2015-11-06, 17:45
 
Medlem
Timeouts avatar
Åklagarens slutplädering i rätten. Han lägger fram bevis efter bevis...
https://minfil.org/e6p5k3b1bf/Lisa_H...r_n_nlt.se.pdf

Målsägarbiträdets slutplädering i rätten. Vilken otur Nerijus har...
https://minfil.org/f2p5keb2bd/Lisa_H...r_n_nlt.se.pdf

Försvarsadvokatens slutplädering i rätten.
https://minfil.org/g8pek4b1ba/Lisa_H...r_n_nlt.se.pdf

Hon svingar hejvilt mot många och börjar med att Tore Brandtler låter tuff. Sen drar hon in Leif GW Persson, massmedia har redan dömt Nerijus, information på Flashback trots yppandeförbud, Missing People och militären får en känga, brodern kan vara inblandad, joggerskan ljuger och ler, NFC är inte rättssäkert.
Sen säger Inger om ett vittne... ”han träffar 35åringen nästan varje dag men pratar aldrig med brodern, det om något måste vara märkligt, tänker jag”.
Nej tacka fan för det för brodern kan ju varken svenska eller engelska och vittnet kan knappast litauiska! Den äldre brodern tolkar ju alltid. Vad är märkligt i det?
Det alibi som skulle kunnat finnas för Nerijus, det har polisen och åklagaren förstört, genom att behandla hans fru som man har gjort.
Frun satt anhållen! Det var då ett jäkla gnäll om detta!
Citat från livechatten, Inger Rönnbäck: - Det är en massiv insats mot 35-åringen. Här sitter åklagare, flera poliser, hela dagarna, stirrar och flinar. Jag tycker det är under all kritik, det är ovärdigt svensk polis, säger Rönnbäck.
Och det där tror jag inte för ett ögonblick på att någon skulle sitta och flina.

Men värst av allt är när Inger i början säger...
Det här barnet kan ha varit levande i några dagar, det är något som tingsrätten måste väga in, säger Rönnbäck

Jag vill bara spy när jag läser den repliken Skulle det ha varit så att Lisa har varit levande i några dagar så vill jag personligen tortera hennes mördare tills han blir ett kolli för resten av livet!!!
Att han får dö är för lättvindigt. Han ska lida det vidriga aset!!!