2015-09-02, 06:51
 
Medlem
Grävulens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PiusXIII
Denna "Julia Caesar" verkar vara väldigt bra på att utmåla sig själv som ett offer. Först ett offer för "oral galvanism". Sedan "elallergiker". Slutligen ett offer för invandringen och invandrarna som kommer till Sverige och lever på bidrag. Själv har hon varit förtidspensionerad sedan 49, möjligen efter en psykiatrisk diagnos baserad på de "sjukdomar" hon trott sig lida av?

Ja, och alla kvinnor är dessutom offer för det strukturella patriarkatet och alla invandrare är offer för strukturell rasism. Elkärringar är vårat minsta problem.

Citat:
Tio gånger så högt bidragsberoende bland utrikes födda

Utrikes födda, som 2014 utgjorde 16.5 procent av den totala befolkningen hade förra året en överrepresentation med tio gånger så högt beroende av ekonomiskt bistånd jämfört med inrikes födda. Utrikes födda konsumerade 2014 två tredjedelar (66.4 procent) av försörjningsstödet, nästan nio miljarder kronor. Försörjningsstöd kallades tidigare socialbidrag. Vi har också räknat in de senaste årens statliga etableringsersättning som ersatte introduktionsersättningen.

https://morklaggning.wordpress.com/2...utrikes-fodda/
__________________
Senast redigerad av Grävulen 2015-09-02 kl. 06:54.
Citera