2014-12-11, 14:20
 
Medlem
Finns det något som talar emot att polisman Ö är Palmes mördare? Vad hände med Ö sen?

Det finns ett stort antal tänkbara gärningsmän till mordet på Olof Palme. En av dem, enligt mig, mest intressanta borde vara polisman Ö (C*rl-Gu**f Ö****ing). Det finns ett antal saker som talar för att det skulle vara Ö:

-Ö var en högerextrem Palmehatare
-Ö hade tillgång till en bostad längs med mördarens flyktväg, alldeles där spåren efter mördaren försvinner, har Ö tillgång till en bostad
-Ö hade stor tillgång till vapen och vid en husrannsakan av Tullkriminalen 1988 hittades mängder med vapen och ammunition, inklusive samma typ av ammunition som användes vid statsministermordet på Sveavägen 2 år tidigare. Vidare fann man nätkartor från Televerket i Ö:s bostad
-Ö hade högerextrema vänner, varav en som arbetade vid Televerket med tillgång till mycket känslig information
-Ö lämnade sjukhuset en vecka efter en blindtarmsoperation, mot läkares avrådan, bara cirka 12 timmar innan mordet
-Ett märkligt vykort fanns hos Ö med följande text: "Svinet på andra sidan låter sig fortfarande förfäras av fantombilden, men järnvägsspåret blir allt hetare. Sätt dig i kontakt med Enskedemannen."
-Ö blev aldrig ordentligt utredd och utredarna tog felaktigt sjukvårdspersonalens information om Ö:s hälsotillstånd som ett medicinskt alibi. Det framkom senare att läkare ansåg att det var fullt möjligt för Ö att springa en kortare strecka på mordnatten trots sin operation en vecka tidigare.

Källa:
Från 38:00 och framåt
https://www.flashback.org/newthread....ewthread&f=439


Vad talar egentligen emot att Ö skulle kunna vara mördaren? Vad hände med Ö sedan? Vad gjorde Ö på 90-talet, bodde han kvar i Sverige? Vilket år dog Ö?

Scenariot skulle kunna vara att Ö tillsammans med 1 eller 2 högerextrema vänner antingen avlyssnade paret Palmes telefon, vilket är mycket enkelt: lokalisera Televerkets obevakade telefonskåp i Gamla stan, en kort sladd och en skruvmejsel räckte för att påbörja avlyssning. Om telefonavlyssning inte genomfördes kan män med walkie talkie som sågs av flera vittnen i Gamla Stan ha varit Ö:s kamrat/er. När Ö och sina kamrater sedan har informationen om vart Palme skall, alternativt följet efter honom personligen, är det mycket enkelt: ta tillfället i akt. Efter biografen gick paret Palme söderut på Sveavägen, det var då enkelt att förstå att de var på väg ner till tunnelbanan. När paret korsade Sveavägen kom Tunnelgatan/Sveavägen att bli det perfekta stället då mördaren kunde försvinna in en mörk gränd och uppför trappor där ingen bil kan följa. Och förutsatt att det var Ö kunde han helt enkelt gömma sig inomhus på Regeringsgatan.
__________________
Senast redigerad av Infensus 2014-12-11 kl. 14:28.
Citera