39.
Citera