2013-07-22, 22:45
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Fitslick
PH, har du skärsår på fingrarna?
Nej, inget som jag tänkt på. Jag känner till att mördaren kanske har ett sår på nåt finger men jag har faktiskt inte tänkt på att kolla så noga på mej själv. Just nu är det väldigt dämpad belysning där jag sitter så jag kan inte se till 100% fast jag skulle nog redan veta om det var något väldigt synligt - svaret är nog nej alltså.
Citat:
Ursprungligen postat av Prinzezzan
Vad hade du för ärende till Linköping i samband med morden? Hur länge stannade du kvar där? Var du i närheten av mordplatsen vid tiden för morden?
Träffa en tjej.

Kommer inte i håg hur länge jag stannade efter mordet, en minnesbild säger mig att jag åkte hem dagen efter men jag kan lika gärna ha stannat ytterligare nån dag.

Japp, var på plats i princip. Tjejen jag åkte för att träffa åkte till skolan tidigt på morgonen och jag åkte med henne på bussen från förorten in till centrum därför att hon var inneboende hos en kvinna och jag kunde inte stanna där under dagen. Sen traskade jag bara runt, dagen efter mordet så visade hon vart det hade skett och jag gick åtminstone förbi där men exakt vilken tid kunde jag inte komma ihåg (har en del diagnoser, bland annat ADHD, som gör att jag inte alltid minns tider och sånt).
Citat:
Ursprungligen postat av Impulskontroll
Vill du berätta hur din kniv kom att bli lika sliten? Hur länge hade du den? Vad använde du den till? Peta naglar/tänder, rensa fisk, råna tanter, vara frän eller vad?
Jag köpte eller bytte till mig den från en kompis och den var i det skicket när jag kom i besittning av den, hade den från nån gång i mitten av 90-talet, kommer inte i håg vart den har tagit vägen nu. En gång använde jag den faktiskt i samband med ett brott snarlikt Linköping.
Citat:
Ursprungligen postat av herrgurka
Om du inte trollar så är det otroligt värdefull information vart du fått tag på den.
Fast jag köpte/bytte till mig den långt innan Linköping så jag vet inte om det är så intressant. Jag minns dock vart han hade köpt kniven.
__________________
Senast redigerad av Pulver-Henke 2013-07-22 kl. 22:49.
Citera