2015-05-31, 15:38
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av kinesarsle
Jag vet inte riktigt om du hängde med på biologilektionerna, men vem som är moder är rätt lätt att fastställa. Det är nämligen den människan som ungen kommer ut ur. Men du kanske tycker att vi ska göra ett test för säkerhets skull?


Du använder ju bara ad hominens och sätter ord i min mun. Du kan lika gärna lägga av om du inte har något gediget att erbjuda diskussionen.

Tror du verkligen att jag är så jävla dum i huvudet att jag inte fattar hur barn föds?
Detta har med att mödrar kan komma med barn efterhand och hävda att det är deras unge och fadern är nån annan etc. Jag menar inte enbart när barnet ploppar ut sigh... Samma skit varje gång...

Citat:
Ursprungligen postat av kinesarsle
Nej, principen är inte alls lika. Vad tror du den största anledningen till att man förbjudit kvinnlig omskärelse är? Jo, det är just för att det medför väldigt stora komplikationer.

Du kanske tycker att män ska ha rätt till mammografi och graviditetstest också? Principen är du samma.

Så komplicationer kan inte hända hos män? Blödningar, infektioner etc... nej bara kvinnor...

"män ska ha rätt till mammografi och graviditetstest också?" Den idiotiska kommentaren tänker jag inte ens svara på. Gå var oseriös nån annanstans.

Citat:
Ursprungligen postat av kinesarsle
Läste du ens lagen du hänvisade till? Den avslutas med orden "till samma straff". Du har rätt i att "grov människofridskränkning" inte finns, men "grov fridskränkning" är en brottsrubricering jo.

Ja jag läste den och du har fortfarande oerhört fel i dina enkla antaganden. Det gäller återigen att lagen ska vara lika för alla. Detta är ett problem för att vi ska ge fan i att göra specialfall utav enskild grupp eller person. Det är så det börjar och sedan går det bara nedför. Varför kände dom behov att göra detta till särfall första början må tro?
__________________
Senast redigerad av Sakerating 2015-05-31 kl. 15:58.
Citera