2013-05-11, 22:36
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Dockland
Definition av alkoholism är om jag får upprepade negativa konsekvenser av mitt drickande, men ändå fortsätter att dricka. Ja, då är jag alkoholist. No more, no less.

Det är en sjukdom, du har varit inom narkotikavården tidigare (om jag förstod dig rätt) och känner säkert till alla dessa 12-stegsvarianter som har mycket goda resultat. Gå till vårdcentralen och/eller sök in på en minnesotabehandling, ge det en chans. Jag tror på dig.

Är det inget för dig är det bara gå tillbaka till flaskan när du vill (så vida du inte har ett LVM på dig )

Lycka till.
Jag önskade verkligen att jag hade LVM. Jag vill inget hellre än att få vara tillsammans med andra människor.

Jag planerar därför att mörda någon person. Då får jag garanterat LRV (slipper vara ensam hemma 24/7). Jag har sökt på akutpsyk och öppenvårdspsyk femtielva gånger men de vill inte ha med mig att göra. De har ordagrant avisat mig. Är tidigare dömd för dråp i både tingsrätt och hovrätt. Satt fyra år på rättpsyk för detta. Nu får jag inte ens komma till samtal. Jag ska dock vänta med att mörda tills mina föräldrar har lämnat jordelivet. Jag vill inte utsätta dom för den hemska handlingen en gång till. Jag har förstört både deras och mitt eget liv med det första dråpet. Detta är inget "skämt".
Citera