2013-07-22, 14:50
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av sovvandring
Välkommen in i tråden Pulver-Henke.
Hur hade du klarat det som 14-17 år med allt det underlag som finns.
Plus 1,4 miljoner i tipspengar, någon måste undrat vart mössan och den ”slitna butterflykniven” tog vägen efter dubbelmordet.
Jag tror att lösningen till det lilla hålet kan vara lösning till Dubbelmordet, om det nu är ett hål, avgör själva.
http://imageshack.us/scaled/large/208/kniven.png förstora upp bilden med "Ctrl och +" tangenterna, Firefox, avgör själva?
Men det kan också betyda att den ser ny ut efter att den blivit tvättad..
1. Förstorar man upp bilden ser det ut som att det är ett hål i kniven, cirka 45 grader uppåt, mot bladet från den nedre niten är det ett hål rakt igenom kniven, ser jag fel eller? Borrat, ärgat ut. Varför är det hål där?
2. Den ser använd ut, slitna nitar, ”jordig”!
3. Det ser inte ut som den har legat i byrålådan, utan använts i x*100 timmar.
4. Mässingsfärgen på nitarna kan man skönja, så så farligt smutsig är den inte, men inget krom ser man, men det kan ju ligga en hinna över hela kniven efter massakern.

Jag tycker kniven ser använd ut, ser sliten ut, nitarna ser slitna ut några hundra timmar i en verktygslåda, som han har använt till att göra något med.
Om han hade kniven i fickan i sina byxor och använt den som en pryl för att ”flasha” omkring med bland polarna hade den inte varit så risig med ett eventuellt extra hål,

Ingen verkar känna igen kniven men ändå är den mycke använd, det kan tyda på att han använt den på landet där ingen sett den eller att kniven kommer ifrån ett annat land.

Det ser ut som att kniven har varit med om ett krig, Mohammeds familj kommer ifrån Libanon, därav hålet i kniven, kanske.

Om det är ett hål har han inte använt en könare för att få hålet i mitten.
Utan åkt omkring med borrmaskinen och hålet hamnade där borren greppade.
Är det någon slag märkning av kniven, så att han vet att det är hans personliga?

Om kniven hade varit GM's, märkt med ett hål, och använt den mycket, hade han slängt den på mordplatsen då?

Som jag ser det talar det för att det var Mohammeds butterflykniv, som han kanske fick av sina bröder, som i sin tur har fått kniven ifrån Libanon.
Hålet i kniven kan vara lösningen på mordet!
Kom med förslag varför det är ett hål rakt igenom knivbladet.
Men fastna inte för att GM var just 14-17. Jag var strax över den åldern, gjorde en resa till Linköping i samband med mordet, ägde exakt en sådan kniv (med samma slitenhetsgrad), jag gömde denna kniven inne på en psykavdelning då jag var tvångsvårdad där, jag berättade för en av vårdarna att jag hade en butterflykniv på avdelningen varpå han hotade att polisanmäla mig (de faller under olaga vapeninnehav de där knivarna), då sa jag att jag bara hade skämtat om kniven och eftersom han var så lat så tog han det för intäkt att inte fråga mer. Jag visade även upp den för andra intagna patienter för att skryta, jag tror nog att de kände visst obehag. En tjej jag visade den för frågade just om varför den såg så använd ut.

Jag kan inte berätta allt som stämmer in på mig för då skulle jag outa mig men detta ovan var bara en liten grej. Det finns andra saker som gör att det nästan är tjänstefel av snuten att inte ha kollat upp mig. Min poäng är att om det är så i mitt fall så är det ju så i den riktiga mördarens fall också, eller hur?
Citera