2014-01-28, 12:37
 
Medlem
Därför ljög Mimi Märak om nazistöverfall: Hon attackerades och ofredades - av negrer

Nu har jag grävt vidare lite i fallet Mimi Märak - "bloggerskan" (utan blogg) som påstod sig ha blivit misshandlad av sju nazister. Här är originaltråden:

(FB) Samisk Bloggare överfallen av 7 Nazister i Sthlm 14-01-25

Jag har via kontakter som jag inte vill röja fått tag på en dom från 2012 som inte finns i de "offentliga registren" (tingsrättens egna beskrivning) där Mimi Märak är målsägande i ett sexualbrottsmål. Hon blev då mycket riktigt attackerad av främmande män, men inte av svenska nazister utan av tre främmande negrer som gav sig på henne.

Domen finns tydligen inte på Lexbase.

Ur domen:

"Mimi Märak har i huvudsak berättat följande. Hon talade i telefonen med en väninna när tre män kom emot henne. En av männen stack in sin hand under hennes kjol och tog ett grepp om hennes rumpa, utanpå strumpbyxorna. Han hade ett tillräckligt grepp för att hålla kvar greppet. Männen omringade henne och kallade henne jävla fitta, jävla hora och jävla rasist. Hon kände sig arg, ledsen och kränkt och blev rädd för att bli våldtagen."

Hela domen finns här för den som vill se den:

https://anonfiles.com/file/74a284a8d...c88ad253d82f5a

Mimi Märak mår alltså psykiskt dåligt efter händelsen och projicerar sina upplevelser på inbillade nazister. Jag ber om ursäkt om någon tar illa upp för att jag här publicerar uppgifter om målsägande i ett sexualbrottsfall, men min källa sa att det var ok att jag la upp domen på Flashback eftersom den har stort allmänintresse.
__________________
Senast redigerad av obama-bin-laden 2014-01-28 kl. 12:42.
Citera