2014-01-03, 15:07
 
Medlem
SamusArans avatar
När jag bodde hemma hos mina föräldrar, så hände det en del mystiska saker. Jag har sett något som ser ut som en skugga som vandrade i hallen och in i vårt datorrum. I tron att det var min pappa, så gick jag dit för att fråga honom något, men min pappa var inte där, han var i vardagsrummet, så man blev ganska paff. En annan gång så satt jag, mamma och pappa samt en vän och åt pannkakor. Vi satt och pratade och började att skratta högt åt något. Helt plötsligt så ramlar skeden från syltburken ut och hamnar på bordet. Vi blir helt tysta och efter det så fortsätter mina föräldrar att skratta igen, men jag och min vän bara glor på varandra och undrar vad som hände. Visst, inget speciellt med en sked som ramlar ut ur en burk kanske. Men det skumma var att skeden var helt nertryckt till botten och skeden var även ganska tung, så jag förstår inte hur den kunde glida ut bara så där.

En annan skum händelse var nog när en tom pantflaska bara flög ut från bordet och ner på golvet. Jag och min vän satt i köket. Jag satt och läste en tiding, höll den i luften och min vän satt och ritade. Framför mig stod en tom cola flaska. Den stod en bra bit ifrån mig och ingen av oss kunde röra den ifall vi inte sträckte på oss en bit. Rätt som det var så flyger denna flaskan ner på golvet och hamnar mitt i hela köket. Jag rörde inte flaskan och inte heller min vän. Vi hade inget fönster öppet heller som kanske kunde blåsa ner den, samt att vi var ensamma i huset. Vi tog upp flaskan igen för att testa lite olika teorier om hur den kunde flyga ner så där. Jag ställde flaskan på sin ursprungliga plats och låtsades stötta till den lite med tidningen, den ramlade ner på golvet, fast hamnade bara vid bordets ben. När den först flög från bordet, så såg det ut som att någon hade slått till den våldsamt så att den flög iväg. Det var verkligen riktigt sjukt mysko.

Men det läskigaste som har hänt var när jag var ensam hemma medan mina föräldrar hade åkt iväg till Tyskland. Jag satt på mitt rum och kollade på tv tillsammans med vår hund. Helt plötsligt ser jag något i ögonvrån till höger från mig som susar förbi, även hunden reagerade på det. Han sprang då i samma veva ut i hallen och började gnälla medan han travade snabbt omkring i huset. Det gjorde mig inte direkt lugnare. På hela kvällen så kände jag mig nervös och hade svårt att lugna ner mig. Det var som läskigast när jag skulle sova, då jag kände mig konstant iaktagen. Jag var tvungen att gå upp och logga in på msn i hopp att det fanns folk online som man kunde prata med och lugna ner mig. Efter att ha pratat med lite folk, så gick jag och lade mig igen. Nästa dag så ringde jag direkt min vän och frågade ifall hon kunde komma över, då jag var för skraj för att vara ensamma hemma, haha.

Nu bor jag tillsammans med min sambo och även här har jag upplevt lite skumma saker. Engång så hörde jag något som lät som en kvinna som mumlade något i sovrummet, som sade något snabbt som jag inte uppfattade. Jag blev inte så rädd, mest paff och tänkte inte mer på det. En annan gång, så hörde jag en katt jama högt i sovrummet. Vi har en katt, så min första instinkt var att det var hon som jamade och jag gick till sovrummet och kollade efter henne. Men där fanns ingen katt. Vår katt låg och sov djupt i sitt klätterträd i vardagsrummet. Och nu nyligen hände en annan skum sak. Jag skulle gå och slänga lite sopor och när jag gick utanför ytterdörren så hörde jag en kvinnlig röst flämta till. Jag vände mig om snabbt och trodde att jag kanske hade skrämt eller kanske råkat stötta in i någon. Men där fanns ingen kvinna. Detta påminner mig även om när jag fortfarande bodde hemma, så hörde jag ett högt och djupt suck inne på toaletten medans jag satt på toa. Kan snabbt säga att jag skyndade mig att bli klar och stack ut, haha.

Allt detta behöver inte vara något övernaturligt, men det är verkligen oförklarligt!
Citera