2015-03-11, 05:38
 
Medlem
AsburyPerks avatar
Citat:
Ursprungligen postat av public_enemy
Senaste hyresrätten jag bodde i hade helkaklat badrum med sjöstensgolv. Samma sjösten i hall och vid köksbänk (ingen marmorskiva förvisso, men fönsterbänkarna var i marmorimitation). Parkett (inte klickgolv) i hela lägenheten i övrigt.

Av de två innan dess hade den ena också helkaklat bad med stenplattor på golvet medans den andra faktiskt hade matta. Parkett respektive gamla slipade trätiljor på golven. Alla tre fastigheter ägdes av privatvärdar.

Vad gäller tvättmaskin och torktumlare så tycker iaf jag att det är smidigare att ha en tvättstuga att tvätta i än i lägenheten så länge den inte är alltför fullbokad. Att ha det i lägenheten är överskattat. För en barnfamilj kan jag förvisso köpa fördelen, men det är heller inte särskilt dyrt att köpa (vilket man ju även gör i en BR, de dyker ju inte magiskt upp gratis).

I snitt ser jag skillnaderna som minimala så länge man inte råkar hamna hos de värsta små privatvärdarna som inte klarar av att sköta sina fastigheter (det finns såklart rötägg överallt).

Nu blir det väldigt OT här, men jag måste fråga, på vilket sätt är det smidigare att ha en tvättstuga att springa fram och tillbaka till? På vilket sätt är det inte smidigare att ha det direkt i lägenheten?

Mvh
AsburyPerk
Citera