2013-05-09, 21:49
 
Medlem
Pulver-Henkes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av lithionit
Står du på några mediciner nu? Vårdcentralen kan ge delvis hjälp, men de är inte så specialiserade på att bryta alkoholberoende direkt. Antabus är bara skit, men det finns andra mediciner man kan testa naltrexone och campral.

Vad är det som driver dig mest att dricka, är det ångestlindringen som du får av alkoholen?
Det är jävligt nice med alkohol påsåvis att man får en break från oro och ångest, men på sikt så förvärrar det ångesten.

Hur mår du dagtid känner du dig konstant bakfull eller känner du dig normal?
Har du gjort några saker under den perioden när du druckit nu som du ångrar mycket och har ångest över?
Hej. Tack för svar.

Jag står på höga doser SSRI och SNRI + Imovane till natten (men jag äter upp hela förpackningen rätt snart efter att jag fått ut medicinen, Imovanen då alltså.).

Det som driver mig mest att dricka är en jävla 24/7 förtvivlan som jag haft sen tioårsåldern. Ett rent under att jag inte valt suicidum faktiskt. Dagtid känner mig inte jävlig eller bakfull eller någonting, är bara inställd på att "fixa" allt för att kunna börja supa. Städa, tvätta, stryka etc.

Jo, jag har gjort saker. Bet grannarna att hålla käften exempelvis. Det är dock en arabfamilj som stör hela huset dygnet runt så jag tror det är lugnt att jag sa till. Hade dock lite ångest över det i förmiddags.

Ska ringa min vårdcentral i morgon som sagt, har inget att förlora på att få komma och "snacka". Säger dom nej byter jag vårdcentral igen, hur jävla svårt ska det va? Jag har papper på att jag är personlighetsstörd. Narcissism och fan och hans moster, jag har även suttit på rättspsyk så de ska passa sig. Kollar just nu på olika sidor för att köpa lämplig kniv. Kanske bajonett.
Citera