2016-08-01, 00:49
 
Medlem
bradgardsindianens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DenSomViskar
Evas död och omständigheterna runt omkring var tillräckligt makabra för att man ska vara säker på att hon tystats - liksom maken. Utspridda lögner om sjukligt missbruk, en mycket förvirrad man och allt därtill. Hon blev mördad - och inte av sin man. De här människorna kontrollerar allt som sker och han kan mycket väl ha skrutit o
m det - förvissad om att han var för obehaglig och hotfull för att någon skulle våga säga något. Inte ens Eva kunde förutse HUR mycket makt hennes svärfar hade. Sonen verkar leva i ständig överdos av lugnande och hjärndödande preparat. Han har nu fått en "ny" fru som kan se till att han tar sina mediciner och inte har "vanföreställlningar". Vidrigt är det!

Att paret Rausings konsumtion av såväl receptbelagda som illegala droger periodvis var högt var väl konstaterat? Det är väl inget påhitt? Eva var väl inlagd på Betty Ford kliniken ett antal gånger?

Det är inte ovanligt att hjärtat inte pallar längre, eller att man får andningsstillestånd eller stroke. Eller får överdos om man tar samma mängd opiater efter en tids uppehåll.
Däremot tror jag inte att de nödvändigtvis var "knäppa" bara för att de knarkade. Eva Rausing uppges väl även varit på relativ vänskaplig fot med drottning Silvia (förmodligen lärt känna varandra i samband med välgörenhetsuppdrag).
__________________
Senast redigerad av bradgardsindianen 2016-08-01 kl. 00:52.
Citera