2013-09-13, 03:33
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Fogmassa
Jag har inte upplevt att man behöver sitta långa stunder framför skärmen när man pluggar. Givetvis är det olika, beroende på utbildning. Men säkerligen kan man bryta upp det, så man jobbar en stund och sedan pausar. Många utbildningar kräver inte närvaro hela dagen, utan du har kanske 1-2 en och en halvtimmes lektioner, max, även på heltid, per dag.

Jag ser mulna personer dagligen utan att tänka på saken. Vissa jag känner ser permanent förbannade ut, utan att vara det. Det finns så många utseenden, och folk bryr sig mindre än du tror. Är du stark nog kan du bara skita i det. Eller tänka på folk som har värre "defekter" och ändå är ute. (Typ såhär: http://www.nsd.se/nyheter/lulea/arti...icleId=7848973 ) Jag tror du ligger i lä där. Och dessutom tror jag din självbild spelar dig ett spratt, så att du uppfattar folks blickar som mer negativa än de är.
Det fetade: Det låter ju skitbra! Man kanske kan försöka ordna det på något vis ändå. När jag läste ett ämne på komvux så var det ett rent helvete med det vi skulle skriva då ryggen, axlarna etc. höll på att braka i hop framför datorn. Då tänkte jag: Om detta är de fysiska konsekvenserna av ett ämne på komvux - hur fan ska det då vara med ett helt program på universitetet?

Angående ansiktet: Schysst av dig att vilja hjälpa. Känns bra att veta att det överhuvudtaget finns människor som vill väl.

Det är aldrig någon som tror mig när jag berättar att folk tittar på mig. Dom kollar dock verkligen. Är jag lite full eller har tagit lite tjack så tittar dom dock ej. Är jag svårt deprimerad så är det hela klungor av folk som bara stannar upp och står o tittar som om jag vore en utomjording.

Det är som att leva i en mardröm.

Edit: Bra exempel med länken. Det hjälper att läsa om folk som har det jävligare. Såna grejer kan man glömma bort, men det är en bra metod.
__________________
Senast redigerad av Pulver-Henke 2013-09-13 kl. 03:41.
Citera