2014-10-28, 10:18
 
Medlem
Har väl alltid varit rätt lättskrämd och trott på saker som är oförklarliga, har en specifik händelse som är extra stark. Var när jag var 17 år och var hos min dåvarande flickväns föräldrar inne i stan.

I en gammal lägenhet från 1700-talet. Gillade aldrig vibbarna jag fick att vara i den lägenheten själv vilket man var när man var ledig och hon pluggade. Dom bodde i den lägenheten i 1 månad sen flyttade till en annan lägenhet i samma fastighet, under den månaden så kändes det mesta väldigt makabert.

Det började samma tid 02.47 minns det VÄLDIGT starkt än i dag klockslaget. Vi låg och sov så ringde min mobil. Kollade och där stod det hennes nummer! tänker så logiskt jag bara kan att det är något fel på 3's växel. Kollade och såg att hennes mobil låg på nattduksbordet bredvid, men bestämmer mig för att svara och kolla vad fan det är. Hörs det brusande och dovt viskande eller nått det låter i alla fall som någon försöker säga mig något mellan allt brusande så la på och tänkte inte mer på det. Men det hände i 1 månads tid! Stängde alltid av telefon när jag skulle sova men på morgonen så har jag ett tele svar så slår 333 för att lyssna och samma ljud samma röst samma brus, och börjar tycka det börjar bli bra obehagligt att det är samma tid varje natt.

Så åkte hem till mina föräldrar och sov där och till min fasa inser jag att det inte upphört även när jag är hemma hos mina föräldrar så ringer det 02.47, tänkte först att det var något andligt som försökte säga mig något hos hennes föräldrar att något är knas så skulle slippa det om jag inte sov där.

Så drar mig mot 3's butik och ber dom kolla upp samtals loggen för den tidpunkten och säger till dom att jag fått samtal från min flickväns nummer fast hon sover. Men dom kan inte se att någon ringt till mig men ser att jag tagit emot ett samtal vid den tiden men är blankt vem mottagaren är vilket dom tyckte var lustigt.

Efter dom bytte lägenhet till en som var några våningar över så slutade samtalen komma till mig, anser mig rätt skeptisk till mycket men det var fan det häftigaste som hänt mig i onaturlig väg
__________________
Senast redigerad av chrjoh 2014-10-28 kl. 10:50.
Citera