2013-02-19, 19:38
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av daemon3.14
Genderbender, varför citerar du mig när du inte svarar på mina argument?Vilket anser du att jag inte besvarade? Du framförde följande huvud-argument: Kommunism/Bolsjevism var/är inte judisk utan bestod egentligen bara av gamla sedvanliga maktgalna vänsterradikaler utan någon specifik etnicitet, och om vissa judar sedan ansåg att Bolsjevism var Judaism, så var det deras egna personliga åsikt utan stöd.
Du använde även Stalin, som var gentil, och hans förehavanden som stöd för tesen.

Vidare skrev du;
Citat:
Sedan, även om de kommunistiska judarna uttryckligen hade sagt att deras ideologi var ett sätt att främja judendomen så innebär inte det att de kan avgöra om "judendomen" står för kommunism eller inte. Rimligtvis - om en sådan fråga ens kan besvaras - borde det avgöras av alla judar, eller en överväldigande majoritet. Och sett till deras statsskick är de inte mycket mer kommunister än svenskar. Ett stort antal kommunister kan ha varit judar, men de flesta judar var inte kommunister.

Jag bifogade då en rapport som visade att av 384 medlemmar inom den första Bolsjevistiska regeringen, så var 300 av dessa judar medan endast 13 var etniska ryssar; något som ju nog får betraktas som att, citat, "Ett stort antal kommunister kan ha varit judar".

Vad sedan beträffar vad du vidare skrev att; "men de flesta judar var inte kommunister", så finns det även andra rapporter från samma period, som beskrev att praktiskt taget samtliga judar i både Ryssland likväl som i USA, där majoriteten judar hade invandrat från bland annat Ryssland, de facto var kommunister.
Om du vill, så kan jag luska fram dessa rapporter?


Så, kort sagt; Vad är det som du anser att jag inte besvarade i tidigare postade inlägg?