2017-02-08, 21:12
 
Medlem
bradgardsindianens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DenSomViskar
Det du skriver är så stort och så otäckt att jag inte törs tänka på det ens. Hur kommer det sej att Gunnar Wall får "existera"? Är det för att pöbeln tror att han är foliehatt?

Hurså (den första meningen i ditt inlägg)?
Det var väl något otympligt och i saklig mening märkligt med Folksams" drev" mot Lundins, om det verkar som att Folksam ställer ett outtalat krav pp att de som företag ska ta ett "ansvar" som normalt faller på organisationer i landet de verkar i, eller om landet ifråga inte fungerar fullt ut med våra måttstockar (som tyvärr passar på många länder med åtråvrda naturtillgångar) uppgifter som hör hemma att utföras av diverse andra organisationer, däribland FN.
Eller vad menar du?
Principiellt borde väl även Folksams återförsäkringsbolag vara "nöjd" med att Lundins gör det de ska och vare sig mer eller mindre utifrån potentiella skadeverkningar till följd av annan, mer politiskt ideologiskt betonad, policy?

Varför skulle inte Gunnar Wall få existera även om alla kanske inte följer hans slutsatser. Även om Eva Rausing kan ha övertolkat något hon hört. Det är väl inte otänkbart att hon i något sammanhang råkat på någon som menar sig vara i "landsflykt" på grund av politiska orsaker, vilket givetvis inte behöver innebära att personen ligger bakom mordet på Olof Palme, ens om hen yttrat innan något i stil med att det skulle vara önskvärt att få honom utraderad på något sätt?

Om Eva Rausings släktingar (de amerikanska?) menar att de har upphovsrätt till breven så torde man väl kunna tolka det som att publicering av breven var avsedda när de skrevs och inte som egentligt tips om något sakförhållande? Om man nu ska hårddra det?
__________________
Senast redigerad av bradgardsindianen 2017-02-08 kl. 21:41.
Citera