2013-08-11, 20:07
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av MossTrums
Thank You man!

Lögn har jag aldrig sagt att det är, rykte däremot.

Vad var skadan som gav upphov till misstanken om ritualmord? Om det är skador på halsen så vågar jag påstå att den som tar en halsskada för ritualmord har fått något om bakfoten.

I Mellersta Östern slaktar både judar och muslimer enligt en metod som bäst görs genom att skära av halspulsådern (eg. sticka hål) på slaktdjuret. Ute i byarna gör man likaledes med fågelfä som hönsen, man skär halsen av dem och det kan alla småpojkar i de byarna.

Av en händelse som förmodligen hänger samman med denna slaktmetod, råkar det även vara en inte helt ovanlig metod att ta livet av andra människor vid mord i dessa regioner.

Vad är ritual vid mord genom att skära halsen av någon?

Edit: Att inför massmedia som polis spekulera utifrån skador på kroppen på ett brottsoffer tycker jag är ett tjänstefel.
När jag läste vidare i herrgurkas sammanställning så framkom det att det var knivskadorna på stjärten som avsågs när det spekulerades om ritual. Jag undrar varför. Såvida det inte var jäkligt många knivhugg just i baken på honom så förstår jag inte riktigt varför det skulle vara konstigt. I det tumult som uppstår så är det ju helt "normalt" om även baken träffas av knivhugg. Har man sagt något om hur skadorna är fördelade över kroppen? Verkar banemannen ha koncentrerat våldet mot något särskilt område på offrens kroppar? Om han till synes medvetet har riktat våldet mot just sätesmuskeln så förstår jag helt och fullt varför det verkar strange men man skulle ju vilja se en skiss över hur regnet av knivhugg är fördelade på kroppen innan man uttalar sig vidare om denna saken - sådan information är väl dock konfidentiell kan jag tro.
Citat:
Ursprungligen postat av massepojken
Eftersom "vår" utredning gått tillfälligt i stå så går jag lite OT.

Misstänker att många i denna tråd gillar att läsa. En mkt bra bok jag vill tipsa om är Massmördaren av Richard Louire. Boken handlar om jakten och polisutredningen kring den ukraineske massmördaren och kannibalen Andrej Tjikatilo.

Denna bok bör man läsa innan man kliver av.
Kan vara lite svår att hitta dock.

Rekas hårt av massepojken

Finns på svenska.
Gått i stå? Det får stå för dig.

Den boken läste jag som ung, jag minns innehållet än i dag - även detaljerna.
Citera