2016-03-30, 03:37
 
Medlem
bainonbais avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Dr.Dzerzhinsky
Fast nu är det inte det jag frågar om och du har nog inte läst så bra heller. Vill du diskutera den mycket positiva ekonomiska och sociala utvecklingen i den demokratiska folkrepubliken under kamrat Kim Jong Uns tid vid makten, så finns det en särskild tråd i den utrikespolitiska mappen. Det är för övrigt denna utveckling som hotas genom sanktionerna och därför söker jag vägar för att stöda den linje Kim Jong Un har slagit in på. Frågan är bara vad som är tillåtet att göra rent lagligt?


Och därför är mitt svar fortfarande att du med gott samvete kan försöka ta kontakt med någon hjälporganisation som exempelvis Rädda Barnen eller Röda Korset. Nöden inom landet är oändligt stor, enligt vad jag har läst. Och av den anledningen är dina bidrag, hur blygsamma de än må vara i relation till den mycket utbredda nöden, med all säkerhet mycket välkomna.

Om Rolling Stones har gett en gratiskonsert på paradisön Kuba, kan väl du göra en humanistisk insats för den andra parasitön på andra sidan jorden.

Och glöm för Guds skull inte bort att en femkrona faktiskt är mycket större än ett tiokronorsmynt. Det är den goda tanken som räknas.
Citera